Niedziela, godzina 16:00 mecz TŻ Lublin - PSŻ Poznań

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Mtx

#251 Postautor: Mtx » 15 kwietnia 2007, o 23:06

Ten sektor jest juz na wyjsciu na prosta , tam sie naprwade nie kurzy , ja bym chetnie tam dopingował

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#252 Postautor: $korzen$ » 15 kwietnia 2007, o 23:07

Dokladnie, patrzac na postawe Piszcza i Seby, nie tylko powinnismy, ale musimy sprawdzic kogos z trojki Nieminen-Krzyzak-Johnston. Mozna mnie krytykowac, obrazac, ale ja w chwili obecnej meczu z Ostrowem sobie nie wyobrazam. Wystarczy popatrzec na to, co dzis zrobili w Rybniku Max,Karlsson i Wegrzyk. Ojj bedzie ciezko.

Sledzio
Trener
Kontakt:

#253 Postautor: Sledzio » 15 kwietnia 2007, o 23:07

Wlaśnie tragedia jest z tymi krzesełkami, brudne są jak cholera ze każdy trzeba czyścić żeby siąść, co będzie jak na calym stadionie będą ? to wiecej zbierania po meczu będzie chusteczek niż butelek czy coś innego.

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#254 Postautor: $korzen$ » 15 kwietnia 2007, o 23:11

gelu zapytam z czystej ciekawosci, czy na prawde, poza atakiem na "skore" w przypadku Dawida jest sie czym podniecac ? Sprzet moze i chlopak ma.. ale wlasciwie co z tego ? patrze w program i.. padaka.

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#255 Postautor: Łoptymista » 15 kwietnia 2007, o 23:14

Ale na tor trzeba bylo patrzec.
Jak atakuje, szczypie, walczy...

Awatar użytkownika
Speedway
Trener

#256 Postautor: Speedway » 15 kwietnia 2007, o 23:15

$korzen$ pisze:Dokladnie, patrzac na postawe Piszcza i Seby, nie tylko powinnismy, ale musimy sprawdzic kogos z trojki Nieminen-Krzyzak-Johnston. Mozna mnie krytykowac, obrazac, ale ja w chwili obecnej meczu z Ostrowem sobie nie wyobrazam. Wystarczy popatrzec na to, co dzis zrobili w Rybniku Max,Karlsson i Wegrzyk. Ojj bedzie ciezko.

Naszym realnym celem jest utrzymanie w lidze. Ostrów ma troche większe aspiracje. To oni są faworytem. Ewentualna porażka nie oznacza Bóg wie czego, nie jedna drużyna polegnie u siebie z Ostrowem. Jedynym problemem byłaby wybredna lubelska publika: jedna porażka i znów góra 1000 ludzi na stadionie. Ale to (i nie tylko to) już dywagacje pasujące do innego tematu.

Idźta ludziska spać bo niedługo w końcu przerzucimy się w dyskusji na polityke :twisted:

meridol

#257 Postautor: meridol » 15 kwietnia 2007, o 23:15

właśnie dziś w przypadku Dawida program nie oddaje tego co robił na torze i jakie postępy poczynił.

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#258 Postautor: $korzen$ » 15 kwietnia 2007, o 23:16

No ale co z tego ? Za dwa tygodnie, z takimi startami bedzie mogl najwyzej Karlssonowi i Maxowi spaliny powachac, ot cala wielka forma Dawida. Oprocz sprzetu trzebac miec umiejetnosci, na dzien dzisiejszy takowych Dawid nie posiada.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#259 Postautor: Gelo » 15 kwietnia 2007, o 23:20

$korzen$ pisze:gelu zapytam z czystej ciekawosci, czy na prawde, poza atakiem na "skore" w przypadku Dawida jest sie czym podniecac ? Sprzet moze i chlopak ma.. ale wlasciwie co z tego ? patrze w program i.. padaka.

A czy ja sie podniecam? Po prostu miałem na widelcu to co zrobił i tyle... Ładnie i bardzo odważnie. Ale to nie zmienia mojej opinii o Danielu jako o zawodniku w ogóle. To matador swojego toru - każde dziecko to wie.

meridol

#260 Postautor: meridol » 15 kwietnia 2007, o 23:22

za dwa tygodnie to może właśnie starty będzie miał rewelacyjne a na trasie dupa i niech wącha spalina np. Maxa bo to oznacza że będzie drugi...
Jeśli obecnie Dawid nie posiada umiejętności to sorry bo rozumiem że dwa lata temu był bezbarwny ale teraz to inny zawodnik.

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#261 Postautor: $korzen$ » 15 kwietnia 2007, o 23:25

Ale to, ze potrafi zaatakowac sprawia, ze stal sie zawodnikiem wartosciowym ? Dla mnie na dzien dzisiejszy wygramy jeszcze tylko z Gnieznem i moze Rybnikiem, cala reszta popchnie nas bez problemu. Pozostaje tylko trenowac.. trenowac.. i jeszcze raz trenowac.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#262 Postautor: Gelo » 15 kwietnia 2007, o 23:26

A co to jest Max? To drugi obok Burzy rider, który może trzaskać same komplety, a pozostanie kelnerem...

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#263 Postautor: $korzen$ » 15 kwietnia 2007, o 23:29

To, jakim jest kelnerem pokazal dzis w Rybniku. Jezeli chodzi o I lige jest absolutna czolowka, czy to sie nam podoba czy tez nie. Zdania nie zmienie nawet wobec poprzedniego sezonu, na ktorego przebieg w wykonaniu Maxa miala bardzo grozna kontuzja.

Sledzio
Trener
Kontakt:

#264 Postautor: Sledzio » 15 kwietnia 2007, o 23:31

$korzen$ pisze:Ale to, ze potrafi zaatakowac sprawia, ze stal sie zawodnikiem wartosciowym ? Dla mnie na dzien dzisiejszy wygramy jeszcze tylko z Gnieznem i moze Rybnikiem, cala reszta popchnie nas bez problemu. Pozostaje tylko trenowac.. trenowac.. i jeszcze raz trenowac.

To Grudziadz z nami też wygra ? :/

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#265 Postautor: Gelo » 15 kwietnia 2007, o 23:31

$korzen$ pisze:To, jakim jest kelnerem pokazal dzis w Rybniku. Jezeli chodzi o I lige jest absolutna czolowka, czy to sie nam podoba czy tez nie. Zdania nie zmienie nawet wobec poprzedniego sezonu, na ktorego przebieg w wykonaniu Maxa miala bardzo grozna kontuzja.

Na razie były dwa mecze - poczekajmy do końca sezonu.

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#266 Postautor: Mars » 15 kwietnia 2007, o 23:36

ja osobiscie wierze w to ze usiebie pogonimy wszystkich Jasio wie jak zaskoczyc rywali mam nadzieje Gelu ze Trumna faktycznie nie jechal na tym co ma a Piszcz albo zmieni furmanke na cos na poziomie 1 ligowym lub sprawdzimy na wyjezdzie naszych obco co sa warci..

Awatar użytkownika
FREDek
Szkółkowicz

#267 Postautor: FREDek » 16 kwietnia 2007, o 00:09

Co do Dawida, to trzeba wziąść pod uwagę dwa upadki, które z pewnością odczuł...

harry
Trener

#268 Postautor: harry » 16 kwietnia 2007, o 00:14

Biletów sprzedaliśmy ponad 3400. Na karnety weszło 230 osób, a na zaproszenia 50. Podstawówek i młodszych było ponad 600 tak, że w sumie było około 4300 osób.
Tomek miał dzisiaj bardzo dobry i szybki sprzęt ale zaczął on fiksować. Cały motocykl niemiłosiernie trzęsło i Tomek po 2-3 kółku nie mógł go utrzymać i musiał zamykać gaz.
Daniel nie przełożył się na ostatnie biegi i dał ciała.
Seba w sobotę zatarł najlepszy silnik.
Jeżeli chodzi o sytuację z Dawidem to z parkingu wyglądało to tak, ze Dawid wchodził pomiędzy Poznaniaków i wtedy jeden z nich obejrzał się i natychmiast zamknął gaz i zajechał Dawidowi drogę. Interpreetacja w takim wypadku jest tylko jedna. Zawodnik będący z przodu może zmieniać tor jazdy pod warunkiem, że sie nie ogląda...
Wielki szacun dla Daniela za akcję z Skórnickim. Zamknąłem oczy jak to zobaczyłem i już widziałem....
Hansen to prawdopodobnie jeździł ze złamanym nadgarstkiem. Po drugim biegu już mu łapa spuchła i w 3 nie dał rady, ale ślepy by zauważył, że beda z niego ludzie.
Darek super.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#269 Postautor: Torsen » 16 kwietnia 2007, o 00:28

harry pisze:Tomek miał dzisiaj bardzo dobry i szybki sprzęt ale zaczął on fiksować. Cały motocykl niemiłosiernie trzęsło i Tomek po 2-3 kółku nie mógł go utrzymać i musiał zamykać gaz.

Wieść gminna głosi, że Piszcz rozdłubuje dobre silniki w celu ich polepszenia z efektem odwrotnym do zamierzonego. Czy nie tak było tym razem?

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#270 Postautor: Mars » 16 kwietnia 2007, o 00:44

harry pisze:Biletów sprzedaliśmy ponad 3400. Na karnety weszło 230 osób, a na zaproszenia 50. Podstawówek i młodszych było ponad 600 tak, że w sumie było około 4300 osób.
Tomek miał dzisiaj bardzo dobry i szybki sprzęt ale zaczął on fiksować. Cały motocykl niemiłosiernie trzęsło i Tomek po 2-3 kółku nie mógł go utrzymać i musiał zamykać gaz.
Daniel nie przełożył się na ostatnie biegi i dał ciała.
Seba w sobotę zatarł najlepszy silnik.
Jeżeli chodzi o sytuację z Dawidem to z parkingu wyglądało to tak, ze Dawid wchodził pomiędzy Poznaniaków i wtedy jeden z nich obejrzał się i natychmiast zamknął gaz i zajechał Dawidowi drogę. Interpreetacja w takim wypadku jest tylko jedna. Zawodnik będący z przodu może zmieniać tor jazdy pod warunkiem, że sie nie ogląda...
Wielki szacun dla Daniela za akcję z Skórnickim. Zamknąłem oczy jak to zobaczyłem i już widziałem....
Hansen to prawdopodobnie jeździł ze złamanym nadgarstkiem. Po drugim biegu już mu łapa spuchła i w 3 nie dał rady, ale ślepy by zauważył, że beda z niego ludzie.
Darek super.

cieszy mnie tak wpis naprawde wszystko jasne i przejrzyste wiec sadze ze klub z tego spotkania wyszedl na plus ja osobiscie zapraszam wszystkich znajomych aby ciagneli ludzi na mecze zuzlowcow aby wygrywali usiebie a frekwencja nie spadnie a wrecz przeciwnie moim zdaniem na Ostrow nie zaleznie od meczu wyjazdowego(oby bez batow) bedzie wiecej ludzi
wszystkim powinno zalezec i wspierac w tym roku klub chociazby tym biletem za 17zl .

POZDRAWIAM Harry!

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#271 Postautor: Apocalips » 16 kwietnia 2007, o 00:50

Czy Trumna zatarł w sobotę ten silnik, który dostał z tego co słyszałem (nie wiem czy to ploty..) w piątek ? Jeśli tak to ladny pech...
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

Awatar użytkownika
Hans
Trener

#272 Postautor: Hans » 16 kwietnia 2007, o 07:37

$korzen$ pisze:Sprawa prosta i oczywista, dlatego tez "wybuch" Hansa na prawde bardzo mocno mnie zdziwil. Nie mam zamiaru i nie chce was krytykowac, wrecz przeciwnie, bo chyba wszystkim zalezy na dopingu ? Zwrocilem tylko uwage na temat wiekszej aktywnosci, a czy to jest temat na takie zaciete polemiki ? szczerze watpie :wink:

Wybuch, a tam przesadzasz :wink: Może i trochę poniosło, ale tylko trochę :wink:

Apocalips pisze:Czy Trumna zatarł w sobotę ten silnik, który dostał z tego co słyszałem (nie wiem czy to ploty..) w piątek ? Jeśli tak to ladny pech...

Zgadza się zatarł w sobotę ten swój nowszy silnik z tego co się orientuję i już go odesłał.

Pozdrawiam :)

Czarek
Trener

#273 Postautor: Czarek » 16 kwietnia 2007, o 07:52

Gelo pisze:
Sledzio pisze:I co teraz ? Najgorszy w tym meczu był trumiński który zdobył najmniej punktów i teraz co będzie ? jedzie za niego obcokrajowiec jakiś czy dalej jedzie w skladzie ?

Sebek zatarł przed meczem nowy silnik - spokojnie z wnioskami.

Zatarł silnik - wniosek: nie jedzie w następnym meczu, bo nie ma na czym.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#274 Postautor: kdsz » 16 kwietnia 2007, o 08:27

Mnie po wczorajszym spotkaniu cieszy powrót do jedynie słusznej metody rozgrywania spotkań na swoim torze - uciec rywalom w początkowej fazie spotkania i kontrolować sytuację do samego końca. Kojarzy mi się to niezmiennie (nie wiem czy słusznie) z trenerem Stachyrą.

Mecz był fajnym widowiskiem. Na torze działo się sporo a dwie akcje Jelenia (jedna na starcie, druga na trasie) i agresywna postawa Dawida dodały smaczku całemu spotkaniu. Tradycyjnie mecz oglądałem z wyjścia z I wirażu, więc kontrowersyjną sytuację Skóra - Dawid widziałem z kiepskiej perspektywy (z tyłu) ale moim zdaniem Stachyra pojechał co prawda bardzo odważnie, ale nie miał prawa zakładać się na Adama w tej konkretnej sytuacji. Musiało się to skończyć dzwonem.

PS. Kiedy FK zbierał ankiety? Siedziałem cały mecz na tyłku w tym samym miejscu i nikt się nie pojawił...

Awatar użytkownika
SpeeDFan

#275 Postautor: SpeeDFan » 16 kwietnia 2007, o 08:31

Wielka szkoda... widać to było gołym okiem że sprzet Sebka jest za wolny... temu chłopakowi dać dobry motor to by robił minimalnie 10pkt na mecz... Mam nadzieję że 29 kwietnia dopisze pogoda i bedzię nas jeszcze więcej!
BYŁ, BĘDZIE, JEST MOTOR RKS!!