GKM Grudziądz - TŻ Lublin 9.04.07 godz. 15:00
przez całą noc w grudziadzu padało. Teraz też pada, wprawdzie mały ale jednak... będzie cholernie ciężki tor....a wynik? to już JEDNA WIELKA LOTERIA... gdzie głównie bedzie decydowac moim zdaniem Start... może byc taki tor jak z Zieloną Górą,lub z Gorzowem, gdzie mecz był odwołany (oba mecze u nas)
Ostatnio zmieniony 9 kwietnia 2007, o 11:52 przez bartexs1, łącznie zmieniany 1 raz.
- kleczes_GKM
- Szkółkowicz
- Kontakt:
Na chwile obecna deszcz nie pada, tor jest dobrze przygotowany, dzialacze spodziewali sie deszczu, wiec chyba tylko oberwanie chmury lub opady sniegu moglyby spowodowac odwolanie meczu
Madlene realcja bedzie zapewne w Radiu PiK - http://radiopik.streamhost.pl:8072/listen.pls
tyle, ze z tego co teraz wyczytalem w ramowce tej stacji, audycje "Muzyka i Sport" zaczynaja dopiero o 16
Madlene realcja bedzie zapewne w Radiu PiK - http://radiopik.streamhost.pl:8072/listen.pls
tyle, ze z tego co teraz wyczytalem w ramowce tej stacji, audycje "Muzyka i Sport" zaczynaja dopiero o 16
kleczes_GKM pisze:Na chwile obecna deszcz nie pada, tor jest dobrze przygotowany, dzialacze spodziewali sie deszczu, wiec chyba tylko oberwanie chmury lub opady sniegu moglyby spowodowac odwolanie meczu
dzis w radiu PIK bedzie tylko i wylaczn mecz UNIBAX Toruń - Unia Leszno...njpierw sprawdz na stronei radia a potem ludzi wprowadzaj w błąd ok?
- kleczes_GKM
- Szkółkowicz
- Kontakt:
bartexs1 pisze:dzis w radiu PIK bedzie tylko i wylaczn mecz UNIBAX Toruń - Unia Leszno...njpierw sprawdz na stronei radia a potem ludzi wprowadzaj w błąd ok?
O tym ze Apator i Polonia byly faworyzowane, przez PiK to wiem, ale ZAWSZE radio laczylo sie z reporterem z Grudziadza aby ten podal wynik, nie pisalem tutaj o Relacji BIEG PO BIEGU, a o laczeniu sie z reporterem co kilka biegow - ODROZNIASZ te da jakze trudne pojecia?No i wybacz ale wydaje mi sie ze audycji sportowych w PiKu slucham wiecej niz Ty, wiec sie tak nie zagrzewaj, emocje bedziesz mogl wyladowac na forum juz po przegranym meczu.
kleczes_GKM pisze:bartexs1 pisze:dzis w radiu PIK bedzie tylko i wylaczn mecz UNIBAX Toruń - Unia Leszno...njpierw sprawdz na stronei radia a potem ludzi wprowadzaj w błąd ok?
O tym ze Apator i Polonia byly faworyzowane, przez PiK to wiem, ale ZAWSZE radio laczylo sie z reporterem z Grudziadza aby ten podal wynik, nie pisalem tutaj o Relacji BIEG PO BIEGU, a o laczeniu sie z reporterem co kilka biegow - ODROZNIASZ te da jakze trudne pojecia?No i wybacz ale wydaje mi sie ze audycji sportowych w PiKu slucham wiecej niz Ty, wiec sie tak nie zagrzewaj, emocje bedziesz mogl wyladowac na forum juz po przegranym meczu.
Chłopaki, ale po co te nerwy? Już w ubiegłym roku jak Grudziądz cieniutko jechał PiK zrezygnował z transmisji, bo koszty są ogromne a wynik był mizerny... 2 lata temu-nie wiem, czy pamiętacie-z Grudziądza były takie same relacje jak z Bydgoszczy i Torunia. Teraz już pewnie tylko "sportowefakty" zostają. Prowadząca studio PiK będzie pewnie podawała wynik z tej właśnie strony...
pozdrawiam
Tylko Perła liczy się
kleczes_GKM pisze:bartexs1 pisze:dzis w radiu PIK bedzie tylko i wylaczn mecz UNIBAX Toruń - Unia Leszno...njpierw sprawdz na stronei radia a potem ludzi wprowadzaj w błąd ok?
nastepnym razem to wy przegracie jak przyjedziemy do was z Johnstonem i Kennethem Hansenem...
Ostatnio zmieniony 9 kwietnia 2007, o 13:57 przez bartexs1, łącznie zmieniany 1 raz.