Skład 2007 - Piszcz, Klimek, Michaluk i Johnston na koniec

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#1701 Postautor: jataman21 » 31 stycznia 2007, o 14:05

Jataman, skoro ja gadam totalne bzdury, to osobiscie nie znam okreslenia na twoje wypociny. Razem z ludzmi, ktorzy na zuzlu znaja sie znakomicie tlumaczymy ci, ze ze Stachyry dobrego zawodnika nie bedzie.

ahaha to sie uśmiałem, mogę powiedzieć dokładnie to samo, razem z kilkoma ludzmi tłumaczymy Ci że Stachyra robi duże postępy i stać go na dobry wynik w 1 lidze, a do Ciebie nic nie dociera.

Podajemy ci fakty, statystyki prosto z toru, ty jednak trzymasz przy swoim, co jeszcze moge zrozumiec.

Podajemy Ci fakty prosto z toru stastyki! Jednak do Ciebie nic nie dociera, Ty jednak trzymasz przy swoim, czego nie rozumiem 8)

być może jest to spowodowane złym dociążaniem tylnego koła

No to jak tym jest to spowodowane to w tym sezonie będzie wymiataczem nad wymiatacze bo dociazenie tylnego koła powinno być co najmniej niezłe.

W obecnej sytuacji (kiedy podpisali Klimek i Michaluk), sklanialbym sie do scigniecie do Lublina Stachyry. Ale Janusza.

A takiego podejscia to już ja zupełnie nie rozumiem. Nawet jakbym nie wierzył w Dawida i myslał że jest słaby, to co nam szkodzi go zakontraktować i żeby walczył o skład. Nie mamy pewniaków na mecz, mamy 3 polaków których wszyscy widza w składzie, dojdzie do tego Śledz a kto piąty?? Dyspozycja naszych obco jest conajmniej zagadkowa.

a mnie nie wydaje się: pierwsze słysze, że refleks mozna trenowac jedynie posiadając motocykl żuzlowy. chyba, że miałes na myśli inny "sprzęt"

Start to nie tylko refleks, ale i sprzęt, bez dobrego sprzętu wystartujesz pol sekundy wczesniej a na łuku będziesz już z tyłu.

Po cichu liczę, że dzisiaj podpisze jeszcze Steve Johnston.

Oj ja też na to liczę od kilku tygodni... jeśli u Nas nie podpisze to oby nie podpisał ani w Poznaniu, ani w Grudziadzu.

Jak juz brac kogos z EL to zdecydowanie Dean Barker.. srednia o ile sie nie myle ponad 1.9 i zdarzalo mu sie wygrywac z zawodnikami typu B.Pedersen

Taka lekka docinka: Dawidowi zdarzało się wygrywać z zawodnikami typu Hancock :wink:

Pozdrawiam i mam nadzieje że klub sprawi nam jeszcze conajmniej jedną niespodzianke(czytaj. Johnston :wink: )
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#1702 Postautor: $korzen$ » 31 stycznia 2007, o 14:10

Jezeli chodzi o Johnstona czy Barkera, jest mi to do prawdy obojetne. Obaj nie gwarantuja nawet 8 pkt w meczu, aczkolwiek srednia z EL jednoznacznie pokazuje kto jest teoretycznie lepszy. Patrzac natomiast z drugiej strony, obaj z pewnoscia beda bardziej przydatni niz jakis Nieminen.

Awatar użytkownika
majdan16

#1703 Postautor: majdan16 » 31 stycznia 2007, o 14:13

A do czego jest nam Steve Johnston? Do tej pory jakoś o nim nie słyszałem.Czy on jest aż tak dobrym zawodnikiem? Mamy przecież Hansenów-podejrzewam że oni są jednak lepsi od Johnstona ale mogę się mylić
Obrazek

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#1705 Postautor: jataman21 » 31 stycznia 2007, o 14:19

Jezeli chodzi o Johnstona czy Barkera, jest mi to do prawdy obojetne. Obaj nie gwarantuja nawet 8 pkt w meczu,

A który z naszych zawodników gwarantuje te 8pkt, że mozesz powiedzieć że są one pewne??

obaj z pewnoscia beda bardziej przydatni niz jakis Nieminen.

Zgadzam się w 100% żeby nie było :wink:

A do czego jest nam Steve Johnston? Do tej pory jakoś o nim nie słyszałem.Czy on jest aż tak dobrym zawodnikiem? Mamy przecież Hansenów-podejrzewam że oni są jednak lepsi od Johnstona ale mogę się mylić

Do tego żeby mieć jednego dobrego obco a z porównaniem do Hansenów to chyba sobie żarty robisz... przejrzyj indywidualne mistrzostwa austalii z tego roku i statystyki EL i wtedy się wypowiedz :wink:
Oczywiście nie jest to wielki as, ale na poziomie Shieldsa czy Kylmaekorpiego może śmigać.

Pozdrawiam
ObrazekObrazek

meesha
Trener
Kontakt:

#1706 Postautor: meesha » 31 stycznia 2007, o 14:19

Johnston przed sekunda odesłał podpisana umowe.

Dokąd odesłał :?: :lol:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
Hans
Trener

#1708 Postautor: Hans » 31 stycznia 2007, o 14:21

Po pierwsze: Steve jest już dość znanym zawodnikiem i jedynym gwarantującym jakiekolwiek punkty, z pozostałych na rynku obcokrajowców.
Po drugie: jakie masz prawo korzystać z loga D. Jeleniewskiego, z jego oficjalnej strony, kopiując je na swój komputer i wrzucenie na imageshack.us. Bez zgody jego autora?

Edit:

No to w ciemno można mówić, że jeszcze Śledź i utrzymanie pewne :)
Ostatnio zmieniony 31 stycznia 2007, o 14:22 przez Hans, łącznie zmieniany 1 raz.

meesha
Trener
Kontakt:

#1709 Postautor: meesha » 31 stycznia 2007, o 14:21

No wiesz, po żartach z Krzyżakami wolałem się upewnić :P
Wiadomo już kiedy będzie mógł przekroczyć granicę Australii :?: :D
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
Kiry
Senior

#1710 Postautor: Kiry » 31 stycznia 2007, o 14:22

ciekawe czy mu paszport odesłali czy tak jak Misiu - tylko same okładki :lol:
Obrazek

Awatar użytkownika
Fork
Zawodowiec

#1711 Postautor: Fork » 31 stycznia 2007, o 14:23

Wiadomo już kiedy będzie mógł przekroczyć granicę Australii

Pewnie jak przeprosi.. :lol:
Ostatnio zmieniony 31 stycznia 2007, o 14:24 przez Fork, łącznie zmieniany 1 raz.
trening czyni mistrza.

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#1712 Postautor: jataman21 » 31 stycznia 2007, o 14:23

Hurraaaaaaaaaaaaaaaaaaa teraz już jestem spokojny o nasze utrzymanie! Chyba lepszego prezentu na koniec sezonu transferowego klub nie mógł Nam sprawić!
DziekujÄ™ i gratulujÄ™!
Ostatnio zmieniony 31 stycznia 2007, o 14:25 przez jataman21, łącznie zmieniany 1 raz.
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#1713 Postautor: Cooper » 31 stycznia 2007, o 14:24

No to teraz jeszcze z rzuta na adwokata i mamy "Lydera" 8)

Za ten kontrakt warto chyba w koncu napisac jakies slowa pochwaly, bo podejrzewam, ze sprawa nie byla taka oczywista i ktos jeszcze z I ligi byl tym riderem zainteresowany.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Sober
Senior

#1714 Postautor: Sober » 31 stycznia 2007, o 14:33

Teraz tylko dogadac sie z Atlasem w sprawie wypozyczenia Sledzika i będzie super.
Swietna robota Panowie. Sklad bardzo mi sie podoba. Zapowiada sie fajny sezon, dużo ciekawszy niż poprzedni.
Ostatnio zmieniony 31 stycznia 2007, o 14:35 przez Sober, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
bartosch
Kadrowicz
Kontakt:

#1715 Postautor: bartosch » 31 stycznia 2007, o 14:34

tak naprawde to mysle, ze sprawa z ta cala zadyma Steve'a troche nam pomogla i spowodowala to, ze co niektore kluby odpuscily temat. bardzo szybko dostalem info o tym, ze wyszedl z mamra (za co dziekuje brytyjskim kolegom) i mozna bylo wrocic do negocjacji. teraz czas na odkupienie win na torze, pozdrawiam!
carpe diem!

janek
Kadrowicz

#1716 Postautor: janek » 31 stycznia 2007, o 14:37

Całkiem nieźle wymiata w Kangurolandii.
zobaczcie sobie jego zdobycze punktowe http://speedway.com.au/
Mam nadzieje że starty na Wyspach nie przeszkodzą mu w dojazdach na Zygmuntowskie.
Dogadać się z obecnymi klubami Śledzia i Dawida S. i będziemy mieć naprawdę Bardzo Fajny Sezon.

meridol

#1718 Postautor: meridol » 31 stycznia 2007, o 14:45

dzięki panowie, że macie ochotę, wiarę, siłę... na tym "zadupiu" uratować żużel i zmontować fajny skład na nadchodzący sezon a do tego stworzyć coś na następne lata.
Jak dla mnie to chyba będzie wydarzenie roku 2007- uratowanie żużla w Lublinie i oficjalnie składam tą kandydaturę!!!
Jeszcze raz dzięki i życzę wytrwałości.

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#1719 Postautor: grzesieck » 31 stycznia 2007, o 14:46

Johnston, Piszcz, Jeleniewski, Trumna, K. Hansen, L. Hansen, Klimek + miejmy nadzieje Śledź i calkiem ciekawie to wyglada

zaczynamy zapisy na Grudziadz? : D
METHANOL ADVENTURE TEAM

Czarek
Trener

#1720 Postautor: Czarek » 31 stycznia 2007, o 14:54

jataman21 pisze:Hurraaaaaaaaaaaaaaaaaaa teraz już jestem spokojny o nasze utrzymanie! Chyba lepszego prezentu na koniec sezonu transferowego klub nie mógł Nam sprawić!
DziekujÄ™ i gratulujÄ™!

Spokojnie. Dokładnie takie same słowa padały gdy rok temu w ostatniej chwili kontrakt podpisał Louis...
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#1721 Postautor: kdsz » 31 stycznia 2007, o 14:56

Rzeczywiście szanse na utrzymanie mocno wzrosły. Spokojnie można powalczyć z Poznaniem o baraże, a być może uda się przeskoczyć Grudziądz. Oby

PS. W tytule tematu brakuje nazwiska "Nigmatzianow"
W. Komarnicki: "Przez pięć lat merytorycznie współpracowałem z Tomaszem Gollobem"

meesha
Trener
Kontakt:

#1722 Postautor: meesha » 31 stycznia 2007, o 14:57

A pamiętacie mecz z Łodzią kiedy to Johnston jeździł na Zygmuntowskich?
Hehe, ja po tym meczu "obraziłem się" na żużel na parę miesięcy :lol: Do połowy meczu prowadziliśmy chyba 8 punktami, żeby na końcu przegrać 12... Majstersztyk po prostu :twisted:

janek
Kadrowicz

#1724 Postautor: janek » 31 stycznia 2007, o 15:04

Czarek pisze:
jataman21 pisze:Hurraaaaaaaaaaaaaaaaaaa teraz już jestem spokojny o nasze utrzymanie! Chyba lepszego prezentu na koniec sezonu transferowego klub nie mógł Nam sprawić!
DziekujÄ™ i gratulujÄ™!

Spokojnie. Dokładnie takie same słowa padały gdy rok temu w ostatniej chwili kontrakt podpisał Louis...

Co nie którzy "Wierzyli" w "Nazwisko", które dawno się wypaliło.

harry
Trener

#1725 Postautor: harry » 31 stycznia 2007, o 15:05

K.A.M.I.L. pisze:Po cichu liczę, że dzisiaj podpisze jeszcze Steve Johnston.

Pozdrawiam

Prorok jaki czy co?
Już 2 dni temu daliśmy sobie spokój z nim, bo w żaden sposób nie szło się porozumieć i ciągle problemy z łącznością były. A tu o 14 fax przyszedł!
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski