Sebastian Trumiński
Widziałem Jerzego Mordela w Gdańsku (o pkt.) i teraz widziałem Trumińskiego (6pkt.) i nie ma o czym pisać.Mordel wypada bladziutko.Bez chęci walki,straszne starty,sylwetka jak na furmacne...Nie, nie.....Jak zobaczyłem Trumińskiego myslałem, że będzie 0 pkt., a okazało się, że pokazał pazury.Być może jakoś sie udało(ponoś raz w roku i wąż pierdnie),ale z dwójki Mordel-Trumiński zdecydowanie ten drugi.
- Łoptymista
- Trener
Shack pisze:oczywiście jest już gwiazdą, ja bym go nawet wystawil jako prowadzacego pare. To nic, że ze słabym Gnieznem symulował defekty bo nie miał siły dojechać czterech kołek.
Ale jak on pienknie "defektował". Weź pod uwagę wysokie noty za wrażenia artystyczne
Trumiński nadzieją na pokonania Gdańska...?
Pomimo wrodzonego optymizmu ciarki chodza mi po plecach. Ta bajka nie może się dobrze skończyć.
oczywiście jest już gwiazdą, ja bym go nawet wystawil jako prowadzacego pare. To nic, że ze słabym Gnieznem symulował defekty bo nie miał siły dojechać czterech kołek.
Oj Shacku przecież nikt z niego od razu gwiazdy nie robi
Ja tam wierze w Sebe może do zwycięstwa to on nas nie poprowadzi ale jest w stanie dorzucić z 7 pkt do dorobku drużyny
Pozdrawiam
Shack pisze:oczywiście jest już gwiazdą, ja bym go nawet wystawil jako prowadzacego pare. To nic, że ze słabym Gnieznem symulował defekty bo nie miał siły dojechać czterech kołek.
to sie musial swietnie ze sprzetem dogadac, skoro silnik sie zatarl akurat kiedy Seba nie mal sily... gwiazdy nie ma co z niego robic, ale gorzej niz Śledź to ciezko bedzie pojechac. a nawet jesli Trumińskiemu sie to uda, to przynajmniej bedzie wiadomo, ze zrobil ile mogl, a nie ile mu sie chcialo. wydaje mi sie, ze nie bedziemy w tym przypadku swiadkami konfliktu interesow zawodnika i naszych, co po ostatnich wydarzeniach jest juz pewnym pozytywem.
Gosia pisze:oczywiście jest już gwiazdą, ja bym go nawet wystawil jako prowadzacego pare. To nic, że ze słabym Gnieznem symulował defekty bo nie miał siły dojechać czterech kołek.
Oj Shacku przecież nikt z niego od razu gwiazdy nie robiPo prostu juz dawno powinien pojechac ON a nie Mordel
Ja tam wierze w Sebe może do zwycięstwa to on nas nie poprowadzi ale jest w stanie dorzucić z 7 pkt do dorobku drużynyOsobiscie marzy mi się zeby pojechał tak jak rok temu w Rybniku
Pozdrawiam
też wierze w Sebe i uważam ,że już dawno On powinien jechać a nie Mordel...nie spodziewam się niesamowitych wyników ,ale te 5-7 pkt powinien robić...to ,że z formą u niego kiepsko to wiadomo,ale może weźmie się porządnie za treningi teraz jak wie ,że bedzie jeździł
Gosiu nie tylko tobie się marzy, żeby Seba robił takie wyniki jak rok temu w Rybniku...oby to tego dąrzył...pozdrawiam
Geest pisze:to sie musial swietnie ze sprzetem dogadac, skoro silnik sie zatarl akurat kiedy Seba nie mal sily... gwiazdy nie ma co z niego robic, ale gorzej niz Śledź to ciezko bedzie pojechac. a nawet jesli Trumińskiemu sie to uda, to przynajmniej bedzie wiadomo, ze zrobil ile mogl, a nie ile mu sie chcialo. wydaje mi sie, ze nie bedziemy w tym przypadku swiadkami konfliktu interesow zawodnika i naszych, co po ostatnich wydarzeniach jest juz pewnym pozytywem.
a kto Ci powiedzial ze zatarł ?
Shack pisze:Geest pisze:to sie musial swietnie ze sprzetem dogadac, skoro silnik sie zatarl akurat kiedy Seba nie mal sily... gwiazdy nie ma co z niego robic, ale gorzej niz Śledź to ciezko bedzie pojechac. a nawet jesli Trumińskiemu sie to uda, to przynajmniej bedzie wiadomo, ze zrobil ile mogl, a nie ile mu sie chcialo. wydaje mi sie, ze nie bedziemy w tym przypadku swiadkami konfliktu interesow zawodnika i naszych, co po ostatnich wydarzeniach jest juz pewnym pozytywem.
a kto Ci powiedzial ze zatarł ?przeciez jechal na motorze piszcza
jechal, az ten sie zatarl, potem jechal juz na wlasnej rakiecie...
a ze sie zatarl to wszyscy mowili, no, poza Toba, bo Ty juz wtedy mowiles o markowanych defektach
powiem wam tak ze jestescie glupi bo wogle nie macie racji Sebek nie markowal zadnych defektow tylko w 3 jego buiegu zatarl sie silnik i to nie byl zaden markowany defekt bo niestety na zatartym silniku nie da sie dojechac do mety.i to nie jest tak ze on markuje bo nie ma sily.kondycje ma dobra i sily mu nie brakuje to moge wam zapewnic.a wiec stuknijcie sie w glowe zanim cos nawygadujecie na czyjs temat bo wiekszosc z was nie przejedzie nawet 2 kolek plynnie na takim motocyklu.
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
-
Perro Verde
Shack pisze:Geest pisze:to sie musial swietnie ze sprzetem dogadac, skoro silnik sie zatarl akurat kiedy Seba nie mal sily... gwiazdy nie ma co z niego robic, ale gorzej niz Śledź to ciezko bedzie pojechac. a nawet jesli Trumińskiemu sie to uda, to przynajmniej bedzie wiadomo, ze zrobil ile mogl, a nie ile mu sie chcialo. wydaje mi sie, ze nie bedziemy w tym przypadku swiadkami konfliktu interesow zawodnika i naszych, co po ostatnich wydarzeniach jest juz pewnym pozytywem.
a kto Ci powiedzial ze zatarł ?przeciez jechal na motorze piszcza
rozumiem, że motory Piszcza się nie zacierają
mis-yogi pisze:powiem wam tak ze jestescie glupi bo wogle nie macie racji Sebek nie markowal zadnych defektow tylko w 3 jego buiegu zatarl sie silnik i to nie byl zaden markowany defekt bo niestety na zatartym silniku nie da sie dojechac do mety.i to nie jest tak ze on markuje bo nie ma sily.kondycje ma dobra i sily mu nie brakuje to moge wam zapewnic.a wiec stuknijcie sie w glowe zanim cos nawygadujecie na czyjs temat bo wiekszosc z was nie przejedzie nawet 2 kolek plynnie na takim motocyklu.
Yogi, a moge wiedziec dlaczego uzywasz drugiej osoby liczby mnogiej?
ano szkoda ze ma tylko jeden dobry motocykl...
znow bedzie na meczu toto-lotek:
uda sie / nie uda sie?
w nastawienie Sebastiana mocno wierze, w to, ze bedzie mu sie chcialo troche popracowac nad kondycja, juz mniej.
ale jestem jednak pewien, ze bedzie zwozil z toru wiecej punktow niz Mordel w ostatniej dyspozycji. a i emocji bedzie wiecej!
znow bedzie na meczu toto-lotek:
uda sie / nie uda sie?
w nastawienie Sebastiana mocno wierze, w to, ze bedzie mu sie chcialo troche popracowac nad kondycja, juz mniej.
ale jestem jednak pewien, ze bedzie zwozil z toru wiecej punktow niz Mordel w ostatniej dyspozycji. a i emocji bedzie wiecej!
Centrum Konferencyjne BENSIP. Miejsce Spotkań.
http://www.bensip.pl
http://www.sport.bensip.pl
Restauracja-Bar. Przyjęcia Okolicznościowe. Transmisje sportowe na żywo.
Szkolenia. Konferencje. Imprezy integracyjne.
Odkopałem ten stary temat, aby tropem zawodników nikt nie robił nowego tematu o Trumnie
Wg. mnie Sebka stać na wszystko w tym sezonie
Liczę na jego minimum 5 pkt w każdym meczu, a w Lublinie 2 razy więcej
Będzie mocny na drugą linie
Noi zna tor w Gdańsku, więc dzięki niemu i piszczowi może wyjdziemy z 30 w 3 kolejce

Wg. mnie Sebka stać na wszystko w tym sezonie
-
Speedway Fan
- Senior
-
Danio
Napewno nie zaszkodzi im znajomośc toru! Poza tym wątpię aby Gdańsk na mecz z nami wziął Pedersena, więc chyba jedynymi zawodnikami ciężkim do objechania będą Jabłko i Chrzan, z pozostałymi czyli Knapem, Frankówem, i Pietrzykiem powinniśmy nawiązać walkę aby nie dostać wysokich bęcków!!
Danio pisze:Napewno nie zaszkodzi im znajomośc toru! Poza tym wątpię aby Gdańsk na mecz z nami wziął Pedersena, więc chyba jedynymi zawodnikami ciężkim do objechania będą Jabłko i Chrzan, z pozostałymi czyli Knapem, Frankówem, i Pietrzykiem powinniśmy nawiązać walkę aby nie dostać wysokich bęcków!!
Skąd wiesz jaki kontrakt ma Pedersen??? Według mnie dużym osiągnięciem będzie wywiezienie z Gdańska 30pkt.
Staszek Burza Staszek !!!!
-
Danio
jataman21 pisze:Ja wątpie, że Pedersen chciał iść ligę niżej nie mając zagwarantowanej ilości startów w każdym meczu. Myślę, że to był jego pierwszy warunek.
Dokładnie tak samo pomyślałem. 1 liga dużo pkt. i co za tym idzie spora kasa,wątpie by Pedersen chciał z tego rezygnować!!! Co do Seby myśle że w Gdańsku powinien być "mocnym" punktem naszej drużyny.
Staszek Burza Staszek !!!!