Skład 2007 - Piszcz, Klimek, Michaluk i Johnston na koniec
jak będzie spółka to go wypożyczą, co za różnica czy to będzie dziś czy za miesiąc. Stachyra i Śledź przynajmniej w gazetach wypowiadają się w podobnym tonie. Będzie pewne, że wystartujemy to podpiszą, bo warunki zarówno z nimi jak i z klubami działacze są już od jakiegoś czasu dogadani, wystarczy autograf pod umową 
A co bedzie jak kasa zostanie uzbierana? Co to jest 500 tys.? Przy optymistycznych zalozeniach, ze na kazdy mecz bedzie przychodzi pare tys. ludzi, potrzeba conajmniej dwa razy tyle...(szacunki na oko).
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Gelo pisze:papi pisze:jak będzie spółka to go wypożyczą, co za różnica czy to będzie dziś czy za miesiąc.
a jak nie będzie spółki? nie wiem jak holly - ale uważam, że to temat zastępczy - absolutny priorytet to Śledź.
no to właśnie o tym mówie, Stachyra i Śledź jednym chórem mówią, że podpiszą dopiero jak będzie spółka. Jak nie będzie to zapewnie nie podpiszą, tylko kto wie czy w takiej sytuacji wogle wystartujemy w lidze
Nie znam sie na tyle na przepisach, ale czy nie chodzi przypadkiem o to że jesli teraz wypożyczymy np. Darka z Wrocławia do stowarzyszenia TŻ Lublin to potem nie będzie możliwości wypożyczyć go drugi raz ze stowarzyszenia do spółki która ewentualnie powstanie i zostanie zgłoszona do rozgrywek
Podobnie chyba ma sie sprawa z Jędrzejakiem gdzie nie został on potwierdzony do Wrocławia z Ostrowa gdyż teraz WTS jest stowarzyszeniem a ma sie przekształcić przed startem ligi w S.A. i chodzi o to żeby nie robić "podwójnego wypożyczenia", a nawet jeśli formalnie jest to możliwe to po co w takie "podwójne wypożyczenia" sie bawić skoro można zrobić to od razu dobrze za pierwszym razem
Podobnie chyba ma sie sprawa z Jędrzejakiem gdzie nie został on potwierdzony do Wrocławia z Ostrowa gdyż teraz WTS jest stowarzyszeniem a ma sie przekształcić przed startem ligi w S.A. i chodzi o to żeby nie robić "podwójnego wypożyczenia", a nawet jeśli formalnie jest to możliwe to po co w takie "podwójne wypożyczenia" sie bawić skoro można zrobić to od razu dobrze za pierwszym razem
Dokładnie tak. W sezonie wypożyczyć zawodnika można tylko raz. Jak zostaną wypożyczeni do TZ-u to do spółki już nie będą mogli.
Bo S. A. przejmuje tylko miejsce w lidze. Zawodników już nie.
Bo S. A. przejmuje tylko miejsce w lidze. Zawodników już nie.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
-
Holly
Holly pisze:czy Darek Śledź będzie w tym roku reprezentował barwy Lublina ?
viewtopic.php?p=134681#134681
http://img149.imageshack.us/img149/3338/dsc00876en0.jpgO Stachyre nie pytam bo mi to szczerze zwisa , nie będe płakał jak nie podpisze.
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
normalne wypożyczenia, takie jak wypożyczenie Stachyry czy Śledzia. Była kwestia wypożyczenia jeszcze jednego zawodnika dla tego sie spytałem, czy nadal jest to aktualne
Jasne, że nie będziemy sie pogrążać w dużych kosztach ale może jakiś chytry plan alternatywny dla tego jest. Poza tym poprosiłem o odpowiedz osobę kompetentną czyli np Gawrzyka lub Harrego. Bo oni maja na to wpływ.
- Łoptymista
- Trener
A co to ma zaznaczenie, skoro obaj trenuja w Lublinie. Znajac zapobiegliwosc klanu S. to na pewno nie traciliby czasu na zajecia Lublinie gdyby mieli na oku cos innego lub nie osiagneli porozumieniem z TZ. Wniosek: podpisali, a nawet jak nie to sa na bank dogadani i nigdzie indziej sie nie wybieraja.