Rafał Klimek

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
marcin_lub
Junior

#926 Postautor: marcin_lub » 2 lutego 2007, o 17:49

JAG pisze:Marcin a Ty jestes starÄ… przekupÄ… ktorej sie nudzi,czy moze kibicem ktoremu lezy na sercu dobro klubu??
wiesz że za takie glupoty mozna w najlepszym razie bana dostac??

1- Co nazywasz głupotą :?:
2- A w najgorszym razie :?:
3- Najlepiej dajcie każdemu bana kto ośmieli się złe słowo powiedzieć na temat klubu :!: :twisted:

meesha
Trener
Kontakt:

#927 Postautor: meesha » 2 lutego 2007, o 17:53

1 - rozsiewanie plot spod budki z piwem :P
2 - w najgorszym razie to chyba rozstrzelanie a następnie powieszenie :D
3 - tak jest :!: JAG - dajcie mu bana 8)
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
papi
Trener

#928 Postautor: papi » 2 lutego 2007, o 17:53

myślę, że pisząc:
jest parę firm, które chciałyby współpracować z lubelskim klubem, pod warunkiem, że klub wykaże rozliczenie owych pieniędzy. Niestety klub nie jest w stanie spełnić oczekiwania sponsorów.

a także
w naszym klubie dzieją się jaja to nie trzeba być wielkim znawcą żeby takie wnioski wyciągnąć!

w stosunku do prezesa klubu to przynajmniej dla mnie go obrażasz... Najprościej mówiąc zarzucasz mu jakieś machlojki, bo "nieumiejętność rozliczania się z pieniędzy od sponsorów" inaczej nazwać nie mozna. A jeszcze skoro sam przyznajesz się, że to zasłyszana gdzieś plotka to już wogle szkoda dyskutować :roll:

Awatar użytkownika
marcin_lub
Junior

#930 Postautor: marcin_lub » 2 lutego 2007, o 18:17

Gawrzyk pisze:heh, to co za problem. mow jaka to firma, kto tak sie wypowiada, kto miał z tym problem i bedzie wszystko jasne.

Ciężko uwierzyć w Twoje słowa ze względu na zwyczaje panujące od lat w TŻ. Zobacz, że przedstawiciele najwiekszych sponsorow (np. Sipma, Kangur, Kobud, Eko-Blask, Końskowola) są/byli w zarządzie. A po co tam byli? Po to żeby wiedzieć na co przeznaczane są ICH pieniądze i sami w tym uczestniczyli. Propozycje wejścia do zarządu dostało jeszcze wielu przedstawicieli mniejszych i większych sponsorów (np. Perła, Centrochem, Zdzichtex) Gdzie tu więc te tajemnice, szwindle i przekręty? Mów o kogo chodzi i zaraz będziesz miał sytuacje jasną bo zapewne dostaniesz odpowiedz na tym forum. "DZięki" taki plotkom klub ma wiele kłopotów i musi się tłumaczyć że nie jest wielbłądem..Dlatego wielce niecierpliwie czekam na fakty - kto tak powiedział.

Nie ważna skąd to słyszałem i co to za firma. Na twój post mogę tylko odpowiedzieć: przepraszam za rozsiewanie plotek :!: :oops:
Jako że na forum na ogół się atakuję, a Ty odpowiedziałeś w życzliwy sposób, pozostaje mi tylko przeprosić i na tym urwać temat.
Pozdrawiam i sorki za zamieszanie :roll:

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#932 Postautor: mikas » 2 lutego 2007, o 18:41

Zawsze podziwiałem ludzi którzy najpierw robią syf a potem myślą że słowem "przepraszam" odkupią wszystkie winy. I nie dotyczy to akurat Marcina_lub, ale wielu osób m.in. na tym forum. Nie lepiej czasami ugryźć sie w język i dwa razy zastanowić zanim sie kogoś oskarży czy napisze jakieś niesprawdzone głupoty niz potem żeby wychodziły takie niesmaczne sytuacje :?: :roll: Następny przykład mamy w temacie Rafała, może czasami warto sie zastanowić zanim naciśnie sie na guziczek z napisem "odpowiedz" i zabierze do pisania niesprawdzonych głupot i bzdur :?:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#934 Postautor: mikas » 2 lutego 2007, o 18:53

Nie dziwiły mnie od początku i czasami myślę ze u nas tez by sie takie cos przydało, tam mnie zdziwiło tylko to że robili z przyczyn tych zmian taka tajemnicę i udawali ze to niby nie wyszło od klubu ;)
MOTOR LUBLIN
Obrazek

piotr76
Senior
Kontakt:

#935 Postautor: piotr76 » 2 lutego 2007, o 20:07

mikas pisze:Zawsze podziwiałem ludzi którzy najpierw robią syf a potem myślą że słowem "przepraszam" odkupią wszystkie winy. I nie dotyczy to akurat Marcina_lub, ale wielu osób m.in. na tym forum. Nie lepiej czasami ugryźć sie w język i dwa razy zastanowić zanim sie kogoś oskarży czy napisze jakieś niesprawdzone głupoty niz potem żeby wychodziły takie niesmaczne sytuacje :?: :roll: Następny przykład mamy w temacie Rafała, może czasami warto sie zastanowić zanim naciśnie sie na guziczek z napisem "odpowiedz" i zabierze do pisania niesprawdzonych głupot i bzdur :?:

Mikas jeśli to do mnie to odpowiem tylko tyle że zawsze pisałem że to moje domysły i spostrzeżenia a nie fakty !!! a chyba przypuszczenia można mieć i można się nimi podzielić z innymi !!!

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#936 Postautor: mikas » 2 lutego 2007, o 20:15

Piotrze to nie było konkretnie do Ciebie ale ogólnie. Ale idąc Twoim tokiem myślenia to czy jeśli napisze na forum że według moich domysłów, spostrzeżeń i przypuszczeń jesteś pedałem (oczywiście takich spostrzeżeń nie mam, a nawet wręcz odwrotne ;) ) to jest to według Ciebie OK :?: :roll: Potem Cie za to przeprosze ale teraz akurat mam takie przypuszczenia. Niech sobie niektórzy może po prostu przemyślą czy czasami nie posuwają się w swoich domysłach i dzieląc się nimi na ogólnym forum o krok za daleko.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#937 Postautor: jataman21 » 2 lutego 2007, o 21:41

Marcinowi zmiękła rura i już się nie odzywa :wink: Eh jeszcze pamiętam jak to ja byłem tym złym 8)

Ale idąc Twoim tokiem myślenia to czy jeśli napisze na forum że według moich domysłów, spostrzeżeń i przypuszczeń jesteś pedałem

Niech sobie niektórzy może po prostu przemyślą czy czasami nie posuwają się

Piotrek napewno nie jest pedałem :wink: Mnie nie podrywał 8)

A tu z Mikasem się zgodzę! Niech się zastanowią zanim zaczną się czasami posuwać :twisted:

Pozdrawiam i wiecej optymizmu chłopaki 8) Koniec kłótni!
ObrazekObrazek

sor

#938 Postautor: sor » 2 lutego 2007, o 22:25

Wspanialy pomysl zabanujcie karzdego kto powie to co wam nie odpowiada. parodie robicie z tego forum. wyrazilem swoje zdanie a w odpowiedzi sa tylko grozby i wyzwiska

piotr76
Senior
Kontakt:

#939 Postautor: piotr76 » 3 lutego 2007, o 03:08

Ja i pedał hehehehe no cóż ale nigdy nic nie wiadomo 8) na wszelki wypadek Mikas nie schylaj się jak bedę w pobliżu :) :) :)
a poważnie to troche z tym porównaniem przesadziłeś ... sam napisałeś że nic na to nie wskazuje ... a ja jeśli pisze o swoich domysłach to jednak na czymś się opieram ... tak jak to było ostatnio kiedy Pani Marta powiedziała że papa odrzucił kontrakt bo był na kilka sezonów a papa na stronie internetowej mówi że próbuje zaufać klubowi ...
Pewnie prawda jak zwykle leży po środku i żadna ze stron nie mówi do końca prawdy ... ale jakieś swoje przemyślenia mieć można ...

Awatar użytkownika
istred
Trener

#941 Postautor: istred » 3 lutego 2007, o 10:37

meesha pisze:Jego (znaczy się Klimka Zdzisława) pieniądze, jego syn i jego bus. A nam nic do tego w jaki sposób wydaje swoje pieniądze, jak "prowadzi" karierę swojego syna i czy sprzeda czy nie swojego busa. Kropka :P
I jego sprawa skąd weźmie pieniądze na sprzęt (a nie klubu). Dpiero teraz kropka :P

sor

#942 Postautor: sor » 3 lutego 2007, o 10:52

Dokładnie. a jak mu to nie odpowiada to niech podpisuje kontrakt dla rafala gdzie indziej. Karzdy junior(chodzi mi o rafala, macka i karola) jest na tych samych warunkach w klubie

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#943 Postautor: mikas » 3 lutego 2007, o 11:21

Jak widac podpisali w Lublinie więc po co robisz niepotrzebny szum :?:

A jeśli nasi juniorzy mają być na tych samych warunkach to przekonaj też innych że za takie same pieniądze powinni jeździć np. Andreas Jonsson i Michał Szczepaniak w Bydgoszczy, bo poki co to jest mniej wiecej taka różnica klas między tymi zawodnikami jak między Rafałem a Maćkiem czy Karolem tylko tamci jeżdzą na zdecydowanie wyższym poziomie.

P.S. I mam nadzieję że nie jesteś żadnym sorem, bo Twoja ortografia mnie przeraża.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Hans
Trener

#944 Postautor: Hans » 3 lutego 2007, o 18:44

Wywiad z Wójtowiczem

Boże dla mnie to Pan Wójtowicz, ma jak najbardziej zawyżoną samoocenę w stosunku do Rafała...
Niech on lepiej zapomni o pokonywaniu Hansena, z którym nie może się on równać, a to, że pokonał Staszka czy Fijałkowskiego to nie znaczy, że jest taki zawalisty :roll:

sor

#945 Postautor: sor » 3 lutego 2007, o 18:59

podstawowa roznica miedzy rafalem a mackiem i karolem to sprzet.
Jakos nikt nie napisal ze "zbawiciel" lublina przymyka gaz gdy ktos go atakuje

mikas co do bledu. Mam dysleksje

Awatar użytkownika
Hans
Trener

#946 Postautor: Hans » 3 lutego 2007, o 19:06

Rafał ma 17 lat i nie chce jeszcze skończyć na wózku inwalidzkim, ale z drugiej strony żużel to będzie jego sposób na życie, więc może uważa, że ma jeszcze czas na trzymanie gazu :wink:

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#947 Postautor: Torsen » 4 lutego 2007, o 18:20

sor pisze:podstawowa roznica miedzy rafalem a mackiem i karolem to sprzet.

Podstawową różnicę między tymi chłopakami widzi przeciętny kibic gołym okiem i nie ma ona nic wspólnego ze sprzętem. Tu być może - a nawet zapewne - też są znaczne różnice, ale bynajmniej nie są one podstawowe.
Jakos nikt nie napisal ze "zbawiciel" lublina przymyka gaz gdy ktos go atakuje

Jakoś nikt nie widział, by Michaluk lub Polak weszli w łuk w pełnym szwungu.
mikas co do bledu. Mam dysleksje

Dziś każdy szczyl ma dysleksję. Za moich czasów nazywało się to lenistwem.

sor

#948 Postautor: sor » 4 lutego 2007, o 21:18

za komuny to wiele rzeczy wygladalo inaczej niz teraz

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#949 Postautor: Cooper » 4 lutego 2007, o 21:19

Hans pisze:Wywiad z Wójtowiczem

Boże dla mnie to Pan Wójtowicz, ma jak najbardziej zawyżoną samoocenę w stosunku do Rafała...

Wytlumacz mi, jaki blad popelnia "manadżer" 8) zachwalajacy swojego zawodnika? :roll:
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
Hans
Trener

#950 Postautor: Hans » 4 lutego 2007, o 21:22

Przeczytaj resztÄ™ wypowiedzi to zrozumiesz :)
Można zachwalać, ale nie od razu pod niebiosa :roll: