Pozdrawiam
Treningi
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Gelo pisze: - można równie dobrze kupić sobie np. kilkuletniego VITO. Tym też da się przemieścic ze sprzętem z punktu A do punktu B.
Mozna i Żukiem...
W zasadzie Gelu masz racje, ale mysle, ze wlasnie np. fakt, ze Rafal takze tym busem jezdzi na zawody po calej Polsce (a w przyszlosci takze dalej) potrzebny jest mu duzy bus. Peter przyjezdza tylko z lotniska, z reguly jakas osobowka a busa swojego to tylko widzi w parkingu. Natomiast Rafal potrzebuje takze bus dla siebie, do wypoczynku, zeby z zawodow wrocic w miare przytomny i pojsc rano do szkoly. Takze mysle, ze akurat zakup takiego busa w pewien sposob sie broni. Pomijajac juz fakt, ze roznice pomiedzy cenami Vito i Sprintera nie sa jakaies oszalamiajace. W dodatku tych najwiekszych Sprinterow jest najwiecej (przynajmniej jak patrze na allegro), wiec najlatwiej takiego kupic.
Tak mnie cos wzielo na obrone Rafixa
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
K.A.M.I.L. pisze:Mam pytanie do zorientowanych, którzy zawodnicy będą obecni na jutrzejszym treninguZ góry dzięki za odpowiedź.
Pozdrawiam
Stachyry, Klimek, Polak, Trumiński, Jeleniewski i o tylu słyszałem, może jeszcze Michaluk i Piszcz, ale z tym to już do Gawrzyka lub Harrego lub samych zainteresowanych
kur.. we wszystkich zrodlach jakie tylko sa mozliwe pisze ze trening jest jutro o 15 a deszczu ma nie byc do konca tygodniazarfe pisze:luckas pisze:15
A pozniej sie okazuje ze zaczał sie przed 13 a o 15 juz konczyli bo sie deszczu obawiali
Gelo pisze:maestro76 pisze:można równie dobrze kupić sobie np. kilkuletniego VITO. Tym też da się przemieścic ze sprzętem z punktu A do punktu B.
o ile mnie pamiec nie myli to chyba peter wlasnie smiga vitkiem-calkiem zmyslnie tam poupychal 2 motocykle i ze 3 w czesciach
Masz dobrą pamięć. Nie wiem czy Peter osobiście czy jego mechanicy - podejrzewam, że to drugie ale jest to (był) nie pierwszej młodości Vitek. Z tego co pamiętam pojazdu takiego używał także "Zolly so quickly".
No i Bajerski, przynajmniej za dobrych czasów. Pisałem już kiedyś, że widziałem jego furę na obwodnicy trójmiejskiej - zasadniczo nie lubię tuningu karoserii, ale to auto naprawdę robiło wrażenie (przynajmniej wtedy). Klimkowa karoca wygląda przy tym jak Ikarus.
CzytajÄ…c niektóre wypowiedzi tzw. "znawców",odnoszÄ™ wrażenie,że niektórzy nie wiedzÄ…,że w tym roku na drodze do finaÅ‚u IMEJ sÄ… zawody w takich miastach jak : Braila (Rumunia).Miszkolc (WÄ™gry),Sejnajoki (Finlandia),oraz Daugavpils (Åotwa),życzÄ™ powodzenia w podróży np.żukiem albo Lublinem na takie zawody z motocyklami oraz peÅ‚nym wyposażeniem,a po zawodach szczęśliwej drogi powrotnej.
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Na gorąco: byli Piszcz, Jeleń, Trumna, Klimek, Polak, Stachyra. Tak jak to bylo do przewidzenia, wielkiego scigania nie bylo, pierwsze jazdy po zimie na rozruszanie kości. Tor w niezłym stanie. Jasio udzielał już pierwszych wskazówek 
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Słusznie zauważył Apocalips, tor z trybun wyglądał całkiem dobrze. Nie było widać żeby któryś z zawodników miał problemy tak jak ostatnio bywało. Nareszcie można było powdychać pełną piersią ten wspaniały zapach
Osobiście najbardziej podobała mi się jazda Trumińskiego.
Pytanie do zorientowanych kiedy planowany jest następny trening i czy będzie już jazda spod taśmy
Pozdrawiam
Pytanie do zorientowanych kiedy planowany jest następny trening i czy będzie już jazda spod taśmy
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
-
Speedway Fan
- Senior