Niedziela, godzina 16:00 mecz TŻ Lublin - PSŻ Poznań
-
zenek
-
meridol
Dawid jak dla mnie super, tylko te dzisiejsze starty...
Seba chyba nie ma na czym no i jak się jedzie 3 kółka pod kolesia to na czwartym trzeba się pokazać za nim...
Piszczyk to niech lepiej na siłkę zasuwa, bo mało ręce mu nie sapdły z kierownicy w 14 !!!
Jeleń, nie mam pojęcia co się stało... zapomniał się przełożyć???
Za to Norbet to się przełożył i to jak!!!
Fajnie się cieszył młody duńczyk, niech ktoś naopiszę co to za motocykl miał.
Seba chyba nie ma na czym no i jak się jedzie 3 kółka pod kolesia to na czwartym trzeba się pokazać za nim...
Piszczyk to niech lepiej na siłkę zasuwa, bo mało ręce mu nie sapdły z kierownicy w 14 !!!
Jeleń, nie mam pojęcia co się stało... zapomniał się przełożyć???
Za to Norbet to się przełożył i to jak!!!
Fajnie się cieszył młody duńczyk, niech ktoś naopiszę co to za motocykl miał.
-
Holly
Mecz mógł sie podobać momentami , ale z takim sprzętem to daleko nie zajedziemy. Wynikiem sprawiedliwym byłby 53:37 , niech się Poznań cieszy ze do 40.
K.Hansen to jakieœ nieporozumienie - jak na Poznań sobie nie radził to na lepsze ekipy nie ma szans.
Stachyra jak nigdy walczył na dystansie , mimo słabych startów mógł sie podobać.
Fan club to totalne dno !!! zero oprawy - wstyd ,
K.Hansen to jakieœ nieporozumienie - jak na Poznań sobie nie radził to na lepsze ekipy nie ma szans.
Stachyra jak nigdy walczył na dystansie , mimo słabych startów mógł sie podobać.
Fan club to totalne dno !!! zero oprawy - wstyd ,
To i coÅ› ode mnie
Mecz dość ciekawy- było trochę walki. Śledź i Jeleń jak dla mnie najlepsi. Dawid- bardzo waleczny. Trumna trochę bezbarwnie. Piszczyk przyzwoicie, ale bez rewelacji. Keneth- młody, waleczny. Jeszcze bedzie z niego pożytek
A Rafał dobry 1 bieg, a potem cienko.
Ogólnie przyzwoita jazda, ale na Ostrów to będzie stanowczo za mało
Mecz dość ciekawy- było trochę walki. Śledź i Jeleń jak dla mnie najlepsi. Dawid- bardzo waleczny. Trumna trochę bezbarwnie. Piszczyk przyzwoicie, ale bez rewelacji. Keneth- młody, waleczny. Jeszcze bedzie z niego pożytek
Ogólnie przyzwoita jazda, ale na Ostrów to będzie stanowczo za mało
Nie odnajdzie więcej nas ta druga liga...!
-
Michael
Holly pisze:Mecz mógł sie podobać momentami , ale z takim sprzętem to daleko nie zajedziemy. Wynikiem sprawiedliwym byłby 53:37 , niech się Poznań cieszy ze do 40.
K.Hansen to jakie� nieporozumienie - jak na Poznań sobie nie radził to na lepsze ekipy nie ma szans.
Fan club to totalne dno !!! zero oprawy - wstyd
Brak oprawy był spowodowany śmiercią pana Bieleckiego
- Dj_Korgi
- Senior
- Kontakt:
Dobry mecz i sporo ludzi -wie ktoś ile mniej więcej ? Sporo walki nawet . Co do Hansena - pokazał , że umie walczyć tylko szkoda że Jasiu nie dał wyjechać na tor Michalukowi . Na minusie doping , który pod koniec meczu totalnie padła - żebym to ja sam musiał śpiewać będzie 5:1 to już cienko 
cieszy wynik przede wszystkim lecz styl mizerny taka jazda to był chyba ostatni wygrany mecz usiebie niestety
Stachyra - zero startow co z tego ze walczyl skoro wozil sie na tylach mnie zawiodl bardzo spodziewalem sie wiecej
Dunczyk- to jakies nie porozumienie moze niech Michaluk pojezdzi.
Sledz Jeleniewski - super pokazali klase
Klimek - zrobil swoje wygral 1 bieg i o to chodzi.
Truminski - dobre starty za wolny na dystansie moze niech odpocznie
Piszcz- niema na czym jak zawsze dac mu motor i beda dwucyfrowki.
co do Poznania to 3 zawodnikow to za malo ..
Stachyra - zero startow co z tego ze walczyl skoro wozil sie na tylach mnie zawiodl bardzo spodziewalem sie wiecej
Dunczyk- to jakies nie porozumienie moze niech Michaluk pojezdzi.
Sledz Jeleniewski - super pokazali klase
Klimek - zrobil swoje wygral 1 bieg i o to chodzi.
Truminski - dobre starty za wolny na dystansie moze niech odpocznie
Piszcz- niema na czym jak zawsze dac mu motor i beda dwucyfrowki.
co do Poznania to 3 zawodnikow to za malo ..
Stachyra- średno spodziewałem się troche lepiej
Trumiński- po za jednym biegiem słabiutko
Piszcz- widać ze motocykl nie ciągnął ale mimo tego walczył
Jeleniewski- brawo Daniel dobry mecz
Śledź- jak na lidera przystało
Szkoda, że Michaluk się nie zaprezętował według mnie na próbie było całkiem nieźle i kto wie czy nie urwał by jakiemuś juniorowi z Poznania punkty
Klimek- ładny bieg juniorski podem słabiutko
Kenneth... nieźle pokazał że potrafi atakować na dystansie, moim zdaniem nie wychodzą mu starty
.
Ogólnie mecz fajny ale w połowie meczu widać było, że PSŻ się do toru doposaował szczególnie u Kościucha i Kłopota.
No to czekamy na 22 kwietnia i na mecz w Gdańsku...
.
Trumiński- po za jednym biegiem słabiutko
Piszcz- widać ze motocykl nie ciągnął ale mimo tego walczył
Jeleniewski- brawo Daniel dobry mecz
Śledź- jak na lidera przystało
Szkoda, że Michaluk się nie zaprezętował według mnie na próbie było całkiem nieźle i kto wie czy nie urwał by jakiemuś juniorowi z Poznania punkty
Klimek- ładny bieg juniorski podem słabiutko
Kenneth... nieźle pokazał że potrafi atakować na dystansie, moim zdaniem nie wychodzą mu starty
Ogólnie mecz fajny ale w połowie meczu widać było, że PSŻ się do toru doposaował szczególnie u Kościucha i Kłopota.
No to czekamy na 22 kwietnia i na mecz w Gdańsku...
- Dj_Korgi
- Senior
- Kontakt:
TZ LUBLIN 50
9 Dawid Stachyra w 2 1 1 3 7
10 Sebastian Trumiński 3 0 2 0 5
11 Tomasz Piszcz 2 2 d 1 2 7
12 Daniel Jeleniewski 3 3 3 2 0 11
13 Dariusz Śledź 3 3 3 3 2 14
14 Maciej Michaluk 0
15 Rafał Klimek 3 0 0 3
16 Kenneth Hansen 1 2 d 3
PSŻ POZNAŃ 40
1 Norbert Kościuch 1 1 1 3 3 3 12
2 Andrzej Huszcza 2 0 2 4
3 Grzegorz Kłopot 1 1 3 2 1 1 9
4 Marcin Nowaczyk 0 w 0
5 Adam Skórnicki 1 3 w 2 2 1 9
6 Maciej Piaszczyński 2 1 1 4
7 Anders Andersen 0 0 0
8 Daniel Pytel 2 0 2
9 Dawid Stachyra w 2 1 1 3 7
10 Sebastian Trumiński 3 0 2 0 5
11 Tomasz Piszcz 2 2 d 1 2 7
12 Daniel Jeleniewski 3 3 3 2 0 11
13 Dariusz Śledź 3 3 3 3 2 14
14 Maciej Michaluk 0
15 Rafał Klimek 3 0 0 3
16 Kenneth Hansen 1 2 d 3
PSŻ POZNAŃ 40
1 Norbert Kościuch 1 1 1 3 3 3 12
2 Andrzej Huszcza 2 0 2 4
3 Grzegorz Kłopot 1 1 3 2 1 1 9
4 Marcin Nowaczyk 0 w 0
5 Adam Skórnicki 1 3 w 2 2 1 9
6 Maciej Piaszczyński 2 1 1 4
7 Anders Andersen 0 0 0
8 Daniel Pytel 2 0 2
Według mnie prawie wszystkim naszym należą się dzisiaj słowa uznania. Wypada mieć nadzieję, że nie najgorsza dzisiejsza frekwencja przełoży się na lepszy sprzęt, szczególnie u Trumińskiego i Piszcza.
Zupełnie nie rozumiem wrzuty na Kenneta Hansena. Na słabo znanym torze wywalczył (wyprzedzając rywala) punkt w biegu juniorskim, potem skutecznie ścigał się z seniorami, pokonując m.in. Kłopota. Dla odmiany Klimek raz przyjechał 50m za stawką seniorską i raz przegrał z facetem w wieku swego ojca i poza biegiem juniorskim w ogóle nie punktował.
Ciekaw jestem, co sądzicie o dzisiejszych decyzjach sędziego - moim zdaniem obydwie decyzje o wykluczeniu były idiotyczne. W pierwszym przypadku Stachyra położył motocykl, żeby nie wjechać w Kościucha, który "zrobił Frankowa" w pierwszym łuku, natomiast w drugim przypadku sam się wywrócił, bez żadnej winy Skórnickiego. Swoją drogą, szczęśliwie się ten bieg mimo wszystko ułożył, bo jak by Skórnicki dowiózł 6 pkt, to różnie mogłoby w meczu być.
Zupełnie nie rozumiem wrzuty na Kenneta Hansena. Na słabo znanym torze wywalczył (wyprzedzając rywala) punkt w biegu juniorskim, potem skutecznie ścigał się z seniorami, pokonując m.in. Kłopota. Dla odmiany Klimek raz przyjechał 50m za stawką seniorską i raz przegrał z facetem w wieku swego ojca i poza biegiem juniorskim w ogóle nie punktował.
Ciekaw jestem, co sądzicie o dzisiejszych decyzjach sędziego - moim zdaniem obydwie decyzje o wykluczeniu były idiotyczne. W pierwszym przypadku Stachyra położył motocykl, żeby nie wjechać w Kościucha, który "zrobił Frankowa" w pierwszym łuku, natomiast w drugim przypadku sam się wywrócił, bez żadnej winy Skórnickiego. Swoją drogą, szczęśliwie się ten bieg mimo wszystko ułożył, bo jak by Skórnicki dowiózł 6 pkt, to różnie mogłoby w meczu być.
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Mecz mógł się podobać. Na początku myślałem, że tor będzie twardy i będzie zero walki, jednak walka była. Spodziewałem się większego zwycięstwa i było by ono wyższe gdyby
nie defekt Piszcza czy upadek Stachyry.
Oceniając poszczególnych zawodników:
Stachyra - osobiście podobała mi się jego jazda, waleczny i myśli o drużynie, jako jedyny pojechał parą i to piękne rozplanowanie biegu 14
Trumiński - niech trener Stachyra nie puszcza go z młodszym Stachyrą w parze, obaj sobie przeszkadzają, występ w kratkę
Piszcz - dzisiaj strasznie wolny, jednak pojechał swoje
Jeleniewski - dla mnie tak jakoś bez wyrazu, owszem wygrał 3 biegi, ale później już słabo
Śledź - lider zespołu , super jazda
Klimek - ładny pierwszy bieg, niech jeździ jak najwięcej.
Hansen - również w kratkę, po biegu w którym przywiózł podwójne zwycięstwo, myślałem że będzie dobrze.
Ludzi na trybunach całkiem sporo.
Pozdrawiam
Oceniając poszczególnych zawodników:
Stachyra - osobiście podobała mi się jego jazda, waleczny i myśli o drużynie, jako jedyny pojechał parą i to piękne rozplanowanie biegu 14
Trumiński - niech trener Stachyra nie puszcza go z młodszym Stachyrą w parze, obaj sobie przeszkadzają, występ w kratkę
Piszcz - dzisiaj strasznie wolny, jednak pojechał swoje
Jeleniewski - dla mnie tak jakoś bez wyrazu, owszem wygrał 3 biegi, ale później już słabo
Śledź - lider zespołu , super jazda
Klimek - ładny pierwszy bieg, niech jeździ jak najwięcej.
Hansen - również w kratkę, po biegu w którym przywiózł podwójne zwycięstwo, myślałem że będzie dobrze.
Ludzi na trybunach całkiem sporo.
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
-
meridol
Mars pisze:cieszy wynik przede wszystkim lecz styl mizerny taka jazda to był chyba ostatni wygrany mecz usiebie niestety
to znaczy spodziewałeś się że zrobi 15??? Przecież został wykluczony z jednego biegu a w drugim uratował nam 8 punktów w plecy i zaraz po wywrotce jechał!!! po za tym w jednym z biegów Sebek skutecznie go blokował...
Mars pisze:Dunczyk- to jakies nie porozumienie moze niech Michaluk pojezdzi.
Tak koleś jedzie drugia raz na torze przywozi 6 punktów i jeszcze mało. Michaluk pewnie z 9 by przywiózł.
Mars pisze:Piszcz- niema na czym jak zawsze dac mu motor i beda dwucyfrowki.
Piszczyk to chyba łapki ma słabe a nie motocykle choć te też nie są jakieś rewelacyjne...
-
Danio
Najważniejsze że mecz wygrany! O stylu za jakiś czas większość zapomnie! Widać kto jaki sprzęt posiada i kto na jakim co potrafi! Z takim sprzętem u niektórych daleko nie zajedziemy, ale to już każdy wie, więc nie ma co się rozpisywać! Ciesze sie że publiczność tak licznie dopisała i super pogoda!!! oprócz występów Darka Śledzia- prawdziwy lider i Jelenia- co swoje zrobił mało doszukać sie więcej plusów- szkoda. Można jeszcze pochwalić Tomka Piszcza- BRAWO na sprzęcie drugoligowym przyzwoity wynik, dać jemu dobry sprzęt i mamy kolejnego mocnego seniora!!
Michael pisze:Torsen a gdzie siedziales![]()
![]()
Na wyjściu z pierwszego łuku. Walkę w pierwszym łuku widziałem dokładnie, bo odbywała się naprzeciwko mnie, podobnie wejście w drugi łuk, gdzie miałem "przekrój poprzeczny" i widziałem, że Stachyra był między zawodnikami Poznania i wywrócił się sam. Patrząc z boku, tak jak sędzia, można by mieć wrażenie, że Skórnicki go powiózł, z tyłu jednak było widać, że Dawid miał miejsce.
Swoją drogą - jakie były dalsze losy debila, który z "Żylety"