GKM Grudziądz - TŻ Lublin 9.04.07 godz. 15:00

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
seba_st
Kontakt:

#226 Postautor: seba_st » 7 kwietnia 2007, o 10:56

Ge(L)o pisze:Wobec powyższego mam poważne obawy czy wyjdziemy z 30.

Aha czyli mam rozumieć, że twoim zdaniem K.Hansena stać na zdobycie 10plk w Grudziądzu??? :shock: Osobiście też wole Kenetha,ale bez przesady! O obliczu Tż mają stanowić seniorzy! Jeśli juniorzy zdobędą 6pkt. łącznie uznam to za dobry wynik.
Staszek Burza Staszek !!!!

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#227 Postautor: Gelo » 7 kwietnia 2007, o 10:59

seba_st pisze:
Ge(L)o pisze:Wobec powyższego mam poważne obawy czy wyjdziemy z 30.

Aha czyli mam rozumieć, że twoim zdaniem K.Hansena stać na zdobycie 10plk w Grudziądzu??? :shock: Osobiście też wole Kenetha,ale bez przesady! O obliczu Tż mają stanowić seniorzy! Jeśli juniorzy zdobędą 6pkt. łącznie uznam to za dobry wynik.

Tylko, że parę Lars - Rafał stać niestety z dużym prawdopodoboienstwem na 1 obowiązkowy punkt. Obym nie wykrakał.

Ge(L)o
Trener

#229 Postautor: Ge(L)o » 7 kwietnia 2007, o 11:53

Brzozowski. Kurcze, przecież on rok temu ledwo co się w łuk składał...

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#230 Postautor: kilar » 7 kwietnia 2007, o 11:55

harry pisze:Żaden żart. Jedzie Lars. Keneth nie zdążył jeszcze przygotować ( zarobić na ?) motocykli na Polskę.

Co z niego za zuzlowiec skoro nie zdolal sie przygotowac do meczow w Polsce ? Pol sezonu bedzie zarabial na te silniki ?

I pytanie z innej beczki. Czy za przyjazd zawodnika zagranicznego na trening klub musi mu zwrocic koszty podrozy ?

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#232 Postautor: kilar » 7 kwietnia 2007, o 12:06

zalozmy, ze klub chce sprawdzic forme obcokrajowcow, a do meczu jest niemniej niz 2 dni (np trening w piatek, mecz w niedziele).

max3
Zawodowiec

#233 Postautor: max3 » 7 kwietnia 2007, o 12:06

No pieknie a tak liczylem na dobry wystep Kenetha.

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#234 Postautor: Cooper » 7 kwietnia 2007, o 12:13

To sa jakies jaja z tym K. Hansenem. Chlopak niezle zapieprza w Anglii a do Lublina wali jakas scieme jak nie przymierzajac Norris... :roll:
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#236 Postautor: Cooper » 7 kwietnia 2007, o 12:59

A co on sie wczoraj dowiedzial ze sezon w Polsce sie zaczyna 9 kwietnia i ze jest brany pod uwage do skladu? Chociaz, moglo tak byc... W koncu Lars mial byc dobry (lepszy od Kennetha), okazalo sie jednak ze tak nie jest... A tu kurcze Kenneth nie czekal jakos na lotnisku z gotowymi silnikami... :roll:

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#238 Postautor: Cooper » 7 kwietnia 2007, o 13:13

Co? To Ty powiedz jak to sie stalo, ze zakontraktowany zawodnik odmawia startu? I kiedy sie dowiedzial, ze ma jechac w Grudziadzu? Czy od poczatku byl typowany jako nasz pierwszy junior, czy dopiero postanowiono go sciagnac gdy okazalo sie, ze Lars i Kus sa ciency?

meesha
Trener
Kontakt:

#239 Postautor: meesha » 7 kwietnia 2007, o 13:17

Jakby było siedmiu Duńczyków to by nie było problemu, a jak widać trzech to za mało :) Obcokrajowców zatrudniamy gdyż są zawodowcami i nie żądają przed sezonem pieniędzy na sprzęt. No więc go nie mają :lol: :wink:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

wojteko
Senior

#240 Postautor: wojteko » 7 kwietnia 2007, o 13:21

meesha pisze:Jakby było siedmiu Duńczyków to by nie było problemu, a jak widać trzech to za mało :)

meesha niepropaguj nieprawdy :!: :wink: mowa byla o 10 Duńczykach i trzymajmy sie tej wersji :!: pozdrawiam Światecznie

meesha
Trener
Kontakt:

#241 Postautor: meesha » 7 kwietnia 2007, o 13:25

OK, powinienem napisać: "jakby było jeszcze siedmiu Duńczyków..." :P Wtedy rachunek by nam się zgadzał :)
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Filip
Junior

#242 Postautor: Filip » 7 kwietnia 2007, o 13:31

Szkoda, że nie jedzie Kenneth ale cóż. Z tego co wiem w Grudziadzu jest tor twardy a moim zdaniem na niego pasował by Kus, ale jedzie Lars. Miejmy nadzieje, że kilka oczek dożyci. O zwycięstwo będzie trudno, ale trzeba mieć nadzieję.

wojteko
Senior

#244 Postautor: wojteko » 7 kwietnia 2007, o 13:40

meesha pisze:OK, powinienem napisać: "jakby było jeszcze siedmiu Duńczyków..." :P Wtedy rachunek by nam się zgadzał :)

nie dorabiaj sobie dziwnych teori i nie ratuj sie nabyta inteligencją(bo wrodzonej niemasz) :shock: :wink: a wogole to dlaczego masz wylączony telefon :?: mam Cie odwiedzic w pracy :?: i narobić chlewa :?: :wink:

sorry za OT ale niemam innej mozliwosci komunikacji z meeshÄ…

Awatar użytkownika
marcin_lub
Junior

#245 Postautor: marcin_lub » 7 kwietnia 2007, o 13:42

To niemożna było tak od razu napisać?? Teraz przynajmniej dla mnie wszystko jasne! A tak napisaliście jakby to była wina albo Tż albo Hansena że nie ma motocykli. Jak się okazuję wina leży po stronie importera (wersja oficjalna, a w nieoficjalna nie będę wnikał)!
Pozdrawiam i życzę wszystkim rodzinnych świat.

meesha
Trener
Kontakt:

#246 Postautor: meesha » 7 kwietnia 2007, o 13:43

W takiej sytuacji wyciąga się silnik z ramy w Anglii, wsadza w reklamówkę (może być z Tesco), zabiera go na pokład samolotu jako bagaż podręczny :lol: na miejscu wsadza się w ramę pożyczoną od któregoś z kolegów i sie jedzie... :wink:

PS. Wojtku telefon wyłączony bo się ładuje

A o GG nie słyszał :?: :P

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#247 Postautor: Cooper » 7 kwietnia 2007, o 14:03

spoko, Gawrzyk 8) ja nikogo nie obwiniam, po prostu bylem ciekawy, bo sam przyznasz, ze sytuacja jest conajmniej dziwna. Ja tez wole wychodzic zalozenia, ze zuzlowcom (nawet niepolskim) nie wolno do konca ufac.

A tak poza tym, to nie jestem pewien (pamiec tez mam przecietna), ale po memoriale Dadosa w pazdzierniku, gdzie Kenneth zaprezentowal sie lepiej od Larsa, popelniles wpis w stylu "Lars jest rownie dobry a nawet uchodzi za lepszego, ale to byl jego pierwszy start po wypadku i stad byl troche slabszy". Nie chce mi sie szukac tego postu, wiec to tak z pamieci. I bylem ciekawy, czy przypadkiem nie postanowiliscie postawic na Larsa, a tu nagle sie okazalo, ze jest jednak troche za cienki i trzeba sie ratowac Kennethem, ktory na to ratowanie absolutnie przygotowany nie byl... taka teria spiskowa 8)

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#248 Postautor: Gelo » 7 kwietnia 2007, o 15:39

Ja tylko pytam, dlaczego nie zabierze sprzętu z Anglii? Nawet gdyby miał przywieźć silnik w torbie? Może to amatorka ale przynajmniej rokująca wygranie z Mroczką. Przecież Lars jest niewiele lepszy od Polaka.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#249 Postautor: mikas » 7 kwietnia 2007, o 15:43

Nie wiem czy tak jest do tej pory, ale w Anglii zawodnicy mają/mieli obowiązek trzymać sprzęt na którym tam jeżdżą ( w ilości dwóch silników lub nawet całych dwóch motorów) na miejscu i nigdzie nie mogą go zabierać.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Smirnek_
Senior

#250 Postautor: Smirnek_ » 7 kwietnia 2007, o 15:44

Skoro jest niewiele lepszy od Polaka to jakim cudem zajÄ…Å‚ 3miejsce w finale IMEJ :roll: