Wyjazd do Grudziądza 27.04.2007!
Ja tylko tak kontrolnie chciałem zapytać
Wybiera siÄ™ ktoÅ› do G-dza w piÄ…tek 27.04.

T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
Metalliczny pisze:K.A.M.I.L. pisze:Ech szkoda, że taki terminNiestety zakończenie roku maturzystów. Pierwszy wyjazd był udany ( pozdrawiam Metalicznego i Hansa ), drugi pewnie też byłby udany.
Pozdrawiam
Również pozdrawiam. Liczę na kolejny udane wyjazdy.
No ja także przyłączam się do pozdrowień
Jedziemy zdobyć Grudziądz w piątek 27 kwietnia
Mamy zaklepanego busa na 18 osób, coś koło 10 miejsc jest jeszcze wolnych. Wszystkie osoby zainteresowane wyjazdem proszę o kontakt pod numerem 0-602 537 414. Jeśli okaże się, że chętnych jest więcej niż się spodziewałem to znajdziemy jakiś większy środek transportu
Zapisy będą również prowadzone jutro podczas treningu w barku klubowym lub w jego najbliższym otoczeniu.
Koszt wyjazdu - 60 zł/os. (nie obejmuje biletu na mecz).
Zbiórka coś koło 6 rano.
Bądźmy tam z naszymi
PS. Prośba do adminów/modów o przyklejenie tematu i zmianę daty w tytule
Z góry dzięki
Mamy zaklepanego busa na 18 osób, coś koło 10 miejsc jest jeszcze wolnych. Wszystkie osoby zainteresowane wyjazdem proszę o kontakt pod numerem 0-602 537 414. Jeśli okaże się, że chętnych jest więcej niż się spodziewałem to znajdziemy jakiś większy środek transportu
Zapisy będą również prowadzone jutro podczas treningu w barku klubowym lub w jego najbliższym otoczeniu.
Koszt wyjazdu - 60 zł/os. (nie obejmuje biletu na mecz).
Zbiórka coś koło 6 rano.
Bądźmy tam z naszymi
PS. Prośba do adminów/modów o przyklejenie tematu i zmianę daty w tytule
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?