7 urodziny forum

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#576 Postautor: Apocalips » 7 lutego 2007, o 13:16

W takim razie problem tkwi zapewne w optymalizacji strony, bo u mnie na rozdzielczości 1280x1024 i przeglądarce FireFox te kropki są..
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#577 Postautor: kdsz » 7 lutego 2007, o 13:20

Tylko debeściaki widzą kropeczki. U mnie w każdym razie są.

Musicie zmienić kolor czcionki komentarza, bo czarny napis na niebieskim tle jest kiepsko widoczny. I przydałyby się jakieś bardziej obszerne sylwetki zawodników w dziale "Kadra 2007". W tabelce "Najbliższy mecz" warto by było dodać też cenę programu.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"

Awatar użytkownika
piwo__
Szkółkowicz

#579 Postautor: piwo__ » 7 lutego 2007, o 23:10

Bardzo fajnie wyglada ta stronka... Lepiej niz poprzednia...
MOTORLUBLIN

ivan.m

#580 Postautor: ivan.m » 7 lutego 2007, o 23:19

Komentarze do news'ow sa czarna praktycznie niewidoczna czcionka napisane. Proponowałbym to zmienic. Poza tym wszystko ok.

K.A.M.I.L.
Zawodowiec
Kontakt:

#581 Postautor: K.A.M.I.L. » 10 lutego 2007, o 13:02

Widzę został już zmieniony termin meczu, jak i kolor czcionki w komentarzach. Pozostała jeszcze tylko zmiana w dziale Relacje Live w komórce, Stali i Marmy :wink:

Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN

Awatar użytkownika
Marcinex
Senior

#582 Postautor: Marcinex » 10 lutego 2007, o 13:28

Jeszcze co do komórkowej relacji live:
możesz zamówić relację z tego spotkania wysyłając smsa o treści ZUZEL RLUBLIN

Zapamiętaj!
SMS o treści ZUZEL LUBLIN

ZUZEL RLUBLIN czy ZUZEL LUBLIN?
Obrazek

Snys
Zawodowiec

#583 Postautor: Snys » 10 lutego 2007, o 13:37

Apocalips pisze:W takim razie problem tkwi zapewne w optymalizacji strony, bo u mnie na rozdzielczości 1280x1024 i przeglądarce FireFox te kropki są..

Pod IE kropki odzielają 3 informacje (ustaw jako startową, dodaj do ulubionych, ilosc fanów)

http://img322.imageshack.us/img322/8907/tzienn7.jpg

Pod Firefoxem widoczna jest tylko jedna informacja (ilosc fanów), ale kropki pozostają.

http://img148.imageshack.us/img148/8900/tzffiy0.jpg

Awatar użytkownika
Marcinex
Senior

#584 Postautor: Marcinex » 10 lutego 2007, o 14:15

Snys pisze:Pod Firefoxem widoczna jest tylko jedna informacja (ilosc fanów), ale kropki pozostają.

http://img148.imageshack.us/img148/8900/tzffiy0.jpg

Tak samo jest w Operze
Obrazek

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#585 Postautor: kilar » 11 lutego 2007, o 20:37

Tak sobie mysle, ze te komentarze na glownej stronie sa zupelnie zbedna rzecza. Od komentowania jest to forum. Po co na sile robic balagan, bo wypowiadac sie tam przeciez kazdy moze. Gdy bedzie sie zblizal jakis mecz, to przyjda napinacze i zaczna denerwowac ludzi. Jak ktos ma cos do napisania, to niech sie zarejestruje na tym forum, a w razie czego zawsze mozna bana podarowac za niestosowne zachowanie :twisted: :idea:

Koper
Trener
Kontakt:

#586 Postautor: Koper » 11 lutego 2007, o 21:11

Zgadzam sie z kilarem, dobrym rozwiazaniem jest umieszenie odnosnika do forum pod haslem "Skomentuj na forum"

Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#587 Postautor: luCas » 13 lutego 2007, o 16:25

Zlapalem kolejnego bug'a . Nikt chyba o nim wczesniej nie wspomnial. Powstaje, gdy w FF otwiera sie kolejne zakladki.
Obrazek
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski

Holly

#588 Postautor: Holly » 6 kwietnia 2007, o 11:54

Tak sobie przejżałem całą zawartość serwisu tzlublin i stronka jest przyzwoita , jako plastyk z zawodu musze przyznać ze jest dobrze czytelna kolorystycznie.
Brakuje mi jednak w składzie dwóch (zdjęć) zawodników : Śledzia i Stachyry. myśle że niedługo uzupełnicie.

Awatar użytkownika
Hans
Trener

#589 Postautor: Hans » 6 kwietnia 2007, o 15:12

Czy w tym roku będzie działała Galeria http://www.tzlublin.com :?: Czy będą aktualne fotki po każdym meczu TŻ :) :?:

Awatar użytkownika
marcin_lub
Junior

#590 Postautor: marcin_lub » 16 kwietnia 2007, o 08:40

Minęło ponad 14 godzin od końca meczu, a na stronie ani wzmianki o wyniku czy o przebiegu meczu. Jeśli nie chce sie nikomu skrobać to skopiujcie ze sportowychfaktów, napiszcie pod spodem za SF i będzie gitara. Zawsze od razu po spotkaniu był podany wynik i punktacja zawodników a po jakimś czasie relacja. Rozumiem że nie każdy ma czas pisać wypracowania, ale coś skrobnąć to raczej by wypadało. :roll:

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#591 Postautor: kdsz » 16 kwietnia 2007, o 08:43

Absolutnym mistrzostwem świata jest tabela. Za nami dwie kolejki a tu same kreseczki

meridol

#592 Postautor: meridol » 16 kwietnia 2007, o 08:50

Jeśli macie czas i chęci to zgłoście się sami do pisania. Wtedy zaraz po meczu będzie wszystko.

Awatar użytkownika
marcin_lub
Junior

#593 Postautor: marcin_lub » 16 kwietnia 2007, o 08:56

meridol pisze:Jeśli macie czas i chęci to zgłoście się sami do pisania. Wtedy zaraz po meczu będzie wszystko.

Jakiś Ty qrwa mądry... Zasada tego forum: jak Ci sie nie podoba to nie czytaj, jak Ci się nie podoba to sam to zrób :!: :!: :evil: Jak mi sie nie podoba polityka Giertycha czy Leppera to tez mi powiesz żebym sam poszedł na ich miejsce :?: :?:
Jeśli dla Ciebie normalne jest to że na oficjalnej stronie Twojego ukochanego klubu nie ma wzmianki o meczu po kilkunastu godzinach, a tabela od tygodnia nie jest uaktualniana, jeśli fanklub nie potrafi się zgrać w dopingu z wszystkimi kibicami i jeszcze mówi że każdy może kibicować jak chce, to ja się pytam jacy z was kibice :?: :?: Abstrahując już od średniej wiekowej w owym fanklubie... :roll: :roll:
Jeszcze dodam że w tym klubie to dla mnie wszystko jest popier... O godzinie 13:00 pani za kasa nie chciała sprzedać biletu odsyłając "pan przyjdzie za godzinę" chociaż i tak tam siedziała, to już w ogóle dla mnie nienormalne... A o godz. 15:50 kolejka za biletami aż pod stadion Startu :!: :!: :shock: Nie można zrobić przedsprzedaży i uniknąć takich kolejek, np. tak jak to zrobili w Gdańsku :?: Tylko jeśli w naszym klubie nie ma czasu na uzupełnienie informacji na oficjalnej stronie klubu to tym bardziej nie ma czasu żeby usiąść i pomyśleć co tu zmienić na lepsze i jak to zmienić.. Więc czego wymagać :roll:

Metalliczny
Senior
Kontakt:

#594 Postautor: Metalliczny » 16 kwietnia 2007, o 09:03

marcin_lub pisze:
meridol pisze:Jeśli macie czas i chęci to zgłoście się sami do pisania. Wtedy zaraz po meczu będzie wszystko.

Jakiś Ty qrwa mądry... Zasada tego forum: jak Ci sie nie podoba to nie czytaj, jak Ci się nie podoba to sam to zrób :!: :!: :evil: Jak mi sie nie podoba polityka Giertycha czy Leppera to tez mi powiesz żebym sam poszedł na ich miejsce :?: :?:
Jeśli dla Ciebie normalne jest to że na oficjalnej stronie Twojego ukochanego klubu nie ma wzmianki o meczu po kilkunastu godzinach, a tabela od tygodnia nie jest uaktualniana, jeśli fanklub nie potrafi się zgrać w dopingu z wszystkimi kibicami i jeszcze mówi że każdy może kibicować jak chce, to ja się pytam jacy z was kibice :?: :?: Abstrahując już od średniej wiekowej w owym fanklubie... :roll: :roll:

No no jestem ciekawy co napiszesz. Śmiało, jaka jest według Ciebie średnia wiekowa FK?

meridol

#595 Postautor: meridol » 16 kwietnia 2007, o 09:04

ani nie jestem w FC, ani nie łapię się do średniej wieku w FC, więc uwagi nie są na miejscu.
Wcale się nie wymądrzam tylko było już mówione wiele razy,że osoby prowadzące stronę nie mają na to wiele czasu i proszą kogoś o pomoc.

Awatar użytkownika
marcin_lub
Junior

#596 Postautor: marcin_lub » 16 kwietnia 2007, o 09:10

meridol pisze:ani nie jestem w FC, ani nie łapię się do średniej wieku w FC, więc uwagi nie są na miejscu.
Wcale się nie wymądrzam tylko było już mówione wiele razy,że osoby prowadzące stronę nie mają na to wiele czasu i proszą kogoś o pomoc.

Przecież zgłosiło się kilku baaardzo chętnych na pisanie forumowiczów :!: :roll:

Metaliczny pisze:No no jestem ciekawy co napiszesz. Śmiało, jaka jest według Ciebie średnia wiekowa FK?

Nie ważne co napiszę, tylko jaka jest prawdziwa średnia. Siedziałem wczoraj przy was (zresztą zawsze siedzę) i jak popatrzyłem na jednego z bardziej udzielających i wymądrzających się forumowiczów Hansa, to mi po prostu ręce opadły :shock: Zresztą większość z was jest w podobnym wieku. Gdyby nie wasze koszulki z nickami pewnie nie poruszyłbym tego tematu... :roll:

Metalliczny
Senior
Kontakt:

#597 Postautor: Metalliczny » 16 kwietnia 2007, o 09:16

marcin_lub pisze:
meridol pisze:ani nie jestem w FC, ani nie łapię się do średniej wieku w FC, więc uwagi nie są na miejscu.

Przecież zgłosiło się kilku baaardzo chętnych na pisanie forumowiczów :!: :roll:

[quote=Metaliczny]No no jestem ciekawy co napiszesz. Śmiało, jaka jest według Ciebie średnia wiekowa FK?

Nie ważne co napiszę, tylko jaka jest prawdziwa średnia. Siedziałem wczoraj przy was (zresztą zawsze siedzę) i jak popatrzyłem na jednego z bardziej udzielających i wymądrzających się forumowiczów Hansa, to mi po prostu ręce opadły :shock: Zresztą większość z was jest w podobnym wieku. Gdyby nie wasze koszulki z nickami pewnie nie poruszyłbym tego tematu... :roll:[/quote]

Hans jeszcze nie jest oficjalnie w Fan Klubie, więc argument zupełnie nietrafiony. Skoro uważasz, że większośc z nas jest w podobnym wieku do Przemka to gratuluję, ale radzę kupić mocne okulary, bo z wzrokiem coś nie tego. :roll:

Awatar użytkownika
marcin_lub
Junior

#598 Postautor: marcin_lub » 16 kwietnia 2007, o 09:29

Kolego Metaliczny zadam Ci proste pytanie. Czy Ty kiedyś widziałeś prawdziwy fan klub jakiejś drużyny :?: :?: Bo jeśli to co wy robicie nazywacie właśnie fanklubem to wnioskuje że nie widziałeś i nie bardzo masz pojęcie o tym. Proponuję pójść sobie na mecz Legii w Warszawie to zobaczysz na własne oczy o czym ja mówię.
Słowo fan jest pochodna słowa fanatyk/ fanatyzm co oznacza bezgraniczne zainteresowanie jakimś zjawiskiem. A jaki z Ciebie fanatyk jeśli Tobie obojętne jak będzie doping wyglądał zainteresowanej drużyny :roll: :?:
O czym w ogóle dyskutujemy :?:
Za bardzo odbiegliśmy od tematu jakim jest "działalność klubu" więc proponuje zakończyć spór :wink: Ja wiem swoje Ty wiesz swoje i moze niech tak zostanie.
pozdrawiam

Metalliczny
Senior
Kontakt:

#599 Postautor: Metalliczny » 16 kwietnia 2007, o 09:38

Wierz mi, że widziałem sporo zorganizowanych grup kibiców, w różnych polskich miastach. A twój przykład "fan klubu" Legii to kolejny nietrafiony argument, bo jak możesz porównywać fan kluby piłkarskie do żużlowych?? Kompletnie tego nie rozumiem. A siebie uważam za fanatyka, jak i cały Fan Klub zresztą, gdyż poświecamy swój czas, swoje pieniądze, swoje zdrowie, żeby jakikolwiek cień dopingu czy oprawy był na Zygmuntowskich. Masz jakieś propozycję - przyjdź, powiedz, rzuć pomysł, uwględnimy, zastanowimy się wspólnie. Bo łatwo jest wytykać błędy, gorzej pomóc.

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#600 Postautor: _piotrusss » 16 kwietnia 2007, o 09:39

marcin_lub pisze:...Słowo fan jest pochodna słowa fanatyk/ fanatyzm co oznacza bezgraniczne zainteresowanie jakimś zjawiskiem...

Nie rozpędzaj się w swoich manipulacjach. Słownik PWN mówi:

fan m IV, DB. -a, Ms. fanie; lm M. -i, DB. -ów
pot. entuzjasta sympatyk zespołów muzycznych, piosenkarzy, sportowców itp.
Fani piłkarstwa.
Tysiące fanów rocka przybyło na koncert.
ang.

Entuzjasta/sympatyk to zupełnie inne określenia niż fanatyk.
Dla jasności definicja słowa fanatyzm:
"nieustępliwa, bezkrytyczna wiara w słuszność jakiejś sprawy, idei, doktryny, połączona z nietolerancją i ostrym zwalczaniem odmiennych poglądów"
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski