Plakaty na mecz z PSŻ Poznań
Plakaty na mecz z PSŻ Poznań
Wszystkich chętnych, właścicieli restauracji, pubów, sklepów, samochodów itp itd, ktorzy chcieli by pomóc w promocji niedzielnego meczu zapraszamy do klubu po odbiór plakatów.
Plakaty są dostępne w barku klubowym a takze w siedzibie klubu, caly dzisiejszy dzien.
Plakaty są dostępne w barku klubowym a takze w siedzibie klubu, caly dzisiejszy dzien.
Re: plakaty na mecz z PSŻ Poznań
Shack pisze:Wszystkich chętnych, właścicieli restauracji, pubów, sklepów, samochodów itp itd, ktorzy chcieli by pomóc w promocji niedzielnego meczu zapraszamy do klubu po odbiór plakatów.
Wszystko za późno
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Widac że nigdy tych plakatów nie rozwieszałeś.
Plakaty trzeba rozwieszać najwcześniej w czwartek. Po dwóch dniach większość juz jest zerwana albo zaklejona innymi i wtedy dopiero nie zdaje to żadnego egzaminu. Rozwieszanie ich wcześniej nie ma żadnego sensu, bo od powiedzmy środy-czwartku gdy ludzie zobaczą plakaty do niedzieli jest tyle czasu, że do tej pory o niedzielnym meczu już dawno zapomną i nie przyjdą.
Plakaty trzeba rozwieszać najwcześniej w czwartek. Po dwóch dniach większość juz jest zerwana albo zaklejona innymi i wtedy dopiero nie zdaje to żadnego egzaminu. Rozwieszanie ich wcześniej nie ma żadnego sensu, bo od powiedzmy środy-czwartku gdy ludzie zobaczą plakaty do niedzieli jest tyle czasu, że do tej pory o niedzielnym meczu już dawno zapomną i nie przyjdą.
mikas pisze:Widac że nigdy tych plakatów nie rozwieszałeś.
Rozwieszałem nie raz. Plakaty trzeba rozwieszać przynajmniej tydzień przed meczem, etapami i systematycznie.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
mikas pisze:Widac że nigdy tych plakatów nie rozwieszałeś.
mikas ale u mnie w samochodzie nikt mi ich nie zaklei
w zaprzyjaźnionych sklepach i knajpach
Tak więc tydzień wcześniej powinny juz być dostępne.
- marcin_lub
- Junior
Cz@rek pisze:mikas ale u mnie w samochodzie nikt mi ich nie zaklei, a tym bardziej
w zaprzyjaźnionych sklepach i knajpach![]()
Tak więc tydzień wcześniej powinny juz być dostępne.
I właśnie o to chodzi. Dlaczego od razu uważacie że plakaty zostaną zaklejone innymi, bądź zerwane
Jakos do tej pory rzadko sie widywało plakaty w innych miejscach niż przystanki, słupy ogłoszeniowe czy tym podobne.
Jedyny lokal na którym w ciągu ostatnich kilku lat widziałem plakaty to bar Tequila oraz kiosk i apteka koło mojego domu
Samochodów też widziałem może ze 2-3 sztuki z plakatami w ciągu tych wszystkich lat od kiedy jest TŻ Lublin. No ale jeśli to się nagle zmieni i większa ilość osób weźmie sie za rozklejanie plakatów i to w miejscach w których nie zniknął one w ciągu doby to bardzo dobrze. Ja póki co w jakąś dużą skuteczność tego że 3-4 osoby (jeśli takich osób sie znajdzie więcej to będę w wielkim szoku) wezmą kilka plakatów na tydzień przed meczem i powieszą u siebie w lokalu usługowym jakoś nie wierze, no ale obym sie mylił. Może akurat ktoś w klubie dla tych kilku osób postanowi drukować plakaty trochę wcześniej.
Jedyny lokal na którym w ciągu ostatnich kilku lat widziałem plakaty to bar Tequila oraz kiosk i apteka koło mojego domu
mikas pisze:Jakos do tej pory rzadko sie widywało plakaty w innych miejscach niż przystanki, słupy ogłoszeniowe czy tym podobne.
Jedyny lokal na którym w ciągu ostatnich kilku lat widziałem plakaty to bar Tequila oraz kiosk i apteka koło mojego domu.
a w Hamburku niewidziales
P.S 5 lat tam rozwieszam...........
Wojtku do Hamburka częściej jeżdżę dopiero mniej więcej od lutego to nie miałem okazji jeszcze zobaczyć, bo nie było co rozwieszać w sezonie ogórkowym
Przyłączam sie do pytania, bo też jakoś tak bym sie zjawił, czy barek klubowy już wtedy otwarty jest
meridol pisze:czy jutro przed 9 będzie można odebrać plakaty?
Przyłączam sie do pytania, bo też jakoś tak bym sie zjawił, czy barek klubowy już wtedy otwarty jest
mikas pisze:Wojtku do Hamburka częściej jeżdżę dopiero mniej więcej od lutego to nie miałem okazji jeszcze zobaczyć, bo nie było co rozwieszać w sezonie ogórkowym![]()
Michał czy Ty musisz miec ostatnie zdanie