Kontrakty 2007
- marcin_lub
- Junior
Rawicz niezłą ekipe zebrał... Janniro teraz... jego to ja nawet u Nas bym widział jako walczącego o skład.
A coś Ty się Marcin tak rozbrykał tutaj w temacie?
Jeszcze chyba taki aktywny to nie byłeś. Swoją drogą chyba pierwsza sprzeczka na forum od kilku tygodni bez mojego uczestnictwa
Pozdrawiam
A coś Ty się Marcin tak rozbrykał tutaj w temacie?
Pozdrawiam
- marcin_lub
- Junior
jataman21 pisze:Rawicz niezłą ekipe zebrał... Janniro teraz... jego to ja nawet u Nas bym widział jako walczącego o skład.
A coś Ty się Marcin tak rozbrykał tutaj w temacie?![]()
![]()
Jeszcze chyba taki aktywny to nie byłeś. Swoją drogą chyba pierwsza sprzeczka na forum od kilku tygodni bez mojego uczestnictwa
![]()
Pozdrawiam
Poprostu nie lubię jak ktoś wytyka coś drugiej osobie, bo niby jest taki fajny, bo ma pod nickiem liczbę składającą się z 4 cyfr, a później jak sam zrobi coś takiego to się dziwi, że ktoś śmiał zwrócić mu uwagę
grzesieck pisze:Tak
To życzę powodzenia w życiu osobistym z takim podejściem do życia...
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
Już tłumaczę, jak chłopu na miedzy:
- Do dnia 31.01.2007 można kontraktować wszystkich obcokrajowców z licencją na starty zagraniczne (by ją posiadać, trzeba ukończyć 16 lat).
- Po dniu 31.01.2007 można kontraktować tylko tych obcokrajowców, którzy 16 lat ukończyli po tej dacie i uzyskali licencję na starty międzynarodowe po dniu 31.01.2007.
- Do dnia 31.01.2007 można kontraktować wszystkich obcokrajowców z licencją na starty zagraniczne (by ją posiadać, trzeba ukończyć 16 lat).
- Po dniu 31.01.2007 można kontraktować tylko tych obcokrajowców, którzy 16 lat ukończyli po tej dacie i uzyskali licencję na starty międzynarodowe po dniu 31.01.2007.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec