Kogo chcialbys widziec w Lublinie w sezonie 2004?
- Łoptymista
- Trener
Re: tz sipma
bartexs2 pisze:a ja juz wiem ze na 99 % jest u nas robert dados!! był w lublinie i wyraził duze zainteresowanie startami w lublinie!! natomiast prezes wts-u atlas wroclaw nie chce nam puscic sledzia!!!
Dados w Lublinie. A ktoś z władz klubu chce go mieć u siebie? Trochę dziwne te wiadomości, ale w tym sporcie już chyba nic mnie nie zaskoczy.
-
Piotrbaz
to nei o to chodzi czy zabiora nam Sledzia tylko rusko zapewne zarzada duzo kwote za wypozyczenie Sledzi ,ale sadze ,ze sie dogadja A co do Dadosa to jestem za chociaz wolalbym Pecyne ,sadze ,ze z nim by sie mozna dogadac ,teraz to najwazniejsza sprawe jest dogadanie sie z Karlsonem ,ale mam nadzieje caly czas ,ze ten pierdolniety przepis sie zmieni do 25 listopada i
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
No nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem chociaz mam andzieje ze to mleko da sie posprzatac.Jesli ktos nie zczail to wyjasnienie:] Nie ma co plakac ze Lee nie bedzie juz u nas jezdzil ale mam nadzieje ze GKSŻ ostatecznie zmieni te chore pomysly.Jedynym zawodnikiem który chociaż w 80% moze zastapic Lee to jest P.Karlsson.Nikt inny.No moze B.Hamill ale on dostal zakaz jazdy w Polskiej lidze którą rządzi tak jak to ktoś nazwał Gówniana Komisja Sprzedawczyków Żużlowych.Bardzo trafne.Pozdro
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
Zdecydowanie. Obecnie najlepszym obcokrajowcem do wzięcia jest Peter Karlsson. Ale i bez niego można sobie zapewnić awans. Warunek jest jeden - dyrektor Siwek musi zostać na swoim stanowisku. Zakontraktujemy jednego dobrego seniora krajowego (trójkę swoich kandydatów już podałem) i możemy pchać wszystkich bez obcokrajowców albo z kimś na 8 - 9 punktów. Nie wiem czemu ale cały czas chodzi mi po głowie Gjedde. Myślę, że na takich zawodników teraz będzie w I lidze wielkie zapotrzebowanie.
Trzeba jeszcze troszkę poczekac a jeśli chodzi o Dadiego to jeśli to prawda to się Cieszę i to bardzo:) a i nie wierze w to że rusko czy coś takiego niechce puścić Rybki do nas. Wię cskład mniejwiecej tak by wygladał:)
1.R.Dados
2.Śledź
3.Knapp
4.Piszcz
5.P.Karlsson
6.Jeleniewski
---------------
7.Stachyra
8. jakić senior (Trumiński)
1.R.Dados
2.Śledź
3.Knapp
4.Piszcz
5.P.Karlsson
6.Jeleniewski
---------------
7.Stachyra
8. jakić senior (Trumiński)
-
Piotrbaz
Piotrek pisze:Bartek pisze:sledzio pisze:bardzo by cieszyło bdyby przyszli donas dados chrzanowski
chrzanowski będzie albo zawodnikiem apatora albo gdańska u nas na pewno nie będzie
czy mozesz podac źródł informacji z których wynika ze chrzanowskiego za nic nie bedziemy miali??![]()
czekam.....moze byc na gg
przeczytałem w tygodniku
Najpierw drobne sprostowanie:
Napisałem kiedyś, że dyrektor Siwek powiedział w wywiadzie, który ukazałs się na łamach TZ, że nie stać klubu na zatrudnienie takich zawodników jak Gapiński, Pecyna itd. Wywiad ten opublikowany został dopiero w ostatnim numerze TZ, a więc pisząc list ok. 2 tygodnie temu nie mogłem tego wywiadu przeczytać w TZ, tylko w którejś z lubelskich gazet.
NawiÄ…zujÄ…c do tej rozmowy mam pare uwag :
1.Przejście Dadosa-Dyrektor Siwek powiedział, że WTS zainwestował w niego za dużo pieniędzy i że nie będzie chętny wypożyczyć go
2.Stefani-dyrektor jest zainteresowany jego dalszymi startami, stwierdził,
że woli jego niż wielu zawodników pojawiających się w propozycjach kibiców.
Napisałem kiedyś, że dyrektor Siwek powiedział w wywiadzie, który ukazałs się na łamach TZ, że nie stać klubu na zatrudnienie takich zawodników jak Gapiński, Pecyna itd. Wywiad ten opublikowany został dopiero w ostatnim numerze TZ, a więc pisząc list ok. 2 tygodnie temu nie mogłem tego wywiadu przeczytać w TZ, tylko w którejś z lubelskich gazet.
NawiÄ…zujÄ…c do tej rozmowy mam pare uwag :
1.Przejście Dadosa-Dyrektor Siwek powiedział, że WTS zainwestował w niego za dużo pieniędzy i że nie będzie chętny wypożyczyć go
2.Stefani-dyrektor jest zainteresowany jego dalszymi startami, stwierdził,
że woli jego niż wielu zawodników pojawiających się w propozycjach kibiców.
.To prawda WTS wpakował troche kasy w Roberta, ale jeżeli on sam nie będzie chciał juz dalej u nich jeździc to będą musieli go komus wyporzyczyc , chyba ze chcą żeby chłopak nie jeździł
Robert podobno szwędał się ostatnio po Lublinie i coś przebąkiwał o chęci jazdy w Lublinie ale nie sądzę żeby chciał zrezygnować ze startów w ekstralidze. Chyba, że myśli o odbudowywaniu formy tak jak Śledź, a I liga to idealny poligon. Nie wiem jakie są teraz jego relacje z Ruską ale raczej szanse na jego pozyskanie oceniam na niewielkie. Kiedyś Cieślak wspominał o budowaniu składu w oparciu o Dadosa, ale to było przed wszystkimi ekcsesami.
A co do Stefaniego to ja tez wcale nie mówie ze jest złym zawodnikiem. Myśle ze jak by dobrze zaczął sezon, popracował nad formą to nie bylo by źle. A poza tym jest przeciez tani! A to ma spory wpływ. Zapewne macie inne zdanie niz ja ale ja bym chciał aby Stefani został, trzeba mu dac jeszcze jedna szanse. Osobiście wole jego niz Darkina alblo innego
Ja też go wolęniżDarkina ale niestety Stefan miał swoją szansę i jej nie wykorzystał. Nie było inwestycji w sprzęt mimo, że wszyscy tego oczekiwali. Jest za wolny żeby jezdzić na prawach cudzoziemca - taka jest moja opinia.
Jak widze wypowiedz że Peter Karlsson jest obecnie najlepszym zawodnikiem zagraniczym do wziecia to mnie zalewa krew
. Wystarczy spojrzec mu w metryke. Ostatni sezon miał wprawdzie udany ale w przyszłym roku to juz sie nie powtórzy. Facet ma 36 lat. Ale Gelo widze jest fanem podstarzałych eks-gwiazd
vide Smith
Natomiast jesli chodzi o Charliego Gjedde to jestem jak najbardziej za. W TZ widze takze Ferjana lub Magnusa 
jacur78 pisze:Jak widze wypowiedz że Peter Karlsson jest obecnie najlepszym zawodnikiem zagraniczym do wziecia to mnie zalewa krew. Wystarczy spojrzec mu w metryke. Ostatni sezon miał wprawdzie udany ale w przyszłym roku to juz sie nie powtórzy. Facet ma 36 lat. Ale Gelo widze jest fanem podstarzałych eks-gwiazd
vide Smith
Natomiast jesli chodzi o Charliego Gjedde to jestem jak najbardziej za. W TZ widze takze Ferjana lub Magnusa
Ja jestem fanem dobrych żużlowców. A masz jakieś inne propozycje (tylko nie według klucza kto młodszy) ale kto lepszy?
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Teraz tworzy sie problem..CZy lepiej postawic na mlodych perspektywicznych obcokrajowcow czy lepiej wziasc dobrego doswiadczonego i zdobywajacego regularnie po 12 pkt szweda
Ten problem najlepiej rozwiazalby Lee.Jest młody i świetny.................
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips