Skład 2007 - Piszcz, Klimek, Michaluk i Johnston na koniec
Piszcz ma jedną wadę - wyjście z łuku - przynajmniej w Lublinie - wygląda to jakby zaciągał ręczny, bo jadący zanim rywal zawsze w tym miejscu odrabia kilka metrów. Nie wiem dlaczego - być może jest to spowodowane złym dociążaniem tylnego koła - Tomek generalnie cały czas siedzi blisko kierownicy - nawet na prostych.
W obecnej sytuacji (kiedy podpisali Klimek i Michaluk), sklanialbym sie do scigniecie do Lublina Stachyry. Ale Janusza. Chlopaki popracowaliby na treningach nad startami, a i reszta zawodnikow na przygotowanie toru podczas meczow nie powinna narzekac.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Lenar Nigmatzianow podpisał u nas konrakt warszawski
Ale chce się zaprezentować i powalczyć o miejsce w składzie.
Nawet bojowo jest nastawiony. Ciekawe co z tego wyjdzie.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Lenar Nigmatzianow czyli kolejny rezerwowy
W jakim klubie jeździł przez ostatni rok??
EDIT
już wiem
Jeździł w Lotosie Gdańsk gdzie osiągną średnią biegową 1,362.
W jakim klubie jeździł przez ostatni rok??
EDIT
już wiem
Jeździł w Lotosie Gdańsk gdzie osiągną średnią biegową 1,362.
Ostatnio zmieniony 31 stycznia 2007, o 12:20 przez kylong, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie odnajdzie więcej nas ta druga liga...!
jataman21 pisze:Nie bądz żałosny, chyba rzeczą oczywistą jest że, żeby miec dobre starty trzeba mieć dobry sprzęt.
a mnie nie wydaje się: pierwsze słysze, że refleks mozna trenowac jedynie posiadając motocykl żuzlowy. chyba, że miałes na myśli inny "sprzęt"
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Slabiutka ta Jego srednia, nic nie zawojowal w 2 lidze. Watpie, zeby okazal sie w tym roku jakims wielkim objawieniem... moze za kilka lat jak nabierze doswiadczenia, to cos ujedzie. Chyba troche za szybko przerzucil sie lige wyzej, ale skoro chce podjac walke o sklad, to niech probuje. Rywalizacji nigdy dosc, aczkolwiek przydalby sie porzadny polski zawodnik (przede wszystkim Sledz i ewentualnie ktos tam jeszcze), zeby ta rywalizacja nie dotyczyla tylko obcokrajowcow.
PS Kylong przerazasz mnie

PS Kylong przerazasz mnie
Widziałem kilka spotkań w jego wykonaniu w Rosji (filmiki oczywiście) i jest to zawodnik bardzo ambitny, ale też bardzo surowy technicznie. Jednak z tego co rozmawiałem z ludzmi z innych miast, koniecznie chciał gdzieś podpisać kontrakt w Polsce i liczy na "pokazanie się". Padło na Lublin, chociaż to dla niego zdecydowanie za wysokie progi, chyba żeby przez zimę zrobił jakiś olbrzymi postęp.
Zresztą o jego klasie, świadczą ubiegłoroczne wyniki z Gdańska.
Zresztą o jego klasie, świadczą ubiegłoroczne wyniki z Gdańska.
[quote="Gelo"]Piszcz ma jedną wadę - wyjście z łuku - przynajmniej w Lublinie - wygląda to jakby zaciągał ręczny, bo jadący zanim rywal zawsze w tym miejscu odrabia kilka metrów. Nie wiem dlaczego - być może jest to spowodowane złym dociążaniem tylnego koła -quote]
podobno własnie na tym elementem Tomek mocno pracuje tej zimy...... w kuchni
podobno własnie na tym elementem Tomek mocno pracuje tej zimy...... w kuchni
RavLit pisze:chyba żeby przez zimę zrobił jakiś olbrzymi postęp.
Może na lodzie trenuje codziennie
No ale nie jest on taki całkiem zły:
http://www.espeedway.pl/index.php?co=newsy&id=11486
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
bartexs1 pisze:Jeszcze tylko 3 seniorów i mamy 2 zespoły... zamiast treningu mecz "polski" Lublin kontra " zagraniczny" Lublin. Najskuteczniejsi jadą w meczu ligowym w barwach TŻ...
![]()
![]()
Mecz oczywiście w piłkę lub speedrowerowy , wtedy okazałoby tak naprawdę się kto jaką kondycją dysponuje.
janek pisze:bartexs1 pisze:Jeszcze tylko 3 seniorów i mamy 2 zespoły... zamiast treningu mecz "polski" Lublin kontra " zagraniczny" Lublin. Najskuteczniejsi jadą w meczu ligowym w barwach TŻ...
![]()
![]()
Mecz oczywiście w piłkę lub speedrowerowy , wtedy okazałoby tak naprawdę się kto jaką kondycją dysponuje.
wcale nie głupi pomysł a potem na motorach, aby zoabczyć kto jakim sprzętem dysponuje, wtedy byłoby jak na dłoni widać każdego zawodnika w jakiej jest kondycji i jaką posiada bazę sprzętową... pod tym względem byłoby super, ponieważ moim zdaniem byłoby większe zainteresowanie ze strony kibiców i dużo bardziej "ostra" rywaliazacja każdego zawodnika o miejsce w podstawowym składzie w bwarch TŻ Lublin..
Ps. czekamy na kolejne kontrakty
harry pisze:Lenar Nigmatzianow podpisał u nas konrakt warszawski
A co tam.
Niech walczy.. jak ma na czym. Moze bedzie w koncu jakas konkurencja o miejsce w składzie. A w razie kontuzji koło ratunkowe. Razem raźniej
trening czyni mistrza.