Gawrzyk pisze:teraz coś z ostatnich miesięcy.
Normalnie sprzed 17-stu
harry pisze:K.A.M.I.L. pisze:Po cichu liczę, że dzisiaj podpisze jeszcze Steve Johnston.
Pozdrawiam
Prorok jaki czy co?
Już 2 dni temu daliśmy sobie spokój z nim, bo w żaden sposób nie szło się porozumieć i ciągle problemy z łącznością były. A tu o 14 fax przyszedł!
grzesieck pisze:Johnston, Piszcz, Jeleniewski, Trumna, K. Hansen, L. Hansen, Klimek + miejmy nadzieje Śledź i calkiem ciekawie to wyglada
zaczynamy zapisy na Grudziadz? : D
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Spokojnie. Dokładnie takie same słowa padały gdy rok temu w ostatniej chwili kontrakt podpisał Louis...
--------------------------------------------------------------------------------
A ze Sledziem to co? Awansik? Tak czy tak jestesmy nr 1 do spadku
papi pisze:może dlatego, że podobno był bardzo zadowolony z jazdy u nas, a podpisując kontrakt na 5 spotkań (np. 2 x Poznań, 2 x Grudziądz + Gniezno) nic by nie straciła pomóc mógłby i to bardzo.
Messing też odpuścił Polskę, a Louis odpuszczał przez ładnych pare lat, mimo to jakoś udało wam się go przekonać, właśnie podpisując kontrakty na określone terminy
Pokemon pisze:Sledzio pisze:
Co do pamiętnego meczu to też na nim byłem. Nikt nie napisał tego wprost, ale z tego co pamiętam, to właśnie Steve nas rozjechał wtedy swoimi bonusami :wink:
Czarek pisze:Pokemon pisze:Sledzio pisze:
Co do pamiętnego meczu to też na nim byłem. Nikt nie napisał tego wprost, ale z tego co pamiętam, to właśnie Steve nas rozjechał wtedy swoimi bonusami![]()
A ja pamiętam, że prezentował agresywny styl jazdy (czyli jak dla mnie miodzio). Może ktoś zapoda link do jakiegoś filmiku z akcjami naszego nowego nabytku?