Do adminów
Stingu nie przeginaj, o ile wiem regulamin forum nie przewiduje karania banem za niskie IQ

T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Się zajmuję przecież
A jeśli chodzi o meritum to wydaje mi się, że to forum i tak ostatnio jest mało ruchliwe więc wywalanie kolejnych osób dodających mu (temu forumu znaczy się
) trochę kolorytu jedynie jeszcze bardziej pogłębi panujący tu ostatnio marazm 
A jeśli chodzi o meritum to wydaje mi się, że to forum i tak ostatnio jest mało ruchliwe więc wywalanie kolejnych osób dodających mu (temu forumu znaczy się
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Ortografii raczej
Jak znam życie to pewnie jeden z 10 milionów dyslektyków 
Znalazl sie ostatni sprawiedliwy, co delikatnie swoje opinie wyraza
Nie robilbym sobie nadziei Jataman, skoro nawet Twoja prosba o bana dla siebie nie zostala swego czasu wysluchana...
Nie robilbym sobie nadziei Jataman, skoro nawet Twoja prosba o bana dla siebie nie zostala swego czasu wysluchana...
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
- Dj_Korgi
- Senior
- Kontakt:
nie tyle do forum ile do strony . Gdy weżmiemy więcej na stronie poprzez kliknięcie prawym przyciskiem i otwarciem w nowym oknie tekst na niebieskim pasku ( nie wiem jaka jest jego dokładna nazwa ) zamiast TŻ LUBLIN zmienia sie na http://www.borussia.com.pl