Wyjazd do Grudziądza 27.04.2007!

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
4ni

#51 Postautor: 4ni » 6 kwietnia 2007, o 12:49

a co z fanklubem mieli sie podobno ostro zapisywac a tu co nagle nikogo niema na siłe ich jak ktos nie pojedzie to wyrzucic go a i zakaz wstępu na mecz :D ludzie musimy coś wykombinować bo jak nie to jade do rzeszowa :) żartowałem oczywiście , a może z sipma cos zorganizuje jak na zielonke jechaliśmy to cos kminili albo niech pan sternik nam pomoże no myśleć do roboty

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#52 Postautor: mikas » 6 kwietnia 2007, o 12:55

4ni to jak jestes taki mądry to weź sie do roboty i coś zorganizuj a nie tylko wymagasz od innych.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

meridol

#53 Postautor: meridol » 6 kwietnia 2007, o 13:11

Radzio pisze:Wyjazd definitywnie odwołany. Próbowaliśmy wy myśleć coś ale nie dało rady. Był do dyspozycji bus na 27 osób za 2zł za km. co wyszło na jedną osobę ok 62zł to drogo. Wszyscy biorą ok 2zł za busy. Kasę oddajemy po świętach na pierwszym treningu. Bo i tak już poświęciłem trochę czasu i kasy na to - parę dni odpoczynku wziąłem;)

jak dla mnie to dziwne jest, że nie można "dozbierać" po 20zł więcej i wynająć busa...

Awatar użytkownika
neir1
Szkółkowicz

#54 Postautor: neir1 » 6 kwietnia 2007, o 13:33

ja tez mogl bym doplacic te 20 zeta ciekawe moze cos sie jeszcze uda wykminic macie jakies namiary na ludzi ktorzy jezdza busami??
"I tak pojdziesz do piekla wszyscy pojdziecie do piekla hahahahahahah ;)"

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#55 Postautor: mikas » 6 kwietnia 2007, o 13:37

Najbardziej to dziwne jest to że nie można zebrać 40 osób na wyjazd :roll:
Zawsze jeżdżą tylko te same osoby, gdy teraz część osob z FK nie może z różnych powodów pojechać to nie ma praktycznie żadnych innych chętnych żeby zapełnić autokar a z poza Fan Klubu zapisało się może z 10 osób a chyba nawet nie tyle :roll:
Mnie zastanawia gdzie są te wszystkie osoby które były w rekordowej liczbie w Zielonej Górze na barażu jadąc przez całą Polskę, które jeździły w dużych ilościach do Rzeszowa, Ostrowa czy nawet cały autokar do najdalszego Gorzowa :?: Wychodzi po prostu cała prawda o lubelskich kibicach, którzy są tylko i wyłącznie kibicami sukcesu. Na to forum codziennie wchodzi ponad 100 osób (podobno tych najwierniejszych) to nawet połowa z nich nie jest w stanie się zmobilizować i pojechać na jeden z najbliższych wyjazdów w tym sezonie :?: :roll: Jeśli teraz na pierwszy mecz nie ma chętnych to na kolejne nie będzie tym bardziej co pokazały poprzednie sezony, także już dzis z bardzo dużym prawdopodobieństwem można stwierdzić, ze w tym sezonie żaden zorganizowany wyjazd do skutku nie dojdzie przy takim zainteresowaniu wspieraniem swoich zawodników przez kibiców.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#56 Postautor: kdsz » 6 kwietnia 2007, o 13:46

mikas pisze:Jeśli teraz na pierwszy mecz nie ma chętnych to na kolejne nie będzie tym bardziej
Przesadzasz. Poniedziałek to dzień świąteczny i wiele osób ma ważniejsze sprawy na głowie niż żużel

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#57 Postautor: mikas » 6 kwietnia 2007, o 13:51

Jasne że tak, ale uwierz mi że patrząc po poprzednich sezonach to właśnie w ten świąteczny poniedziałek mimo wszystko zawsze był najmniejszy problem ze znalezieniem chętnych na wyjazd w porównaniu z dalszą częścią sezonu. I takie są fakty. Wpływ na to ma chociażby fakt że studenci we wtorek jeszcze nie idą na zajęcia i późny powrót tak bardzo nie przeszkadza.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#58 Postautor: kdsz » 6 kwietnia 2007, o 13:59

Z drugiej strony wiele osób w święta woli odwiedzić rodzinę, niż zasuwać przez całą Polskę w celu obejrzenia spotkania żużlowego.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#60 Postautor: mikas » 6 kwietnia 2007, o 14:03

No i tutaj przecież Kdsz przyznałem Ci racje, nawet ja w tym roku nie jadę, bo to akurat mnie rodzina odwiedza i muszę być w Lublinie (gdyby spotkanie było u rodziny to jak zwykle bym cos wymyślił i wybrał żużel ;) ), ale nie zmienia to jednak faktu, że od kiedy pamiętam w lany poniedziałek był najmniejszy problem ze znalezieniem chętnych na wyjazd w porównaniu z dalszą częścią sezonu. I tutaj nawet nie masz co dyskutować, bo takie są fakty i to mówią suche liczby.

P.S. Przez pół Polski...a to różnica ;)
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Holly

#61 Postautor: Holly » 6 kwietnia 2007, o 14:10

nawet ja w tym roku nie jadę, bo to akurat mnie rodzina odwiedza i muszę być w Lublinie

to dla ciebie rodzina jest ważniejsza niż żużel ? jestem zawiedziony twoją postawą szanowny Panie Mikasie.

Wpływ na to ma chociażby fakt że studenci we wtorek jeszcze nie idą na zajęcia i późny powrót tak bardzo nie przeszkadza

studenciaki to największa swołocz , inteligentni inaczej , na nich nigdy nie ma co liczyć.

meesha
Trener
Kontakt:

#62 Postautor: meesha » 6 kwietnia 2007, o 14:13

Aaatam, gadanie... dla chorych na żużel nie ma takiego słowa jak "święta" :P
Właśnie w tym jest cały problem, że w tak dużym mieście nie można uzbierać 40 takich prawdziwych fanatyków, którzy pojadą nie zważając na nic :(

Już pomijając fakt, że Wielkanoc jest w niedzielę, a poniedziałek to już nie jest tak wielkie święto i nie wiem z czego tu problem robić :roll: No ale może sie nie będę lepiej w te sprawy wtrącał jako profan :wink:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#63 Postautor: mikas » 6 kwietnia 2007, o 14:14

Holly pisze:
nawet ja w tym roku nie jadę, bo to akurat mnie rodzina odwiedza i muszę być w Lublinie

to dla ciebie rodzina jest ważniejsza niż żużel ? jestem zawiedziony twoją postawą szanowny Panie Mikasie.

Jest jeszcze wiele rzeczy ważniejszych, ale rozrywka też jest w życiu potrzebna panie Holly.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
piv
Junior

#64 Postautor: piv » 6 kwietnia 2007, o 14:16

Holly pisze:studenciaki to największa swołocz , inteligentni inaczej , na nich nigdy nie ma co liczyć.

Odezwal sie inteligentny nie inaczej na ktorego mozna zawsze liczyc.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#65 Postautor: mikas » 6 kwietnia 2007, o 14:26

No na Hollego to można liczyć szczególnie jeśli chodzi o produkcje różnego rodzaju gadzetów, prowadzenie dopingu i takie tam :lol: No i jak sie zapisuje na koszulki to oczywiście nigdy nie rezygnuje :wink: Ach Ci "niestudenci" tacy dotrzymujący słowa i zobowiązań :lol: Na Hollym to jak na Zawiszy :lol:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

K.A.M.I.L.
Zawodowiec
Kontakt:

#66 Postautor: K.A.M.I.L. » 6 kwietnia 2007, o 14:27

Meesha wspominałeś o PKP. Ten bilet za 60 zł to ważny tylko do poniedziałku 23:59 :?: :wink:
MOTOR LUBLIN

meesha
Trener
Kontakt:

#67 Postautor: meesha » 6 kwietnia 2007, o 14:27

Mikas nie zaczynaj znowu :lol: To już się nudne robi :P

K.A.M.I.L - bilet turystyczny jest ważny do godz. 6:00 w dzień następujący po dniu wolnym od pracy czyli w tym wypadku we wtorek...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#68 Postautor: mikas » 6 kwietnia 2007, o 14:31

Nie mogłem sie powstrzymać ;) ale to Holly zaczął na jakichś studentów wrzucać a ja napisałem samą prawdę :wink:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

K.A.M.I.L.
Zawodowiec
Kontakt:

#69 Postautor: K.A.M.I.L. » 6 kwietnia 2007, o 14:37

Mam pytanie, nie wybiera się czasem grupa kibiców pociągiem :?:
Meesha wszystko zamknęłoby się w tym bilecie 60 zł. Wyjazd z Grudziądza o 17:26 w Lublinie o 5:16. Oto plan podrózy http://rozklad.pkp.pl/bin/query.exe/pn? ... 8&OK#focus

Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN

meesha
Trener
Kontakt:

#70 Postautor: meesha » 6 kwietnia 2007, o 14:40

Wiem na razie o dwóch osobach, które jadą pociągiem :D Jest tylko mały problem - mecz zaczyna się o 15 więc nie wiem czy uda się zdążyć na ten pociąg o 17:26 :roll:

Holly

#71 Postautor: Holly » 6 kwietnia 2007, o 14:40

Mikas , musisz sie wkońcu przyzwyczaić ze moje wypowiedzi trzeba traktować z przymróżeniem oka , oczywiście te w których sobie żartuje bądź szydze z pewnych spraw , widocznie nie potrafisz ich rozróżnić.
A tak na poważnie zastanawiałem się czy nie wziąść wolengo na poniedziałek i pojechać do Grudziądza , ale .... z moich wyliczeń .....

* 800 km w dwie strony trzeba liczyć z dojazdami ok 850 km
* trzeba zatankować - 85 l benzyny - czyli ok 340 zł.
* 340 podzielić na 4 osoby - to ok 85 zł.
* plus bilet na mecz 15 zl
* plus na jakieś picie 30 zł

razem na osobe : 130 zł.

są chętni ?

Awatar użytkownika
Carew
Szkółkowicz

#72 Postautor: Carew » 6 kwietnia 2007, o 14:44

Dużo by trzeba było dołożyć aby jakimś busem pojechać :?: :?:
----- FORZA JUVE -----

meesha
Trener
Kontakt:

#73 Postautor: meesha » 6 kwietnia 2007, o 14:47

Jak wczoraj liczyliśmy to coś koło 65-70 złotych ode łba by wyszło busem na 17 osób :roll: Jak będzie tylu chętnych za taką cenę to możemy jechać :D

Awatar użytkownika
Carew
Szkółkowicz

#74 Postautor: Carew » 6 kwietnia 2007, o 14:50

meesha pisze:Jak wczoraj liczyliśmy to coś koło 65-70 złotych ode łba by wyszło busem na 17 osób :roll: Jak będzie tylu chętnych za taką cenę to możemy jechać :D

A ilu jest chętnych gotowych dołożyć do tego ?? Ja mogę te 20zł dołożyć aby wyjazd sie odbył, nie wiem jak pozostali.
----- FORZA JUVE -----

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#75 Postautor: mikas » 6 kwietnia 2007, o 14:51

Holly pisze:Mikas , musisz sie wkońcu przyzwyczaić ze moje wypowiedzi trzeba traktować z przymróżeniem oka , oczywiście te w których sobie żartuje bądź szydze z pewnych spraw , widocznie nie potrafisz ich rozróżnić.

No chyba tak, sorki jeśli te wszystkie Twoje obietnice były żartami bądź szydzeniem to juz się nie czepiam ;)

P.S. Ty tez wszystkiego nie bierz na poważnie, bo to też z mojej strony tylko szydzenie i żarty ;)
MOTOR LUBLIN
Obrazek