Działalność Lubelskiego FanKlubu Żużlowego
jesli o sam pomysl chodzi to podobny kolatal sie w glowach lubelskich fanklubowiczow.
czy na pomysle sie zakonczy,mam nadzieje ze nie bo takie wizyty w szkolach to naprawde fajna promocja,w tym przypadku żużla.
sama pamietam jak moja podstawowke odwiedzali sportowcy,roznych dyscyplin,zawsze byla fajna zabawa,a i chec do uprawiania danej dyscypliny sportu od razu wzrastała, nie mowiac o pojsciu na mecz i pochwaleniu sie od kogo sie autograf dostalo:)
czy na pomysle sie zakonczy,mam nadzieje ze nie bo takie wizyty w szkolach to naprawde fajna promocja,w tym przypadku żużla.
sama pamietam jak moja podstawowke odwiedzali sportowcy,roznych dyscyplin,zawsze byla fajna zabawa,a i chec do uprawiania danej dyscypliny sportu od razu wzrastała, nie mowiac o pojsciu na mecz i pochwaleniu sie od kogo sie autograf dostalo:)
Podobne odwiedziny żużlowców w szkołach odbywają się w Lesznie i Ostrowie Wlkp..
Kiedyś koszykarze Startu też odwiedzali młodzież w lubelskich szkołach... Co do naszych żużlowców, to myślę że takie coś nie stanowiło by dla nich problemu, w końcu wszyscy (Polacy) to lublinianie
Kiedyś koszykarze Startu też odwiedzali młodzież w lubelskich szkołach... Co do naszych żużlowców, to myślę że takie coś nie stanowiło by dla nich problemu, w końcu wszyscy (Polacy) to lublinianie

Rowno za tydzien, 31.03 odbedzie sie uroczyste rozpoczęcie sezonu żużlowego w Lublinie
Wszyscy sa mile widziani. Wiecej szczegolow znajdziecie tutaj.
Oprocz tych kontaktow na stronie mozna pisac jeszcze na GG 5689470.
pa
Oprocz tych kontaktow na stronie mozna pisac jeszcze na GG 5689470.
pa
Ostatnio zmieniony 28 marca 2007, o 08:52 przez wojtas, łącznie zmieniany 1 raz.

-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Kurcze, jakie kręcenie
Ja nie pytałem o zadne krecenie
Ja pytalem czy bedzie dostepny plik z prezentacja multimedialna lubelskich zawodnikow bo obilo mi sie o uszy ze wlasnie cos takiego mialo byc
Po smierci Kurmanka wlasnie podobny plik prezentacji multimedialnej krazyl po sieci a byl on wlasnie przygotowany na potrzeby wlasnie prezentacji zawodnikow w Zielonej Gorze. Cos w rodzaju prezentacji z krotkimi filmikami z udzialem zawodnika ktorego dotyczy prezentacja, jakies ewentualnie fotki itd. Takie cos mozna wowczas puszczac na ekranie w kontekscie kolejnych zawodnikow w druzynie ktorzy sa na prezentacji druzyny.
Nie no, ta nasza "prezentacja zawodników" to była taka bardziej kameralna
Za mało było czasu na przygotowanie takich bajerów, o których tu piszesz 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
marcin_lub w innym temacie pisze: Mówię waszym bo w fanklubie pewnie jest zasad że jeden to wszyscy a wszyscy to jeden![]()
Nie ma takiej zasady, każdy kto wypowiada się na forum robi to tylko i wyłącznie w swoim imieniu a nie w imieniu całego FK. Jeśli coś było przekazywane w imieniu fanklubu to zawsze było to wyraźnie zaznaczone.
Nie wiem też po co sie wypowiadają fanklubowicze skoro z dniem 21 kwietnia ( do tego dnia daliśmy sobie czas aby zakonczyc sprawy które już rozpoczeliśmy) fanklub przestaje istnieć i decyzja ta została podjęta już jakiś czas temu.
Oprawa będzie jeszcze tylko na meczu z Ostrowem (ta która była przygotowana na wczoraj, ale ze względu na śmierć pana Bieleckiego nie doszła do skutku).
Mamy nadzieję, że znajdą sie ludzie którzy się zorganizują i zajmą nasze miejsce.
Po ostatnich wypowiedziach widac że chętni są (m.in. marcin_lub, Michael), to dobrze.
Może tym razem uda mi sie pzrenieść dyskusje do właściwego tematu.
No właśnie generalnie nikt postronny nie jest w stanie odróżnić nas od innych kibiców dlatego nie rozumiem dlaczego nas oceniasz odnośnie wieku
Co do reszty i problemów z dopingiem to jak już pisał chyba meesha dobrze o tym wiemy, ale mimo prób poprawienia tego wiemy też że nie damy rady zrobić nic więcej. I nikt nie napisał też,że jesteśmy najlepsi czy nawet dobrzy( chociaż na tle innych pierwszoligowców wypadaliśmy w tamtym roku nieźle), więc nie wkładaj takich słów w usta fanklubowiczów. Robimy tyle na ile nas stać i zdajemy sobie sprawę z braków, ale po pierwsze jest nas zdecydowanie za mało ( a z dnia na dzien coraz mniej, bo tak sie niestety składa,że co chwila ktoś wyjeżdża z Lublina z naszych szeregów
) a po drugie mamy coraz mniej czasu na zabawę w oprawy itp. Dlatego dobrze by było gdyby znalazła się osoba która np. poprowadzi doping (my wtedy na pewno użyczymy megafonu czy bębna i proponujemy to już od 2 lat!!!!!). Póki co jest tylko narzekanie że takiej osoby nie ma ale już osoby która zechciałaby to naprawić i ten doping poprowadzić na próżno szukać.
Co do krzyczenia motor czy tż już Metalliczny napisał co miał na myśli (że nie bedziemy nikogo do niczego zmuszać) i nie wiem po co do tego wracasz, skoro został on źle zrozumiany i już wytłumaczył co dokładnie miał na myśli.
Nie ma też w nas żadnej nienawiści. Z tego co widzę, członkowie fanklubu wypowiadajacy się do tej pory w temacie (Radzio, _piotrusss, Cooper, Meesha, Metalliczny i ja) tłumaczyli wszystko spokojnie i nikogo nie wyzywali czy nie atakowali, także nie wiem skąd znów takie zarzutu pod adresem fanklubowiczów.
marcin_lub pisze:mikas pisze:No właśnie i tu masz problem, bo 3/4 osób w tych koszulkach nie należy do fanklubu, bo mógł je kupic każdy, więc Twoje przypuszczenia są o kant pupy potłuc za przeproszeniem.
W takim układzie nie wiem jak taki zwykły szary kibic może odróżnić kibica w koszulce od fanklubowicza? Jeśli są z tym problemy to nikt nie ma prawa ani was chwalić ani ganić.
Ja nigdzie nie napisałem że jesteście do bani, że powinniście skończyć swoją działalność, ja po prostu zwróciłem uwagę, że nie jest tak jak być powinno. Mi jest łatwiej ponieważ stoję z boku i widzę pewne elementy których nie widzicie. Najbardziej mnie uderzyła kwestia wypowiedziana na forum przez jednego fanklubowicza i od tej kwestii sie wszystko zaczęło, a mianowicie stwierdzenie żeby każdy kibicował jak chce i nie ma znaczenia że jeden krzyczy motor, a drugi tż. Chciałem również wam przekazać że nie jesteście aż tacy najlepsi (sytuacja podobna do Rafała Klimka) i że jest wiele rzeczy które można i trzeba poprawić. Skąd tyle w was nienawiści? Wiem że najlepsza obrona jest atak, ale jak można stwierdzić że jestem głupi po tym jak stwierdziłem że według mnie i wielu innych zwykłych kibiców fanklub to osoby w typowych jednakowych koszulkach? Przecież ja was nie obraziłem, a to że uważałem że strasznie modzi jesteście związane było właśnie z owymi koszulkami.
Druga sprawa Mikas, nie zrozumiałeś mojej ironii na temat mojego kibicowania, czy krzyczę czy nie. Ale to jest mało ważne.
No właśnie generalnie nikt postronny nie jest w stanie odróżnić nas od innych kibiców dlatego nie rozumiem dlaczego nas oceniasz odnośnie wieku
Co do reszty i problemów z dopingiem to jak już pisał chyba meesha dobrze o tym wiemy, ale mimo prób poprawienia tego wiemy też że nie damy rady zrobić nic więcej. I nikt nie napisał też,że jesteśmy najlepsi czy nawet dobrzy( chociaż na tle innych pierwszoligowców wypadaliśmy w tamtym roku nieźle), więc nie wkładaj takich słów w usta fanklubowiczów. Robimy tyle na ile nas stać i zdajemy sobie sprawę z braków, ale po pierwsze jest nas zdecydowanie za mało ( a z dnia na dzien coraz mniej, bo tak sie niestety składa,że co chwila ktoś wyjeżdża z Lublina z naszych szeregów
Co do krzyczenia motor czy tż już Metalliczny napisał co miał na myśli (że nie bedziemy nikogo do niczego zmuszać) i nie wiem po co do tego wracasz, skoro został on źle zrozumiany i już wytłumaczył co dokładnie miał na myśli.
Nie ma też w nas żadnej nienawiści. Z tego co widzę, członkowie fanklubu wypowiadajacy się do tej pory w temacie (Radzio, _piotrusss, Cooper, Meesha, Metalliczny i ja) tłumaczyli wszystko spokojnie i nikogo nie wyzywali czy nie atakowali, także nie wiem skąd znów takie zarzutu pod adresem fanklubowiczów.
- marcin_lub
- Junior
mikas pisze: Dlatego dobrze by było gdyby znalazła się osoba która np. poprowadzi doping (my wtedy na pewno użyczymy megafonu czy bębna i proponujemy to już od 2 lat!!!!!). Póki co jest tylko narzekanie że takiej osoby nie ma ale już osoby która zechciałaby to naprawić i ten doping poprowadzić na próżno szukać.
No jak to... a holyłód?
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
No istred nie jest członkiem fan klubu, ale dziękujemy mu za zrozumienie, pokazanie też naszych racji i to ze stanął w naszej obronie
mimo że nie ma z fan klubem nic wspólnego. Co nie zmienia faktu że przesadził, ale o to nie możesz mieć pretensji do fan klubu czy jego członków i na tej podstawie nas oceniać. W ogóle nie rozumiem sytuacji gdzie całą kwestie dopingu sprowadza się tylko do fan klubu. Przecież fan klub to na trybunach tylko kilkanaście osób a na sektorze jest tych osób około 500 i żeby cokolwiek wyszło to muszą zaangażować się wszyscy w większym stopniu niż dotychczas.
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
Być może przesadziłem, ten jeden raz się nie potrafiłem ugryźć siię w język
Drażni mnie jedynie to, że marcin_lub wrzucasz wszystkich do jednego worka. Obwiniasz o wszystko fanklub, ...szczególnie, że nawet nie wiesz kto jest a kto nie w FK. Doping nie wychodzi? Dlaczego by tego nie zrzucić na fanklub? Nie było oprawy (tutaj może nie Ty), dlaczego nie wrzucić na FK? Ci ludzi robią coś dobrego - lepiej lub gorzej - z własnej inicjatywy, za własne pieniądze i poświęcając własny czas. I chwała im za to... Nie Tobie, ani nie mnie jest oceniać to, a tym bardziej wytykać im w taki sposób błędy.
Jeśli chcesz podyskutować, albo nie podoba Ci się czyjaś wypowiedź to odpowiadaj konkretnej osobie, a nie czepiasz się całej grupy, do której nie wiesz kto należy.
Drażni mnie jedynie to, że marcin_lub wrzucasz wszystkich do jednego worka. Obwiniasz o wszystko fanklub, ...szczególnie, że nawet nie wiesz kto jest a kto nie w FK. Doping nie wychodzi? Dlaczego by tego nie zrzucić na fanklub? Nie było oprawy (tutaj może nie Ty), dlaczego nie wrzucić na FK? Ci ludzi robią coś dobrego - lepiej lub gorzej - z własnej inicjatywy, za własne pieniądze i poświęcając własny czas. I chwała im za to... Nie Tobie, ani nie mnie jest oceniać to, a tym bardziej wytykać im w taki sposób błędy.
Jeśli chcesz podyskutować, albo nie podoba Ci się czyjaś wypowiedź to odpowiadaj konkretnej osobie, a nie czepiasz się całej grupy, do której nie wiesz kto należy.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Re: Działalność Fan Klubu TŻ Motor Lublin
Po raz kolejny w tym sezonie czytamy na forum druzyny gosci pochwaly na temat naszych kibicow:
co jak co ale jestem pelen podziwu dla kibicow z Lublina. jechac taki kawal w taka pogode wielkie gratki za milosc do klubu. doping tez mieliscie w te 10 (tak na oko moze 15) osob glosniejszy niz poznanskie fc. szacun dla was.
Szkoda tylko że oprócz ludzi z fan klubu z Lublina były jeszcze w Poznaniu może ze 2-3 osoby
ÅÄ…cznie nas 20 osób plus jedna osoba ze Stali Gorzów.
A no i szkoda że po meczu z parkingu podziękować za doping z zawodników wyszli tylko Daniel, Rafał i Darek. Dla nich brawa.
ÅÄ…cznie nas 20 osób plus jedna osoba ze Stali Gorzów.
A no i szkoda że po meczu z parkingu podziękować za doping z zawodników wyszli tylko Daniel, Rafał i Darek. Dla nich brawa.
No i co z tego, że nas chwalą na forum rywali. Na następnym meczu w Lublinie znowu będzie napinka:
- Gdzie jest FanKlub ????
- W Poznaniu ?!!
Takie były pretensje, że bardziej słychać Gdańsk niż nas, a tu proszę - role się odwróciły - nas było słychać lepiej od gospodarzy i to wspomaganych przez doping z głośników
Ale co tam...ChWDFK nieeee??
PFFFFFF
- Gdzie jest FanKlub ????
- W Poznaniu ?!!
Takie były pretensje, że bardziej słychać Gdańsk niż nas, a tu proszę - role się odwróciły - nas było słychać lepiej od gospodarzy i to wspomaganych przez doping z głośników
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Warto dodac ze nie po raz pierwszy jest taka sytuacja ze role sie odwracaja, dla przypomnienia opinia kibica z Ostrowa:Manitou pisze:Takie były pretensje, że bardziej słychać Gdańsk niż nas, a tu proszę - role się odwróciły - nas było słychać lepiej od gospodarzy i to wspomaganych przez doping z głośników![]()
![]()
gregosw pisze: ........bardzo podobała mi sie postawa przyjezdnych kibiców mimo iż przegrywali końcówkę i to wyraźnie dopingowali swoich bardzo głośno. Myślę że powinniśmy sie uczyć takiego dopingu ....