Jataman, skoro ja gadam totalne bzdury, to osobiscie nie znam okreslenia na twoje wypociny. Razem z ludzmi, ktorzy na zuzlu znaja sie znakomicie tlumaczymy ci, ze ze Stachyry dobrego zawodnika nie bedzie.
ahaha to sie uśmiałem, mogę powiedzieć dokładnie to samo, razem z kilkoma ludzmi tłumaczymy Ci że Stachyra robi duże postępy i stać go na dobry wynik w 1 lidze, a do Ciebie nic nie dociera.
Podajemy ci fakty, statystyki prosto z toru, ty jednak trzymasz przy swoim, co jeszcze moge zrozumiec.
Podajemy Ci fakty prosto z toru stastyki! Jednak do Ciebie nic nie dociera, Ty jednak trzymasz przy swoim, czego nie rozumiem

być może jest to spowodowane złym dociążaniem tylnego koła
No to jak tym jest to spowodowane to w tym sezonie będzie wymiataczem nad wymiatacze bo dociazenie tylnego koła powinno być co najmniej niezłe.
W obecnej sytuacji (kiedy podpisali Klimek i Michaluk), sklanialbym sie do scigniecie do Lublina Stachyry. Ale Janusza.
A takiego podejscia to już ja zupełnie nie rozumiem. Nawet jakbym nie wierzył w Dawida i myslał że jest słaby, to co nam szkodzi go zakontraktować i żeby walczył o skład. Nie mamy pewniaków na mecz, mamy 3 polaków których wszyscy widza w składzie, dojdzie do tego Śledz a kto piąty?? Dyspozycja naszych obco jest conajmniej zagadkowa.
a mnie nie wydaje się: pierwsze słysze, że refleks mozna trenowac jedynie posiadając motocykl żuzlowy. chyba, że miałes na myśli inny "sprzęt"
Start to nie tylko refleks, ale i sprzęt, bez dobrego sprzętu wystartujesz pol sekundy wczesniej a na łuku będziesz już z tyłu.
Po cichu liczę, że dzisiaj podpisze jeszcze Steve Johnston.
Oj ja też na to liczę od kilku tygodni... jeśli u Nas nie podpisze to oby nie podpisał ani w Poznaniu, ani w Grudziadzu.
Jak juz brac kogos z EL to zdecydowanie Dean Barker.. srednia o ile sie nie myle ponad 1.9 i zdarzalo mu sie wygrywac z zawodnikami typu B.Pedersen
Taka lekka docinka: Dawidowi zdarzało się wygrywać z zawodnikami typu Hancock

Pozdrawiam i mam nadzieje że klub sprawi nam jeszcze conajmniej jedną niespodzianke(czytaj. Johnston