meridol pisze:Cooper pisze:I to sciganie na zawodach a nie na treningu.
...i tu się nie zgodzę. Jurek M zawsze mówił, że mecz to trening a trening to mecz!
Akurat Jurek to chyba najmniej sie do tego stosowal
meridol pisze:Cooper pisze:I to sciganie na zawodach a nie na treningu.
...i tu się nie zgodzę. Jurek M zawsze mówił, że mecz to trening a trening to mecz!
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
jataman21 pisze:Gdzie są Ci co się zakładali ze mną Stachyra czy Knapp??![]()
Ja pamiętam te zakłady!![]()
Mogłem być dosłownie chwilę i widziałęm tylko Tomka Piszcza... powiem szczerze, że jak dla mnie tragediaAle nie ma co przesądzać to dopiero pierwsze jazdy i zobaczymy na kolejnych treningach.
Pozdrawiam
Hans pisze:pav pisze:To w takim razie następne pytanie... kiedy tor otoczy "dmuchanka"? i jeszcze następne... czy Maciek Michaluk zakończył karierę?
Wczoraj słyszałem z ust maćka, że nie ma na czym jeździć...
Gelo pisze:Trumiński super rewelka, jak tak w lidze będzie jeżdzil to będzie super.
Z wyglądu ładnie, ale czy szybko? Skąd Ty to wiesz, że rewelka, skoro z nikim sie nie ścigał? Naucz mnie obserwacji.o Piszczu nie wspomnę, dalej technika taka sama
To znaczy jaka?Na moje oko docierał silnik, potem... Regdal był blisko to Regdal napisze co sie stało.Klimek troszke kłopoty ze sprzętem
Torsen pisze:Sledzio pisze:Co do techniki Piszcza to taka ze zawsze jeżdzil jak drętwy na motocyklu i o włos brakowalo aby o bande pare razy się nie zaczepil.
No nie wiem. Jędrzejak chyba ma inne wspomnienia, ja również.