MIERZWIN pisze:Jacy zawodnicy będą trenowali w niedzielę![]()
![]()
ATEIÅšCI I INNOWIERCY
Ktoś już pytał ale odpowiedzi nie dostał.
Czarek pisze:Trening spokojnie mógł odbyć się dzisiaj, tor był suchy.
widac jak sie znasz na torze. Człowieku, rano po godz. 10.00 tor był zbronowany i do godz. 16.00 cały czas "suszył się". Mamy mieć tor taki, jak życzy sobie trener a nie kibic.
Kibic jest od kibicowania, a trener od mówienia co i jak ma być zarówno co do składu drużyny i jaka nawierzchnia ma byc. Spytaj się trenera jaki tor jest w Grudziądzu to sie dowiesz lub "domyslisz" dlaczego dziś nie było treningu. Powiedz mi, co to da, że nasi będą trenować na mokrym torze, jak w Grudziądzu może być beton? to coś da?
bartexs1 pisze:Czarek pisze:Trening spokojnie mógł odbyć się dzisiaj, tor był suchy.
widac jak sie znasz na torze. Człowieku, rano po godz. 10.00 tor był zbronowany i do godz. 16.00 cały czas "suszył się". Mamy mieć tor taki, jak życzy sobie trener a nie kibic. Kibic jest od kibicowania, a trener od mówienia co i jak ma być zarówno co do składu drużyny i jaka nawierzchnia ma byc. Spytaj się trenera jaki tor jest w Grudziądzu to sie dowiesz lub "domyslisz" dlaczego dziś nie było treningu. Powiedz mi, co to da, że nasi będą trenować na mokrym torze, jak w Grudziądzu może być beton? to coś da?
bartexs1 pisze:Czarek pisze:Trening spokojnie mógł odbyć się dzisiaj, tor był suchy.
widac jak sie znasz na torze. Człowieku, rano po godz. 10.00 tor był zbronowany i do godz. 16.00 cały czas "suszył się". Mamy mieć tor taki, jak życzy sobie trener a nie kibic. Kibic jest od kibicowania, a trener od mówienia co i jak ma być zarówno co do składu drużyny i jaka nawierzchnia ma byc. Spytaj się trenera jaki tor jest w Grudziądzu to sie dowiesz lub "domyslisz" dlaczego dziś nie było treningu. Powiedz mi, co to da, że nasi będą trenować na mokrym torze, jak w Grudziądzu może być beton? to coś da?