Skład 2007 - Piszcz, Klimek, Michaluk i Johnston na koniec
-
Danio
Dla mnie brak Burzy w Lublinie jak dotąd woła o pomstę do nieba tylko. Ten gośc już dawno powinien być u Nas, tymbardziej że sam wydzwaniał do Naszego Klubu, nie wiem czy jest tani? Wiem że w Klubie z kasą krucho, z licencją były problemy. Ale do k****y nędzy skoro postawiono na żużel w Lublinie to nie można mieć takie klapki na oczach!! Jak już Klub postanowił pchac ten wózek to wszystko trzeba robić aby utrzymac ten żużel i jedank szukać punktów na wyjazdach w Poznaniu, Grudziądzu, czy nawet Gnieźnie- wkońcu dostaje się 3 pkt a z Jeleniem Trumną czy Krzyżakami i Nieminami to z kim do wyjazdów. Burza gwarantuje walkę na wyjazdach i punkty. Nawet na Al. Zygmuntowskich sądze że nie byłby gorszy od naszych seniorów!!
-
Danio
Gawrzyk- wiem że z kasą jest cienko w Klubie!!Ale ten zawodnik nie jest jakimś wynalazkiem, zna polskie tory i gwarantuje walkę na torze- co lubią kibice. Każdy mądry jest jak się jemu wyłoży kasę na stół, czy nie ma innych pomysłów???. Zawodnik dobrze jeżdzący, walczący, Klub walczący na wyjazdach to i wtedy Kibice zechcą przychodzić na mecze w Lublinie. Sądzisz Gawrzyk że jak Lublin będzie zbierać baty na wyjazdach gdzie zdobywa się jeszcze w tym sezonie 3 pkt. nie ma bonusów a u nas będziemy ciułać punkty to utrzymamy się- JA nie wierze!!! mało tego ludzie też po batach nie będą przychodzić!! Przyjdą prawdziwi FANI- czyli jak ja, ale nikogo nie uda mi się namówić z znajomych mniej fanatycznych ludzi. Czyli jak widzisz nie ma kasy teraz na stole nie będzie tymbardziej jej poźniej. Wnioski wyciągnij sam! Pozdrawiam
Danio pisze:. Zawodnik dobrze jeżdzący, walczący, Klub walczący na wyjazdach to i wtedy Kibice zechcą przychodzić na mecze w Lublinie.
Cos mi sie zdaje ze nie odkryles nowej teorii w ekonomii. Tylko ze takie inwestycje przezylismy niejednokrotnie i jakos pech chcial ze ostatnio nie wyszly, bo to jednak sport i ludzie a nie handel i chinskie odtwarzacze mp3, choc i tu mozna chujowo zainwestowac. Chodzi o to ze jak dostajesz w ryja to za ktoryms razem moze nie warto wstawac tylko sie lepiej wyczolgac w krzaki i zebrac sily, bo ktos moze cie zabic na smierc
No to pięknie, Burza napewno będzie się liczyć w stawce w I lidze.
Sam się szybko zorientował że w bieżącym sezonie jest w dobrej dyspozycji, to i ceni się napewno.
TŻ stać by było na niego jakby pewnie zrezygnowali np. z Piszcza i Trumińskiego, ale kto to wie, jakie przedstawił oczekiwania finansowe w Gnieźnie.
Nie ma co się załamywać, dobrze że wogóle jedziemy w lidze,
to się liczy najbardziej.Na osłodę zostaje nam, że jedziemy własnymi wychowankami i to powinno wystarczyć na ten "ciężki" dla nas sezon.
Sam się szybko zorientował że w bieżącym sezonie jest w dobrej dyspozycji, to i ceni się napewno.
TŻ stać by było na niego jakby pewnie zrezygnowali np. z Piszcza i Trumińskiego, ale kto to wie, jakie przedstawił oczekiwania finansowe w Gnieźnie.
Nie ma co się załamywać, dobrze że wogóle jedziemy w lidze,
to się liczy najbardziej.Na osłodę zostaje nam, że jedziemy własnymi wychowankami i to powinno wystarczyć na ten "ciężki" dla nas sezon.
No właśnie - harry kilka razy apelował o wyrozumiałość z zapowiedzią, że to bedzie ciezki sezon. Jakby nasz pierwszoligowy tyłek mieli ratować zawodnicy pokroju Burzy - to byłby koniec świata. Ja wiem, że zawodnik jest taki jak jego ostatni mecz, ale jednak nie zapominajmy, że jeszcze miesiac temu był pośmiewiskiem dla przynajmniej połowy forumowiczów. Dla ostudzenia żalu - proponuję statystykę Ekstraligi AD 2006
liczby nie kłamią.
powtarzam to po raz wtory. nie mielismy szans na podpisanie kontraktu z Burza, bo nas na to nie stac. jednak mimo to mamy naprawde fajny sklad w tym roku. gniezno od poczatku bylo bardzo aktywne (przypominam, ze malo brakowalo, a w Gnieznie gdzie dostal bardzo dobre warunki wyladowal by Kolodziej...), jednak wszystko zweryfikuje tor. przepompowac naprawde nie jest trudno. Lublin tez w ubieglym roku straszyl extraliga i jak to wszystko sie zakonczylo wszyscy wiemy.
carpe diem!
go! pisze:bartosch pisze:go! pisze:albo niestety KASA
wole Malenczuka...
He he
Malenczuk sprawia wrazenie na zywo jakby mial wielka wade wzroku albo jakby byl nacpany
wady wzroku to on nie ma
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
- Łoptymista
- Trener