Rafał Klimek
Niezly wystep, widac, ze kazdy tam wygrywal z kazdym (a przynajmniej mogl). Rafal objechal juniorow z pierwszych skladow druzyn e-ligowych, wiec chyba wszystko idzie w dobrym kierunku.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
- WÄ…ski_Stecyk
- Kontakt:
Nie wymagajcie od Rafała zbyt wiele...Już niestety było kilku takich, którzy nie poradzili sobie z presją
Ale jak widać, niektórych kibiców nic nie jest w stanie nauczyć pewnych zachowań.
Z bólem odsyłam do tego filmiku...
Z bólem odsyłam do tego filmiku...
-----Pozdrawiam-----
***Emil Stec***

***Emil Stec***

Przypominam Rafał ma 17 lat i dopiero rok temu zdał licencje
Jeszcze rok temu kibice w Ostrowie wysyłali Bruchaisera na trybuny i twierdzili że powinien dac sobie spokój z żużlem, bo nic z niego nie będzie, dzis po pierwszych występach w tym sezonie noszą go niemalże na rękach i ze wszystkich stron słychać pochwały. Młodość ma to do siebie że forma nie może jeszcze byc stabilna i to na wysokim poziomie. Wiadomo apetyty zostały rozbudzone a kibic ma to do siebie że wymaga wyników natychmiast, ale może czasami warto wziąć na wstrzymanie szczególnie w stosunku do młodych zawodników, którzy mimo wszystko dopiero żużla sie uczą i jeszcze długa droga przed nimi.
Jeszcze rok temu kibice w Ostrowie wysyłali Bruchaisera na trybuny i twierdzili że powinien dac sobie spokój z żużlem, bo nic z niego nie będzie, dzis po pierwszych występach w tym sezonie noszą go niemalże na rękach i ze wszystkich stron słychać pochwały. Młodość ma to do siebie że forma nie może jeszcze byc stabilna i to na wysokim poziomie. Wiadomo apetyty zostały rozbudzone a kibic ma to do siebie że wymaga wyników natychmiast, ale może czasami warto wziąć na wstrzymanie szczególnie w stosunku do młodych zawodników, którzy mimo wszystko dopiero żużla sie uczą i jeszcze długa droga przed nimi.
a jesli nie będzie to obiecasz, że więcej nie przyjdziesz na mecz i na forum?
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Dokładnie mam takie samo odczucie, niektórzy postawili sobie chyba za punkt honoru żeby "coś udowodnic" Regdalowi na forum, a każdy słabszy czy nie spełniający niektórych wysokich oczekiwań występ Rafała to najlepszy do tego moment dla wszystkich tych forumowiczów i wtedy wychodzą z pod ziemi jak grzyby po deszczu.
Najciekawsze jest to że wystarczyłoby, zeby wczoraj Rafałowi wyszedł ostatni bieg i komentarze byłyby całkiem inne
No ale od zawodnika rok po licencji przecież nasi kibice muszą wymagać wygrywania niemalże za każdym razem i nie może miec żadnej wpadki 
Najciekawsze jest to że wystarczyłoby, zeby wczoraj Rafałowi wyszedł ostatni bieg i komentarze byłyby całkiem inne
Tak mikas twoje rozumowanie wydaje się być trafione.Naprawdę nie mamy się czego wstydzić,Rafał wczorajsze zawody pojechał bardzo dobrze,może niektórzy liczyli na awans i się zawiedli,ja sądzę,że na to jeszcze przyjdzie czas,a pisanie że jakiś Miturski,Kowalczyk czy Korbel albo Fleger są jakimiś miernotami jest co najmniej nie na miejscu.Trzeba było być na zawodach aby je realnie ocenić.Pamiętajmy o tym, że juniorzy z Rybnika czy Częstochowy,bardzo często przyjeżdżają na ten tor potrenować,to ma napewno jakieś znaczenie.Nie stawiajmy Rafałowi poprzeczki zbyt wysoko,celem na ten sezon jest przede wszytkim odjechanie jak największej liczby zawodów,to jedynie słuszna droga do podnoszenia umiejętności młodego zawodnika,a wyniki są kwestią czasu.
http://www.rafalklimek.pl/index.php?mode=read&id=51
http://www.rafalklimek.pl/index.php?mode=read&id=51
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
"Dopiekanie" Regdalowi, a tym bardziej Rafalowi nie jest dla mnie zadnym wielkim honorem. Wrecz przeciwnie, chcialbym zeby w koncu Rafal pokazal, ze i w Lublinie moze wychowac sie na prawde solidny zawodnik. Ale niestety, Rafal od poltora roku idzie rowno po linii pochylej, i ja mam na to patrzec spokojnie ? Jezeli Regdal.. no i caly "Klimek-Team" tego nie widza albo nie chca widziec, to wydaje mi sie ze mamy na prawde powazny problem. Chlopek potrzebuje ostrego kopa w d*** i tego ukryc sie nie da. Pisanie, ze Rafal potrzebuje jak najwiekszej ilosci biegow tez do konca problemu nie rozwiaze, bowiem Rafal takich zawodnikow jak Mitura powinnien "lykac" bez najmniejszego nawet wysilku juz teraz. Chwala Rafalowi za wygrana z Zengota, ale coz z tego skoro wczesniej przegral z o wiele nizej notowanymi zawodnikami ? Tak samo bylo na treningu punktowanym i na I jego zawodach w tym sezonie. Do teraz nie moge zrozumiec, jak Rafal mogl dac sie objechac Kusiowi. Problem jest i lepiej zajac sie nim teraz a nie obrazac jaki to Korzen,Torsen czy Gelo sa "ble"
Fork pisze:Nie zdziwilbym sie, gdyby jutro Rafał przywiozl powyzej 6 punktow..
I zamknal by usta krytykujacym!!! Juz nie moge tych bredni czytac,typu Rafal jest na rowni pochylej itd
Staszek Burza Staszek !!!!
Pytanie : Z kim ma Rafał przegrać żeby można było się zapytać dlaczego jest bez postępów ... qrw... ludzie czy wy nie rozumiecie że pytając i ostrzegając i widząc pewne prawidłowości chcemy pomóc ... zmienić podejście do treningów itp ... jak ktoś nie wytrzymuje presji oceny jego pracy to jest biedny i powinien się leczyć ... bo w każdej pracy czy szkole taka presja jest ... Reasumując zeszły sezon Rafała był ok. więc logiczne jest że czeka się na postępy ... a tym czsem wszyscy idą do przodu a Rafał stoi jeśli się nie cofa i trzeba szybko to naprawić !!! jeśli ma coś znaczyć w polskim żużlu bo jak narazie w najlepszym wypadku będzie to 2 Mordel czy Kępa ... a nie talent miary Dadosa ....
ale powiedzcie szczerze co może dać Rafałowi trening spod taśmy z Michalukiem i Polakiem ??? ciągle z nimi startuje i jest już na 30 metrze o długośc motocykla z przodu albo więcej> Co da chlopakowi taki bezsensowny trening? Wszyscy widzimy , że Maciek z Karolem jeżdżą w swojej własnej "lidze mistrzów" a Rafał traci w ten sposób tylko czas .
Naprawdę trudno mi jest zrozumieć niektórych ludzi na tym forum od razu żeby tylko skrytykować Rafała, ja uważam, że jest to talent, którego zmarnować nie możemy. Co do zawodów z Opola osobiście jestem z Rafała zadowolony, bo chyba nikt nie liczył, że 16- latek z odrazu awansuje do IMEJ. Rafałowi trzeba dać trochę czasu na rozwój nie można od razu oczekiwać od niego wyników
.
- Jinxsior
- Junior
- Kontakt:
piotr76 pisze:jeśli ma coś znaczyć w polskim żużlu bo jak narazie w najlepszym wypadku będzie to 2 Mordel czy Kępa ... a nie talent miary Dadosa ....
Czlowieku o czym ty tu piszesz. Gdyby to zależalo odemnie to ja bym zdecydowanie wolal Rafała w przyszlosci jako M Kepe niz ś.p R.Dadosa.
Czlowieku jak mozesz prownywac Mordela z Kepa. Marek w calej historii lubelskiego zuzla byl najwiekszym talentem jaki mozna bylo sobie wymażyć. Wiec przestań pieprzyc bzdury i odpusc sobie Klimka.