Wyjazd do Grudziądza 27.04.2007!
Żeby było tradycyjnie to musimy przejechać ten przystanek i czekać kilometr dalej 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Ostatnio ten przystanek przejechałem z 5 km, bo Piotrowi zachciało sie zejść nad Wisłę akurat w tym czasie jak tamtędy przejeżdzałem i go nie zauważyłem a potem nie było jak zawrócić
Pamiętajcie pierwsza zatoczka za tunelem
A Ty Piotrze tym razem nie chowaj telefonu do plecaka, żeby znów nie było kłopotów z dodzwonieniem się do Ciebie w razie podtrzymywania tej świeckiej tradycji;)
I flag pilnujcie, bo mogą być cyrki jak rok temu i szkoda byłoby coś stracić. Lepiej wywiesić mniej i upilnować, niż obwiesić cały sektor i nie miec możliwości przypilnowania wszystkiego.
Pamiętajcie pierwsza zatoczka za tunelem
A Ty Piotrze tym razem nie chowaj telefonu do plecaka, żeby znów nie było kłopotów z dodzwonieniem się do Ciebie w razie podtrzymywania tej świeckiej tradycji;)
I flag pilnujcie, bo mogą być cyrki jak rok temu i szkoda byłoby coś stracić. Lepiej wywiesić mniej i upilnować, niż obwiesić cały sektor i nie miec możliwości przypilnowania wszystkiego.
meesha pisze:Piąty raz tam będę w ciągu dwóch lat a widziałem tylko stadion i cmentarz na Hallera
Miszka, ale tam nic nie ma.
Becia pisze:flagi beda 3! ja juz mam 2 w domu i Zuzia zawija od mikasa![]()
Flaga jest już u mnie ;]
Osobiście to nie chodzi o to ze nie znoszę Boga, to mnie jego fanklub wkurwia.
A czy ktoś będzie jechał rano pod MOSiR z Czechowa i mnie zabierze
Odwdzięczę się w drodze 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
piotr76 pisze:wojtek_78 pisze:Czy ktoś posiada czytnik kart CF (Compact Flash) pod USB? Jeżeli tak prosiłbym o zabranie do Grudziądza. Może mi być bardzo pomocny. Odwdzięcze się w drodze powrotnej.
ja mam chyba w laptopie bo mam gniazdo 5 in 1 ... mam brać laptoka ???
Sęk w tym, że potrzebuję zdjęcia na swojego laptoka zrzucić. Z czytnika jest szybciej, a tak po prostu z aparatu będę zrzucał. Dzięki za dobre chęci.