Konkurs na projekt "wyjazdowej" flagi.
Torsen pisze:Jeśli jest plan wykonania flagi dla Śledzia "100-procentowy Motorowiec / Lublinianin" to jestem gotów partycypować w kosztach
Spoko, wystarczy ze dasz na spray'a, bo przescieradla to zwykle meesha zalatwia
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
- Drabol
- Szkółkowicz
- Kontakt:
Troche inna "ciuchcia"
Er det mine chrome hearts? Den prestige jeg har?
der gør du ser på mig, som det genere dig.
Er det hvor jeg fra, der gør det så bizart?
Hans Andersen Racing Official Webiste -> http://www.Hans-Andersen.pl
der gør du ser på mig, som det genere dig.
Er det hvor jeg fra, der gør det så bizart?
Hans Andersen Racing Official Webiste -> http://www.Hans-Andersen.pl
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
meesha pisze:akiego koziołka widziałeś pewnie na transparecie z meczu z Krosnem, a został on wypożyczony z logo dawnego (sprzed kilkunastu lat) Speedway Fan Clubu MotoruKoper pisze:Tez dobre, wowczas fajny bylby koziolek Matolek na motocyklu zuzlowym a gdzies takiego juz widzialem.piotr76 pisze:jeśli już się odwoływać do LIV ... to może takie hasło : " NIGDY NIE JEŹDZICIE SAMI ... "
Wlasnie przypomnialem sobie ze taki koziolek Matolek na motocyklu byl tez na plastronach I Memorialu im. Zwierzchowskiego i Dadosa:
Foto: Jakub Kozłowski
Daliście do pieca chłopaki! Daaaaaawno bardzo nie uśmiałem się tak, jak czytając owy temat! Osobiście odpowiada mi motyw koziołka
(ewentualnie można zastąpić go zdjęciami pewnych ludzi: kibiców, polityków itp., bo pod względem inteligencji identufikują się z "bajkowym" matołkiem....)
to tak na marginesie 
(ewentualnie można zastąpić go zdjęciami pewnych ludzi: kibiców, polityków itp., bo pod względem inteligencji identufikują się z "bajkowym" matołkiem....)
- WÄ…ski_Stecyk
- Kontakt:
-
Mtx
Panowie, niewiem czy jest sens kontynuować problem flagi wyjazdowej, bo tak naprawdę nie obrażając autorów jakoś żadna nie przypadła do gustu, więc może należy zmienić na ogólną flagę, którą także byśmy wywieszali wszędzie, a nie tylko na wyjazdach
Bo coś od kilu dni nikt nie daje projektu nowego, więc mikas i spółka niech decyduje
To tylko moja mała dygresja do tematu
Pozdrawiam
Bo coś od kilu dni nikt nie daje projektu nowego, więc mikas i spółka niech decyduje
To tylko moja mała dygresja do tematu
Pozdrawiam