Wywiady z ludźmi lubelskiego żużla
Ja bym dodal-dzieki zyczliwym na obietnicach sie konczy. Oczywiste jest ze komus musialo zalezec na tym zeby Arkady nie weszly w zuzel. Pewnie w ciagu paru miesiecy sie okaze komu.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
SKALOR pisze:spokojnie spokojnie.
nie ma ostatecznych decyzji wiec warto sie jeszcze wstrzymać z komentarzami..
Dzieki za odpowiedz !!!
Troche sie uspokoilem,
bo tak sie nie robi! Jak sie cos przyrzeka(tak wyczytalem w wywiadzie) to trzeba do konca zachowywac sie honorowo!!!
Oby sie do nas przyłączyli
Honorowo!!!
Biznes rządzi się pieniędzmi i układami a nie honorami. Koniec z Arkadami.
Ktoś nam pomógł i po rybach.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Shack pisze:staje sie wspołwaścicielem klubu, przeciez to żadna tajemnica zeby ja pisac na PW.
No cóż to nie takie proste ... czy miasto wchodzi w spółke ze stadionem, jakie są aktywa itp ... sorki ale troche tych aspektów jest ... chociażby karty zawodników (Ci co mają kontrakty ponad roczne ) ... jest troche tego ... jaki jaką kwotę trzeba wyłożyć aby mieć pakiet kontrolny ( o ile wiem inny pewnie nie wchodził by w rachube ... ) nie sądze aby te szczegóły były udostępniane na forum no ale może się myle ...
To może napisz do Harrego czy Gawrzyka i wyślij im namiary na ta firmę a juz ktoś odpowioedzialny za tworzenie spółki się z tą firmą skontaktuje, czy to Harry czy to pan Wojciechowski. Sorry ale przy całym szacunku dla Twojej osoby to jednak chyba trochę niepoważne żeby w tak ważniej i poważnej sprawie rozmawiać za pomocą pośredników. Ty ze swojej strony oczywiście możesz polecić tym ludziom inwestycje w klub i zachęcić ich oraz ułatwić kontakt, ale chyba jednak szczegóły to niech juz załatwiają odpowiedzialne za to osoby z jednej i z drugiej strony.
mikas pisze:To może napisz do Harrego czy Gawrzyka i wyślij im namiary na ta firmę a juz ktoś odpowioedzialny za tworzenie spółki się z tą firmą skontaktuje, czy to Harry czy to pan Wojciechowski. Sorry ale przy całym szacunku dla Twojej osoby to jednak chyba trochę niepoważne żeby w tak ważniej i poważnej sprawie rozmawiać za pomocą pośredników. Ty ze swojej strony oczywiście możesz polecić tym ludziom inwestycje w klub i zachęcić ich oraz ułatwić kontakt, ale chyba jednak szczegóły to niech juz załatwiają odpowiedzialne za to osoby z jednej i z drugiej strony.
Mikas przecież ja nie będę kontraktu podpisywał chce jedynie porozmawiać z władzami, a znając życie i zarządzających to 1 pytanie bedzie ile kasy trzeba wyłożyć i co na tym zyskamy ... niestety taki jest biznes. Kontakt zawsze mogli zdobyć nie jest to trudne i podejrzewam że już próbowali niestety ale w oddziale który nie wiele może. Poza tym specyfika firmy jest taka że ciężko się przebić, prędzej w nieformalnych rozmowach moge coś wspomnieć i pogadać jak będzie już zainteresowanie wtedy jak najbardziej powinien działać Harry bo na chwile obecną było by "nie dziękujemy" i nie chodzi o to że ja "dużo moge" ale o specyficzną sytuacje i warunki panujące w firmie(trzeba ich zmiękczyć hehehe). Cóż takie już są duże korporacje . O ile wiem kiedyś sponsorowaliśmy jakąś "łódeczkę"
Edit : Poza tym pytam jednie o rzeczy podstawowe które wraz z powstaniem S.A. będą dostępne dla każdego ....
po co to napisałeś? napisz coś więcej
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
sting126 pisze:Cala sytuacja z ta spolka przypomina mi "inwestycje" Norwegow na Wieniawie... Oczywiscie znam sytuacje tylko z doniesien prasowych, ale kilka podobienstw niestety zauwazam.
A tu też wchodzą w grę jakieś żydowskie interesy? W przypadku Wieniawy chodzi o niby pożydowską ziemię.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Fragmenty wywiadu z K. Polakiem:
Nie zgodzę się. Aktualnie, największym problemem tego zawodnika jest brak umiejętności do uprawiania tegoż sportu.
Nie ma to jak tworzenie znakomitej atmosfery w zespole.
Czytając wywiad z tym młodym kandydatem na żużlowca, odniosłem wrażenie, że ma pretensje do innych o to, że do tej pory nie nauczył się ścigania na żużlu. Troszkę samokrytyki panie kolego.
pozdr.
źródło: http://espeedway.pl/index.php?co=wywiady&id=234
Co sprawia ci na obecnym etapie kariery największe problemy?
- Głównym problemem jest brak odpowiedniego sprzętu oraz systematycznych nakładów na zakup części i remonty silników.
Nie zgodzę się. Aktualnie, największym problemem tego zawodnika jest brak umiejętności do uprawiania tegoż sportu.
Jak dogadujesz się z innymi młodymi zawodnikami z twojego klubu? Mam tu na myśli Rafała Klimka i Maćka Michaluka...
- Każdy jeździ sam, nie patrzy na dobro drużyny. Dla niektórych z wymienionych największym sukcesem jest wygranie ze mną, chociaż im to sam umożliwiłem i pomogłem przez zablokowanie przeciwnika zaraz po starcie (Krosno 2006).
Nie ma to jak tworzenie znakomitej atmosfery w zespole.
Czytając wywiad z tym młodym kandydatem na żużlowca, odniosłem wrażenie, że ma pretensje do innych o to, że do tej pory nie nauczył się ścigania na żużlu. Troszkę samokrytyki panie kolego.
pozdr.
źródło: http://espeedway.pl/index.php?co=wywiady&id=234
Erwin pisze:Fragmenty wywiadu z K. Polakiem:Co sprawia ci na obecnym etapie kariery największe problemy?
- Głównym problemem jest brak odpowiedniego sprzętu oraz systematycznych nakładów na zakup części i remonty silników.
Moze sie podzielisz ze mna informacjami dotyczacymi sprzetu Karola i jego systematycznych nakladow na zakup czesci i remonty silnikow skoro sie z nimi nie zgadzasz ?
jataman21 pisze:A ja daje sobie rękę uciąć, że nawet by na nich nie umiał jeżdzić
=
Erwin pisze:Aktualnie, największym problemem tego zawodnika jest brak umiejętności do uprawiania tegoż sportu.
W tym tkwi problem. Dlatego nie rozumiem dlaczego Polak narzeka na wszystkich dookoła. Zasłania się brakiem środków na odpowiedni (czyt. szybki) sprzęt, gdzie powinien kręcić kółka na Zygmunta dzień i noc, wtedy być może w wieku 22 lat miałby propozycje z klubów II ligowych.
Z całym szacunkiem dla jego osoby , ale czas najwyższy spojrzeć prawdzie w oczy, a nie pierdzielić głupoty na łamach prasy.
pozdr.