Maciek Michaluk

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
meridol

#76 Postautor: meridol » 14 stycznia 2007, o 11:45

jataman21 pisze:Dziwi mnie przekreślanie zawodników 17-letnich którzy nie są jeszcze orłami. Do tego sympatyczny i bezkonfliktowy chłopak.

Bo on nigdy nie będzie orłem i chyba większość sobie zdaje z tego sprawę, mało tego, moim zdaniem będzie to zawodnik na poziomie końcówki drugiej ligi. To że jest sympatyczny i bezkonfliktowy to dobrze świadczy o nim, ale na torze jest to bardzo "widoczne" i tego już nie zmieni...

bartexs1
Senior

#77 Postautor: bartexs1 » 18 stycznia 2007, o 00:42

meridol pisze:
jataman21 pisze:Dziwi mnie przekreślanie zawodników 17-letnich którzy nie są jeszcze orłami. Do tego sympatyczny i bezkonfliktowy chłopak.

Bo on nigdy nie będzie orłem i chyba większość sobie zdaje z tego sprawę, mało tego, moim zdaniem będzie to zawodnik na poziomie końcówki drugiej ligi. To że jest sympatyczny i bezkonfliktowy to dobrze świadczy o nim, ale na torze jest to bardzo "widoczne" i tego już nie zmieni...

przecież jakby Daniel Jeleniewski nie dał mu swojej ramy w ub sezonie to już dawno zakończyłby karierę. a że nigdy nie będzie orłem to świeta prawda :)

Awatar użytkownika
fifiks

#78 Postautor: fifiks » 18 stycznia 2007, o 15:51

Maciek ma dopiero 17 lat, nie można mówić od razu, że skończy tak jak Wrona czy Bałabuch.

Awatar użytkownika
Hans
Trener

#79 Postautor: Hans » 18 stycznia 2007, o 15:53

fifiks pisze:Maciek ma dopiero 17 lat, nie można mówić od razu, że skończy tak jak Wrona czy Bałabuch.

Wrona czy Bałabuch też kiedyś mieli po 17 lat i nie mogliśmy mówić, że skończą jak Grzesiek Kosiński :P I kółko się zamyka :D

Awatar użytkownika
Drabol
Szkółkowicz
Kontakt:

#80 Postautor: Drabol » 18 stycznia 2007, o 15:55

fifiks pisze:Maciek ma dopiero 17 lat, nie można mówić od razu, że skończy tak jak Wrona czy Bałabuch.

17 lat to on skończył 9 września 2005, w tej chwili rocznikowo ma już 19 i jest to jego ostatni sezon w kategorii u19, podobnie jak Jonassona, Klindta czy Sitery.

Zatrzymaliście się w czasie? :)
Er det mine chrome hearts? Den prestige jeg har?
der gør du ser på mig, som det genere dig.
Er det hvor jeg fra, der gør det så bizart?
Hans Andersen Racing Official Webiste -> http://www.Hans-Andersen.pl

meesha
Trener
Kontakt:

#81 Postautor: meesha » 18 stycznia 2007, o 16:19

Drabol pisze:Zatrzymaliście się w czasie? :)

Noooo :)
Mnie to się na przykład ciągle wydaje, że Darek Śledź ma 20 lat a on już przecie taaaaki duży chłopak :lol: :wink:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

sor

#82 Postautor: sor » 6 lutego 2007, o 10:13

Maciek pozytywnie zaprezentowal sie w krosnie na wyjezdzie. jak bedzie tak jezdziel w tym sezonie to jest szansa ze stanie sie solidnym ligowcem. Porownujecie caly czas rafala do macka. Patrzmy moze jak oni jezdzili po na przyklad 2 latach treningu. A wy oceniacie jak maciek jezdzil po 2 a rafal po 5 latach(to przyklad bo nie wiem ile rafal zaczal wczesniej trenowac niz maciek)chlopak dokonal w ciagu kilku lat to z czym karol mial problemy w ciagu ok. 10 (jesli sie nie myle) . Wiec znaczy to ze ciagle sie rozwija

janek
Kadrowicz

#83 Postautor: janek » 6 lutego 2007, o 10:28

Jakby Maciek miał takie możliwości finansowe jak Klimek to jeżdziłby tak samo jak nie lepiej. Klimek jeżdził na motocyklach od małego non stop, katując sąsiadów z Nałęczowskiej warkotem silników, kręcił się w kółko przy ulicy pod domem.
Także Michaluk ma większe szanse niż Polak wg mnie, że coś z niego jeszcze będzie. Nie wiem po co podpisywali umowę z Polakiem na bieżacy sezon.

Awatar użytkownika
vadik
Junior

#84 Postautor: vadik » 6 lutego 2007, o 12:48

z tego co wiem to rok 2007 bedzie 4 sezonem Maćka na żużlu

Awatar użytkownika
papi
Trener

#85 Postautor: papi » 6 lutego 2007, o 12:52

zdał licencje na ostatnim egzaminie w 2005, chyba w tamtym roku już później nie wystartował. Więc sezon 2007 będzie dopiero 2 w jego karierze. Skąd Ci się 4 wzięły :?:

Awatar użytkownika
vadik
Junior

#86 Postautor: vadik » 6 lutego 2007, o 14:15

papi pisze:zdał licencje na ostatnim egzaminie w 2005, chyba w tamtym roku już później nie wystartował. Więc sezon 2007 będzie dopiero 2 w jego karierze. Skąd Ci się 4 wzięły :?:

chodzi mi ogolnie, nie po licnecji.

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#87 Postautor: grzesieck » 6 lutego 2007, o 15:03

hoho jak liczymy ogolnie to Klimek bedzie niedlugo 10-lecie startow chyba obchodzil ; )
METHANOL ADVENTURE TEAM

ivan.m

#88 Postautor: ivan.m » 6 lutego 2007, o 19:10

karol tez bedzie mial podobny staz. :lol:

Awatar użytkownika
Kiry
Senior

#89 Postautor: Kiry » 7 lutego 2007, o 08:06

vadik pisze:z tego co wiem to rok 2007 bedzie 4 sezonem Maćka na żużlu

i tym bardziej dobrze to o nim nie świadczy (jako "żużloku")...
Obrazek

Awatar użytkownika
vadik
Junior

#90 Postautor: vadik » 7 lutego 2007, o 10:57

Kiry pisze:
vadik pisze:z tego co wiem to rok 2007 bedzie 4 sezonem Maćka na żużlu

i tym bardziej dobrze to o nim nie świadczy (jako "żużloku")...

to co ma powiedziec Karol po jakis 10latach

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#91 Postautor: $korzen$ » 7 lutego 2007, o 12:09

Tutaj nie ma sensu dyskutowac, z Karola i Macka zuzlowcow nie bedzie. Nie trzeba tutaj byc wybitnym fachowcem i znawca, wystarczy troche wyobrazni. Skoro chlopak jezdzi na motocyklu od dziecka i w wieku 17 (?) lat nie potrafi zlozyc sie w luk, to tutaj na prawde jest cos nie tak. Maciek natomiast panicznie sie boi, zadko kiedy odwazy sie wejsc w luk z pelnym gazem, technike ma do tego fatalna. Rafal to bardzo burzliwy temat, nie chce sie za bardzo rozpisywac bo zaraz zachlosta mnie tu Regdal ( :wink: ) ale wedlug mnie w najlepszym przypadku skonczy jako wodzirej wlasnego toru. Pozdrawiam

ivan.m

#92 Postautor: ivan.m » 7 lutego 2007, o 19:16

trzeba spojrzec na sprzet macka. Ktory (moim zdaniem) byl w poprzednim sezonie fatalny.

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#93 Postautor: Torsen » 7 lutego 2007, o 20:06

ivan.m pisze:trzeba spojrzec na sprzet macka. Ktory (moim zdaniem) byl w poprzednim sezonie fatalny.

Tak, za każdym razem odcinał mu paliwo 30m przed wejściem w łuk ;) Szczególnie łatwo można było to zaobserwować podczas mrożących krew w żyłach pojedynkach z Mroczką, w większości przegranych.

ivan.m

#94 Postautor: ivan.m » 7 lutego 2007, o 21:31

ALe to ze silnik nie mial mocy to nie zauwazyles.

harry
Trener

#95 Postautor: harry » 7 lutego 2007, o 21:50

To nieprawda, ze nie miał mocy. Maciek wtedy był akurat niemiłosiernie poobijany i każdy ruch na motocyklu sprawiał mu piekielny ból. Nic o tym nie mówił a jechał na wyraźne życzenie kierownictwa. I to był błąd bo kibicom wydawało się, ze nie potrafi jechać a on kierownicą za bardzo nie mógł skręcić. I tak nadmierna ambicja skierowała się przeciwko niemu.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#96 Postautor: Regdal » 7 lutego 2007, o 22:04

$korzen$ pisze: Maciek natomiast panicznie sie boi, zadko kiedy odwazy sie wejsc w luk z pelnym gazem, technike ma do tego fatalna. Rafal to bardzo burzliwy temat, nie chce sie za bardzo rozpisywac bo zaraz zachlosta mnie tu Regdal ( :wink: ) ale wedlug mnie w najlepszym przypadku skonczy jako wodzirej wlasnego toru. Pozdrawiam

Dlaczego mam cię zaraz zachlostać ? Pisz co chcesz,twoje prawo.
Wracając do Maćka,to pocieszający jest fakt,że klub wyciągnął do niego rękę i daje chłopakowi szansę.Może uda się Maćkowi przygotować lepszy sprzęt niż w ubiegłym sezonie,będzie trener,będą zawody młodzieżowe i kto wie może chłopak zacznie jechać.I nie zapominajmy ,że oprócz Rafała,Maćka jest jeszcze Karol,a potem nikt,no może jeden szkółkowicz,a szkoda.
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański

www.wolinski.com.pl

Sledzio
Trener
Kontakt:

#97 Postautor: Sledzio » 7 lutego 2007, o 22:21

Z Maćka nic nie będzie, to jest drugi Paśko czy inne gwiazdy inter polan, dajcie spokój z Maćkiem ten sport trzeba mieć we krwi a nie ze jedzie i zamyka gaz gdy wchodzi,a już nie wspomne ze startami.

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#98 Postautor: $korzen$ » 7 lutego 2007, o 22:32

ivan.m pisze:ALe to ze silnik nie mial mocy to nie zauwazyles.

To czy silnik mial moc, czy tez nie, jest na prawde malo istotne. Istotne jest to, ze tej "mocy" nie posiada sam zainteresowany. Powtorze sie prawdopodobnie poraz setny, powinnismy do dzis plakac ze tak a nie inaczej skonczyla sie zuzlowa przygoda Kacpra Kepy. Chlopak po 3 miesiacach treningu byl Klimka na glowe pod kazdym zuzlowym wzgledem, to sie nazywa talent. No ale coz, pozostaje powiedziec trudno.

ivan.m

#99 Postautor: ivan.m » 7 lutego 2007, o 22:45

Z kepa to bym polemizował. Aż tak genialny to on wcale nie był.

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#100 Postautor: Regdal » 7 lutego 2007, o 22:50

$korzen$ pisze:
ivan.m pisze:ALe to ze silnik nie mial mocy to nie zauwazyles.

To czy silnik mial moc, czy tez nie, jest na prawde malo istotne. Istotne jest to, ze tej "mocy" nie posiada sam zainteresowany. Powtorze sie prawdopodobnie poraz setny, powinnismy do dzis plakac ze tak a nie inaczej skonczyla sie zuzlowa przygoda Kacpra Kepy. Chlopak po 3 miesiacach treningu byl Klimka na glowe pod kazdym zuzlowym wzgledem, to sie nazywa talent. No ale coz, pozostaje powiedziec trudno.

Z tego co napisałeś widać,że jesteś zagorzałym fanem K.Kępy,no cóż twoje prawo,ale wydaje mi się ,że K.Kępa nic w tym sporcie nie osiągnął,i raczej już nie osiągnie,więc pisanie na jego temat nie ma już sensu.
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański

www.wolinski.com.pl