Treningi

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
wojtas
Junior

#426 Postautor: wojtas » 30 marca 2007, o 19:10

K.A.M.I.L. pisze: Trumiński wg mnie pojechał bardzo bezbarwnie.

Majac tego starego żęcha, ktorym Seba dysponuje mozna sobie tylko pojezdzic dla sportu.
Obrazek

Czarek
Trener

#427 Postautor: Czarek » 30 marca 2007, o 19:46

Powoli krystalizuje się skład zespołu: Piszcz i Trumiński z taki sprzętem do widzenia!
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

janek
Kadrowicz

#428 Postautor: janek » 30 marca 2007, o 19:50

Piszcz czeka na silniki, gorzej z Trumińskim, nie wiem czy nie potrafi zestroić silnika który ma, czy to co ma to padaczka???

Awatar użytkownika
papi
Trener

#429 Postautor: papi » 30 marca 2007, o 20:00

Shack pisze:
Danio pisze:Klub mógłby zaprosić Staszka Burzą moim zdaniem, byłaby okazja popatrzeć na niego i wreszcie zamknać temat jego wypożyczenia!

Był taki plan. Niestety Burza i Jacek Rempała jadą w angli mecz.

czy to oznacza, że klub ciągle jest w kontakcie ze S. Burzą? możecie mówić co chcecie, ale moim zdaniem w obecnej chwili byłby bardzo solidnym wzmocnieniem

Awatar użytkownika
vadik
Junior

#430 Postautor: vadik » 30 marca 2007, o 20:08

K.A.M.I.L. pisze:Apocalips wszystko dobrze napisał, jednak widać, że opuścił stadion wcześniej. Po tym jak opuścił stadion Śledź bardzo dobrze większość wygrywał, Stachyra też ładnie, Jeleń przyzwoicie. Trumiński wg mnie pojechał bardzo bezbarwnie. Juniorzy, wszystko wygrywał Klimek za nim prawie zawsze Michaluk ( mowa o drugiej części treningu ) Polak i ten w czarnym kevlarze (?). W jednym z biegów Michaluk zaczepił o Polaka na pierwszym łuku i obaj zapoznali się z dmuchaną bandą. To tak troche z drugiej części treningu. :wink:

jak widac treningi J.Stachyry dają jakieś efekty! wytrenował Dawida! teraz może nasi juniorzy zaczną jechac bo zbliżają sie do Klimka, ktory jest szybki, zaczynaja jechać coraz odważniej, Michaluk w pierwszym wyjezdzie jakies problemy, ale potem sie chyba przelożył bo już wychodził równo z tasmy i przyjezdzal 2! Polak również coraz lepszy może sie rozwinął chłopaki ale to wsyztsko to tylko treningi i sciganie! Z tego co słyszałem Trumna czeka na nowe silniki. Dawid i Śledz nie ma co ukrywać rewelka!

Sledzio
Trener
Kontakt:

#431 Postautor: Sledzio » 30 marca 2007, o 21:09

papi pisze:
Shack pisze:
Danio pisze:Klub mógłby zaprosić Staszka Burzą moim zdaniem, byłaby okazja popatrzeć na niego i wreszcie zamknać temat jego wypożyczenia!

Był taki plan. Niestety Burza i Jacek Rempała jadą w angli mecz.

czy to oznacza, że klub ciągle jest w kontakcie ze S. Burzą? możecie mówić co chcecie, ale moim zdaniem w obecnej chwili byłby bardzo solidnym wzmocnieniem

Również jestem za tym aby Burza w Lublinie jeżdził, a daje sobie rękę obciąć że byłby dużym wzmocnieniem a taki zawodnik z doświadczeniem Extraligowym który bardzo mu pasuje lubelski tor robił by duże wyniki na naszym torze a to w tym sezonie ma być atut do wygrywania meczów.

meridol

#432 Postautor: meridol » 31 marca 2007, o 09:36

vadik pisze:
K.A.M.I.L. pisze:Apocalips wszystko dobrze napisał, jednak widać, że opuścił stadion wcześniej. Po tym jak opuścił stadion Śledź bardzo dobrze większość wygrywał, Stachyra też ładnie, Jeleń przyzwoicie. Trumiński wg mnie pojechał bardzo bezbarwnie. Juniorzy, wszystko wygrywał Klimek za nim prawie zawsze Michaluk ( mowa o drugiej części treningu ) Polak i ten w czarnym kevlarze (?). W jednym z biegów Michaluk zaczepił o Polaka na pierwszym łuku i obaj zapoznali się z dmuchaną bandą. To tak troche z drugiej części treningu. :wink:

jak widac treningi J.Stachyry dają jakieś efekty! wytrenował Dawida! teraz może nasi juniorzy zaczną jechac bo zbliżają sie do Klimka, ktory jest szybki, zaczynaja jechać coraz odważniej, Michaluk w pierwszym wyjezdzie jakies problemy, ale potem sie chyba przelożył bo już wychodził równo z tasmy i przyjezdzal 2! Polak również coraz lepszy może sie rozwinął chłopaki ale to wsyztsko to tylko treningi i sciganie! Z tego co słyszałem Trumna czeka na nowe silniki. Dawid i Śledz nie ma co ukrywać rewelka!

Dawida to wytrenowała extraliga.

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#433 Postautor: Apocalips » 31 marca 2007, o 10:20

janek pisze:Co ty koleś piszesz??? Śledź bezbarwnie!!!.
Śledź ze Stachyrą dzisiaj najlepiej jeździli,
Trumiński miał kłopoty sprzętowe non stop, także trudno go ocenić.
Niech zmieni lepiej pomagiera, bo ten młody "leszczyk" jakoś nie bradzo sobie radzi, ale to sprawa Trumińskiego.
Jeleń także ma jakiś kłopot ze sprzętem.
Także sprzętowo przygotowani byli tylko ex zawodnicy Marmy.

Po pierwsze nie koleś. Po drugie co ja piszę ? Piszę to co widzialem. Moje subiektywne zdanie o Sledziu, a jak napisałem na początku, wyszedlem przed koncem wiec nie moglem ocenic jego jazdy w drugiej czesci treningu. A po trzecie to napisałeś praktycznie to samo co ja, więc nie wiem co się rzucasz tutaj.
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

seba_st
Kontakt:

#434 Postautor: seba_st » 31 marca 2007, o 10:24

Mam pytanko do zorientowanych. Czy jutrzejsze jazdy będa płatne?Wiem,wiem mówiło sie że tak jednak sprawa ucichła. A i jeśli bedą za kase, to czy będzie można wnieść sobie jakieś piwko(no może 3) ???
Staszek Burza Staszek !!!!

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#435 Postautor: Apocalips » 31 marca 2007, o 10:25

Rozpoczęcie zawodów zaplanowano na godzinę 15:30. Wejściówką, będzie tzw. zrzutka do puszki ustawionej przy wejściu w minimalnej wysokości 5 złotych. Dodatkowo, każdy z kibiców otrzyma program zawodów.

za: http://www.przegladzuzlowy.pl

Pozdrawiam - Apocalips

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#436 Postautor: Radzio » 31 marca 2007, o 10:27

Śledź na początku miał słabszy sprzęt co było spowodowane słabszymi wynikami. A usterka w motorze była banalna odczepił się kawałek przewodu (gołym okiem nie było tego widać) potem po przymocowaniu wszystko wróciło do normy.

Awatar użytkownika
luckas
Szkółkowicz

#437 Postautor: luckas » 31 marca 2007, o 10:30

http://www.tzlublin.com , informacje o turnieju, a także składy par.

Awatar użytkownika
SKALOR
Szkółkowicz
Kontakt:

#438 Postautor: SKALOR » 31 marca 2007, o 12:17

wojtas pisze:
K.A.M.I.L. pisze: Trumiński wg mnie pojechał bardzo bezbarwnie.

Majac tego starego żęcha, ktorym Seba dysponuje mozna sobie tylko pojezdzic dla sportu.

Tak,Seba blado na wczorajszym treningu wypadl,ale to byla wina sprzetu,ktory nie pracowal dobrze.

Mam nadzieje ze Seba (cierpliwy to on nie jest)odbierze silnik (przypuszczam ze od Jensena) na mecz w Grudziadzu,gdzie pewnie bedzie baton a na takich torach Seba jest szybki.

Truminski jest (moim zdaniem)takim zawodnikiem,ktory jak nie ma rakiety po zadem to po prostu nie istnieje, co innego np.Rybka ktory podłubie,poprzeklada,dopasuje i sprobuje powalczyc!

Zobaczymy jak w niedziele wypadnie Charczenko...bo to miedzy nimi plus Tomek rostrzygnie sie kto tam pojedzie.
Obrazek

max3
Zawodowiec

#439 Postautor: max3 » 31 marca 2007, o 15:46

Proponuje w wolne miejsce w parze z Piszczem wystawic R.Trojanowskiego w sparingu w Rybniku narazie (3,3
Trojanowski, Chromik, MiesiÄ…c, Gafurov
Trojanowski, MiesiÄ…c, Povazhny, Druchniak

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#440 Postautor: Apocalips » 31 marca 2007, o 15:59

max3 pisze:Proponuje w wolne miejsce w parze z Piszczem wystawic R.Trojanowskiego w sparingu w Rybniku narazie (3,3
Trojanowski, Chromik, MiesiÄ…c, Gafurov
Trojanowski, MiesiÄ…c, Povazhny, Druchniak

Z Piszczem będzie jechał Wardzała.

Pozdrawiam - Apocalips

max3
Zawodowiec

#441 Postautor: max3 » 31 marca 2007, o 16:05

Kolejna 3 Trojanowskiego ,narazie najlepszy zawodnik sparingu.
Trojanowski, Druchniak, MiesiÄ…c, Pyszny

Koper
Trener
Kontakt:

#443 Postautor: Koper » 31 marca 2007, o 17:10

W takich sytuacjach jak nie ma kto w Lublinie pojechac w parze z Piszczem mozna tradycyjnie sięgnąć po niezawodnego w takich sytuacjach Jerzego Mordela :) w ostatecznosci pozostanie zastosowanie słynnej "lubelskiej taktyki" :wink:

Speedway Fan
Senior

#444 Postautor: Speedway Fan » 31 marca 2007, o 18:04

Na stadionie pojawił się Matej Kus i wyładowywał sprzęt.

Awatar użytkownika
Hans
Trener

#445 Postautor: Hans » 31 marca 2007, o 19:29

Słyszałem około godziny 18:30 jakieś jazdy, któż to był ? :D

Awatar użytkownika
luckas
Szkółkowicz

#446 Postautor: luckas » 31 marca 2007, o 19:43

Hans pisze:Słyszałem około godziny 18:30 jakieś jazdy, któż to był ?

Speedway Fan pisze:Na stadionie pojawił się Matej Kus i wyładowywał sprzęt.

jeśli ktoś faktycznie jezdzil, to pewnie Kus.
Polacy podobno na tej imprezce sÄ… : P

Awatar użytkownika
SKALOR
Szkółkowicz
Kontakt:

#447 Postautor: SKALOR » 1 kwietnia 2007, o 07:57

TO Matej nie byl na prezentacji zespolu?

A swoja droga,widzial go ktos wczoraj na treningu?
Jak wypadł?

Fajny wywiad jest z Rybka na eSpeedway...polecam!
Obrazek

janek
Kadrowicz

#448 Postautor: janek » 1 kwietnia 2007, o 08:09

luckas pisze:Polacy podobno na tej imprezce sÄ… : P

To dzisiaj chłopaki, niewyspani i na kacu zaprezentują swoją formę i umiejętności :) .
Cieszę się z tego że nareszcie nasz tor wydaje się być normalny
i zawodnicy nie będą z nim walczyć,zobaczymy dzisiaj jak zniesie kilkanaście biegów.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#450 Postautor: mikas » 1 kwietnia 2007, o 10:33

I żeby już nikt nie powtarzał głupot, zawodnicy nic nie pili także na żadnym kacu nie będą, wyspani tez będą, bo wszyscy wyszli jeszcze przed północą więc może powstrzymajcie sie od tekstów rodem z Faktu.
MOTOR LUBLIN
Obrazek