Niedziela, godzina 16:00 mecz TŻ Lublin - PSŻ Poznań
Bo wiesz Metalliczny, takich znawców mamy w około- ten słabiutki bo jeden mecz mu nie wyszedł i wczoraj rozwalił najlepszy silnik, to mało kto wie a na sebę wrzucać potraficie, ludzie zacznijcie realnie patrząc-ktoś w końcu musi pojechać lepiej jeden gorzej- więcej obiektywizmu ....
Korzeń przyjdź podopinguj a nie siedzisz na 1 łuku i pogadujesz z dziadkami... Pie***leni kibice sukcesu. Już liczą ile przegramy z KMO, a może kolego korzeń powiesz mi ile to nasi zdobędą punktów i kto Nas tak wywiezie?
Pozdrawiam
Korzeń przyjdź podopinguj a nie siedzisz na 1 łuku i pogadujesz z dziadkami... Pie***leni kibice sukcesu. Już liczą ile przegramy z KMO, a może kolego korzeń powiesz mi ile to nasi zdobędą punktów i kto Nas tak wywiezie?
Pozdrawiam
-
Michael
Dj_Korgi pisze:Kiedyś tzn. ?? Bo ja pamiętam od kiedy chodze na speedway czyli od chyba sezonu 02 wszyscy wstawali bardzo chętnie bo już dup. od betonu bolałaMars pisze:Mtx pisze:Jezeli 1 osoba bedzie prowadzic doping to naprawde byloby super , i wywalic tych kolesi co sie drą "Siadać kurwa , bo nic nie widać" To na huj pan tam siadasz?
jezeli ktos placi za bilet 17zl i ma do wyboru beton lub krzeselko to wybiera to drugie i nie dziwie sie ze czlowiek sie wkurza jak wiekszosc wstaje kiedys to bylo obce kazdy siedzial na dupie i ogladal a nie sie podniecal..bez urazy..
to ty nawet nie chodziles na wielki speedway LKZ
-
Mtx
- Dj_Korgi
- Senior
- Kontakt:
no nie pamiętam . Ale jest na to usprawiedliwienie - nie było emocji ( ale wymyśliłem )Mars pisze:Dj_Korgi pisze:Kiedyś tzn. ?? Bo ja pamiętam od kiedy chodze na speedway czyli od chyba sezonu 02 wszyscy wstawali bardzo chętnie bo już dup. od betonu bolałaMars pisze:Mtx pisze:Jezeli 1 osoba bedzie prowadzic doping to naprawde byloby super , i wywalic tych kolesi co sie drą "Siadać kurwa , bo nic nie widać" To na huj pan tam siadasz?
jezeli ktos placi za bilet 17zl i ma do wyboru beton lub krzeselko to wybiera to drugie i nie dziwie sie ze czlowiek sie wkurza jak wiekszosc wstaje kiedys to bylo obce kazdy siedzial na dupie i ogladal a nie sie podniecal..bez urazy..
to ty nawet nie chodziles na wielki speedway LKZja sobie nie przypominam aby w latach 94-00 ludzie wstawali!! siedzieli i nikt sobie nawzajem nie przeszkadzal
-
Mtx
-
Speedway Fan
- Senior
$korzen$ pisze: jak dziadki retorycznie wykrzykuja "gdzie ten klub kibica?"
bo klubu kibica już dawno nie ma chyba od 2005 roku;)
cały czas jest Fan Klub TŻ MOTOR Lublin, który chce jak i z tego co rozumiem zarząd klubu też, powrócić do nazwy MOTOR.
Fan Klub tak jak Metaliczny napisał nikogo na siłę nie zmusza do śpiewania MOTOR.
Michael pisze:Ja nie jestem w Fanklubie z tego wzgledu ze niepodobaja mi sie jego dzialania i ludzie w nim bedacy wiec nieangazuje sie w organizacje dopingu itd... a
jeśli Ci nie odpowiada działanie Fan Klubu oraz osoby to uzasadnij to. Jeśli już podjołeś ten temat i krytykujesz to uzasadnij ta krytykę. Jakieś wnioski, a nie "wiem ale nie powiem" Również jeśli podejmujesz dyskusje na temat dopingu i mówisz że Ci to nie odpowiada, a zarazem mówisz, że nie angażujesz się w doping to nie rozumiem na jakiej zasadzie chcesz oceniać działania fan klubu związane z dopingiem skoro nie wiesz jakie mamy priorytety.
- _piotrusss
- Kadrowicz
marcin_lub pisze:Kolego metaliczny,jeśli jedziesz autobusem i kierowca jedzie jakby wiózł buraki na skup, Ty również jesteś kierowcą ale jedziesz jako pasażer, to krytykujesz kierowce czy idziesz go zastąpićJeśli się czegoś podejmujesz to rób to dobrze
![]()
![]()
A jak Ci się nie chce tego robić to nie rób wogóle
![]()
![]()
![]()
W mojej opinie fanklub jest poto żeby rozkręcić cały stadion a nie po to żeby na forum mógł sobie logo FK wkleić pod każdym postem![]()
Weź pod uwagę, że kierowca autobusu jest zatrudniony i otrzymuje wynagrodzenie za to, co robi. Członkowie Fan Klubu nie mają żadnych profitów, nie są zatrudnieni przez klub. Każdy może kibicować, ale nie musi, bo niczym nie jest do tego zobowiązany. Bardzo dziwne porównanie... chciałeś pomanipulować, a wyszło kiepsko. Z logo w podpisie to już całkowicie po bandzie pojechałeś... niestety zabrakło tych 30 cm i chyba leżysz.
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
-
Mtx
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
Wyraziłęm się tak w kontekście tego, że Fan Klub - czyli grupa 25 osób, nie będzie narzucała całemu sektorowi./stadionowi żeby krzyczeć Motor. Jeśli ktoś będzie chciał krzyknąć TŻ, to krzyknie, zapewniam Cię, kolego Michael, że FK nie przyleci ze sztachetami i nie zatłuczę gościa na śmierć, o to mi chodziło.
I nie rozumiem tego czepiania się Fan Klubu. Wszystko co złe to Fan Klub. Ludzie, my naprawdę mamy co robić i jeśli wam się to nie podoba to trudno, rozgonimy wszystklo w cholerę i koniec.
Ciekawy jestem kto wtedy pociągnie choćby cień dopingu, wywywiesi flagi, zrobi oprawę.
Dzisiaj zrobiliśmy badanie ankietowe, na to też potrzeba było czasu i chęci, transparent dla Bieleckiego sam się też nie zrobił. Apeluję o wyrozumiałośc. Nas jest naprawdę za mało więc każdego chętnego do pomocy przyjmujemy z otwartymi ramionami (pozdr Hans)
Ostatnio byłem w Toruniu tam oprawę robi kilkaset !!! osób. Uważam, że w lubelskich warunkach, oprawa i doping stoi na niezłuym poziomie.
I nie rozumiem tego czepiania się Fan Klubu. Wszystko co złe to Fan Klub. Ludzie, my naprawdę mamy co robić i jeśli wam się to nie podoba to trudno, rozgonimy wszystklo w cholerę i koniec.
Ciekawy jestem kto wtedy pociągnie choćby cień dopingu, wywywiesi flagi, zrobi oprawę.
Dzisiaj zrobiliśmy badanie ankietowe, na to też potrzeba było czasu i chęci, transparent dla Bieleckiego sam się też nie zrobił. Apeluję o wyrozumiałośc. Nas jest naprawdę za mało więc każdego chętnego do pomocy przyjmujemy z otwartymi ramionami (pozdr Hans)
Ostatnio byłem w Toruniu tam oprawę robi kilkaset !!! osób. Uważam, że w lubelskich warunkach, oprawa i doping stoi na niezłuym poziomie.
-
Michael
Radziu spoko przeciez pisalem o co mi chodzi niebede walkowal tego w kolo macieju bo to bedzie juz nudne..wnioski wyciagnij sobie sam.
A Ty Hansie nie mow mi co mam robic bo niejestes tu nie wiem kim a co do tego posmiewiska to wystarczy sie spytac ludzi ktorzy sobie przyjda na mecz raz na jakis czas i obserwuja to co sie dzieje.
A Ty Hansie nie mow mi co mam robic bo niejestes tu nie wiem kim a co do tego posmiewiska to wystarczy sie spytac ludzi ktorzy sobie przyjda na mecz raz na jakis czas i obserwuja to co sie dzieje.
Meczyk fajny i głód został zaspokojony na 2 tygodnie
Podobał mi się mój pseudo żużlowiec czyli Darek Śledzio
Jeleń też ladnie chodz ostatnie 2 biegi takie sobie.
Trumna po za pierwszym biegiem ładnie a reszta ????
Dawidek starty o dupe potłuc ale na dystansie bardzo ładnie walczy, Extraliga zrobila swoje.
Klimek cienizna po za pierwszym biegiem
Hansen może być i ta radość na 5:1
Doping o dupe potłuc to już siostrzeniec mój sam krzyczał cały mecz Tż Tż Tż na pierwszym łuku i każdy bieg przeżywał a idzie teraz do komunii, poprostu nasi kibice to są piknikowcy nie ma dopingu a jak jest to przez moment i zaraz ciszai, chodz jak sie jeżdzilo na wyjazdy to tam cały mecz się kibicowało a u siebie ???
Podobał mi się mój pseudo żużlowiec czyli Darek Śledzio
Jeleń też ladnie chodz ostatnie 2 biegi takie sobie.
Trumna po za pierwszym biegiem ładnie a reszta ????
Dawidek starty o dupe potłuc ale na dystansie bardzo ładnie walczy, Extraliga zrobila swoje.
Klimek cienizna po za pierwszym biegiem
Hansen może być i ta radość na 5:1
Doping o dupe potłuc to już siostrzeniec mój sam krzyczał cały mecz Tż Tż Tż na pierwszym łuku i każdy bieg przeżywał a idzie teraz do komunii, poprostu nasi kibice to są piknikowcy nie ma dopingu a jak jest to przez moment i zaraz ciszai, chodz jak sie jeżdzilo na wyjazdy to tam cały mecz się kibicowało a u siebie ???
Michael pisze:Radziu spoko przeciez pisalem o co mi chodzi niebede walkowal tego w kolo macieju to bedzie to juz nudne..wnioski wyciagnij sobie sam.
akurat nie wiem o co Ci chodzi bo do mnie nigdy takie informacje nie dotarły dla tego poprosiłem o przynajmniej jakieś wyjaśnienie , nakierowanie sprawy, z chęcią tym się zajmiemy i poprawimy to co jest złe i poprawimy na tyle ile możemy. Tylko niech będą to konkrety bo nic nam nie daje jak 100 osób mówi, że doping był słaby, ale dla czego był słaby? Jakieś propozycje, podsunięcie pomysłów. 25 osób to zdecydowanie za mało aby ruszyć 6000 osób na stadionie.
Sledzio pisze: chodz jak sie jeżdzilo na wyjazdy to tam cały mecz się kibicowało a u siebie ???
bo na wyjazdy jezdzi grupa zapalencow, ktorych nie trzema namawiac zeby dopingowali tylko sami z siebie krzycza przez caly mecz, przeciez w krosnie czy rzeszowie beda grupka 20-25 osob spokojnie udawalo nam sie przekryczec kibicow gospodarzy
METHANOL ADVENTURE TEAM
-
Michael
Wprawdzie to nie temat o tym ale tak po krotce skoro sie dyskusja wywolala
Jestescie Fanklubem klubu zuzlowego z Lublina.
To wy glownie robicie oprawy doping rzuczacie hasla itd...
Wiec ja jako kibic ktory obserwuje to z drugiej strony mowie kolejny raz to powtarzajac ze krzyczenie u siebie na meczach Motor Motor jest zle.
Bo ... wychodzi byle jak, ludzie ktorzy jak spiker sie ich zapyta... krzycza Tz Tz no i prawidlowo robia bo tak sie nazywa druzyna...tak jest zapisane w programach ...tak jest napisane na tablicy swietlnej.
Wiec czy niemozecie razem krzyczec TZ zeby wygladalo to ladnie i skladnie
To jest ta moja uwaga mam nadzieje ze rozumiesz juz o co mi chodzi.
Wiec ja jako kibic ktory obserwuje to z drugiej strony mowie kolejny raz to powtarzajac ze krzyczenie u siebie na meczach Motor Motor jest zle.
Bo ... wychodzi byle jak, ludzie ktorzy jak spiker sie ich zapyta... krzycza Tz Tz no i prawidlowo robia bo tak sie nazywa druzyna...tak jest zapisane w programach ...tak jest napisane na tablicy swietlnej.
Wiec czy niemozecie razem krzyczec TZ zeby wygladalo to ladnie i skladnie
Hans pisze:Korzeń przyjdź podopinguj a nie siedzisz na 1 łuku i pogadujesz z dziadkami... Pie***leni kibice sukcesu.
Hans, nie chce wdawac sie z toba w glupie dyskusje, bo po co ? Znam cie z "widzenia" doskonale i patrzac na twoj wiek powiem krotko, daj Boze zebys mial staz chociaz w polowie taki jak ten "pie***lony" kibic sukcesu. Daruj sobie takie komentarze, bo jak widac nawet w polowie nie zrozumiales, co chcialem przekazac. Druga sprawa, na I luku nie siedze, wiec daruj sobie poraz kolejny.
Już liczą ile przegramy z KMO, a może kolego korzeń powiesz mi ile to nasi zdobędą punktów i kto Nas tak wywiezie?
Pozdrawiam[/quote]
Tutaj analizuje to, co widzialem na torze. Poza Darkiem i Danielem nie mamy nikogo. Trumna i Piszcz maja "romety".. natomiast Dawid, przynajmniej narazie, zadnych wielkich umiejetnosci. Widziales co Ostrowianie zrobili z Rybnikiem ? Jezeli nie, to odsylam na SF.
Ostatnio zmieniony 15 kwietnia 2007, o 22:20 przez $korzen$, łącznie zmieniany 2 razy.
Wynik dla mnie zaskoczenie in minus - zawodnik Kościuch nie ma prawa wygrać trzech biegów na naszym torze. Ale do rzeczy - od dzisiaj jestem fanem... Dawida Stachyry. Z chłopaczka stał się facetem showmanem - jest zadziorny i awanturniczy - takich lubię. W takich meczach jak dziś mniejsza o punkty (bo wynik nie był zagrożony) - ważne jest widowisko - a to za sprawą Dawida było super. Wielki szacun dla Daniela za akcję na Skórze - miałem przyjemność siedzieć po stronie akcji - i wielki respekt za odwagę.
ps. gdzie są ci którzy nie chcieli Śledzia w Lublinie?
ps. gdzie są ci którzy nie chcieli Śledzia w Lublinie?
A jakim prawem osoba nie biorąca udziału w dopingu zabiera głoś w tej sprawie? ja nigdy nie uczestniczyłem i nigdy FK nie krytykowałem, i dlatego uważam, że takie sprawy wyjaśnia się w swoim gronie - osób zainteresowanych tych dopingiem. A jeśli nie robisz nic, by ten doping poprawić to po cholerę się odzywasz? Jak już ktoś wspomniał, działanie FK wynika z ich dobrej chęci. Uważasz że zrobisz to lepiej, masz pomysł? To idź i się pochwal, pokaż co możesz zrobić a nie krytykuj ludzi, którzy robią tyle, na ile im pozwala czas, finanse czy wszelkie inne czynniki 
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
Michael pisze:Wprawdzie to nie temat o tym ale tak po krotce skoro sie dyskusja wywolala![]()
Wiec czy niemozecie razem krzyczec TZ zeby wygladalo to ladnie i skladnie![]()
Ja kończąc dyskujsę zapytam Michaela czy jakby drużyna nazywała się Gównozjady Cioty Geje Szmaciarze Nasrańce Lublin, też byś krzyczał te wszystkie nazwy?