Skład 2007 - Piszcz, Klimek, Michaluk i Johnston na koniec
- SKALOR
- Szkółkowicz
- Kontakt:
mniemam,ze ta cisza z kontraktami to jest cisza przed burzą...a konkretnie przed kontraktem ze Stanisławem Burzą,Dariuszem Śledziem i Tomaszem Piszczem i Rafałem Klimkiem...i wystarczy! Moim skromnym zdaniem rywalizacja o miejsce w skladzie wsrod krajowych zawodnikow jest zupelnie zbyteczna,dopuszczam jednego rezerwowgo - Dawid Stachyra. W zeszlym sezonie bardzo to popsulo atmosfere w teamie Marmy! (donosy, kłótnie)Nie ma tutaj czegos takiego jak zdrowa walka o sklad - kazdy chce jechac i zarabiac kaske!A co w tym roku z ZZ,bedzie czy nie bo nic nie wyczytalem o tym.Podobnie zreszta czyni Atlas Warka Wroclaw i wypozycza nadmiar seniorow!
POZDRO
POZDRO

-
rumburaque
- Szkółkowicz
- rAdEk23
- Junior
- Kontakt:
Jeszcze 3 seniorów i bedzie dobrze chetnie bym widział jonhston,parker no i podstawa sledz i czekam na pierwszy mecz i na piwko które wygrałem z jatamanem 
Ostatnio zmieniony 29 stycznia 2007, o 18:24 przez rAdEk23, łącznie zmieniany 1 raz.
Sipma Lublin

- SKALOR
- Szkółkowicz
- Kontakt:
Fork pisze:a Piszcz moim zdaniem bedzie robile w granicy 10-12 pkt w meczu
Myślałem, ze wiekszego optymisty ode mnie nie ma.. a jednak![]()
oby tak bylo.
EDIT:
można spodziewać się mrozów
A ja myślałem ze Marek juz gdzies podpisał..
Marek Mroz podpisal kontrakt warszawski w Gdansku,wiec jest do wziecia!!
Uwazam ze Tomek bedzie na tyle dobry ze poprowadzi skutecznie parÄ™ i TZ do utrzymania w lidze! Licze ze zrobi na koniec 2.00 na bieg...Jest w stanie to zrobic!
Czekam na takie wyniki jak w I meczu barażowym z ZG w Lublinie 2004!!
Ostatnio zmieniony 29 stycznia 2007, o 22:30 przez SKALOR, łącznie zmieniany 1 raz.

Kto u Nas podpisał ??
Crump czy Pedersen ?? Bo ja widze nazwisko Piszcz, a połowa się podnieca jakby conajmniej Karlssona nam działacze ofiarowali...
Z pewnością będzie robił 10-12pkt/mecz jak to ktoś napisał... z pewnością...
Niech robi u nas 8-10 a na wyjazdach 2-4 będę z niego dumy.
No wygrałes wygrałeś i dostaniesz, nie myslałem że ta miernota jeszcze wróci do Lublina, ale stało się.
Pozdrawiam
Z pewnością będzie robił 10-12pkt/mecz jak to ktoś napisał... z pewnością...
Niech robi u nas 8-10 a na wyjazdach 2-4 będę z niego dumy.
i na piwko które wygrałem z jatamanem
No wygrałes wygrałeś i dostaniesz, nie myslałem że ta miernota jeszcze wróci do Lublina, ale stało się.
Pozdrawiam
Jeszcze wcale nie tak dawno nie chciałem Piszcza w Lublinie i to nie chciałem bardzo. A teraz cieszę sie jakby mi kto w kieszeń napluł. Zmienna jest dusza kibica. A w to, że będę czekał z utęsknieniem na Śledzia nie uwierzyłbym za nic, życie uczy pokory...
Jataman, nie żałuj nam tej chwili radości, złorzeczyć będziemy jak się Tomek rozp...., na razie jest tradycyjny, kibicowski, niczym nieuzasadniony optymizm.
Jataman, nie żałuj nam tej chwili radości, złorzeczyć będziemy jak się Tomek rozp...., na razie jest tradycyjny, kibicowski, niczym nieuzasadniony optymizm.
Mimo sympatii do Tomka, cudow nie oczekujmy. Niech robi te 8 pkt w meczu i chyba nikt nie bedzie zbytnio narzekal. Niestety, czasy kiedy w Piszczu upatrywalo sie lidera zespolu, moim zdaniem, juz bezpowrotnie minely. Mozna go lubic za ambicje, mozna go lubic jako czlowieka, ale to juz niestety kolejny lubelski talent ktory skonczyl jako zuzlowiec II czy III rzedu. Aczkolwiek lepszy on niz jakies Stachyry czy Trojanowskie 
$korzen$ pisze:Mimo sympatii do Tomka, cudow nie oczekujmy. Niech robi te 8 pkt w meczu i chyba nikt nie bedzie zbytnio narzekal.
Jezeli tak kazdy z 5 seniorow bedzie robic po te 8 pt, to ciezko bedzie o wygrana w meczu
No cóż wolałbym żeby to stachyra podpisał no ale cóż ... rezerwe też trzeba mieć ... ma Tomek szanse powalczyć o skład jeśli mu się uda to może pojeździ w przyszłym sezonie ... choć moim zdaniem z Gdańskiem, Gorzowem, czy Ostrowem to nie zrobi na przeciwnikach więcej niż 2 pkt ...
wole młodego Stachyre niż podstarzałego Piszcza no ale cóż zarząd wie co robi ... mam nadzieje ...
wole młodego Stachyre niż podstarzałego Piszcza no ale cóż zarząd wie co robi ... mam nadzieje ...
można spodziewać się mrozów
A ja myślałem ze Marek juz gdzies podpisał..
Drugim, jeszcze bardziej znanym gdańskim kibicom żużlowcem, który również podpisał umowę warszawska jest Marek Mróz.
Pewnie że Piotrek ma racje, dużo lepszy młody Stachyra który robi postępy niż Piszcz któy z roku na rok rozdrabnia się jeszcze bardziej, do tego brzuszek też mu niezły wyskoczył.
Dużo więcej spodziewam się po Jeleniu niż Piszczu. Ja licze na jego znajomość toru i walke o skład, że nie ma zagwarantowanej liczby startów i że u Nas te 8-10pkt będzie robił jako 2 linia, chociażby co 2 mecz. Wyjazdy to wiadomo że wiecej niż 4pkt to nie uciuła, chyba że na koledze z druzyny. Po Jeleniu spodziewam się dużo więcej, z sezonu na sezon robi moze nie za wielkie, ale postępy. Myślę ze Jelen u nas spokojnie moze robić 10-12pkt a czasem nawet zaskakiwać ocieraniem się o komplety czego Piszcz już w życiu nie dokona. Słabszych zawodników niż Jąder dostawać nie będzie a i z takimi wirtuozami żużla zdarzało mu się przegrywać.
Nie żałuję! Ale dobrze że podkreśliłeś najważniejsze!
Dodam że lubię jazdę Tomka, sam zawodnik również wydaje mi się sympatyczny i mam do niego jakiś sentyment, ale patrze realistycznie, a nie przez jakiś pryzmat nie wiadomo czego... JA zyczę mu jak najlepiej niech przywozi jak najwięcej punktów, nawet i 20 niech ma średnią minimum 2,0 jak to ktoś tutaj napisał, ale czy takie bujanie w obłokach ma sens ??
Pozdrawiam
Jezeli tak kazdy z 5 seniorow bedzie robic po te 8 pt, to ciezko bedzie o wygrana w meczu od Piszcza trzeba wymagac troche wiecej, bo jest doswiadczonym zawodnikiem i stac go na dwucyfrowki (przynajmniej w Lublinie). Jelen czy Trumna nie musza wcale liderowac, a Sledzia jeszcze nie mamy. Pozostali to wielka niewiadoma.
Dużo więcej spodziewam się po Jeleniu niż Piszczu. Ja licze na jego znajomość toru i walke o skład, że nie ma zagwarantowanej liczby startów i że u Nas te 8-10pkt będzie robił jako 2 linia, chociażby co 2 mecz. Wyjazdy to wiadomo że wiecej niż 4pkt to nie uciuła, chyba że na koledze z druzyny. Po Jeleniu spodziewam się dużo więcej, z sezonu na sezon robi moze nie za wielkie, ale postępy. Myślę ze Jelen u nas spokojnie moze robić 10-12pkt a czasem nawet zaskakiwać ocieraniem się o komplety czego Piszcz już w życiu nie dokona. Słabszych zawodników niż Jąder dostawać nie będzie a i z takimi wirtuozami żużla zdarzało mu się przegrywać.
Nie żałuję! Ale dobrze że podkreśliłeś najważniejsze!
Dodam że lubię jazdę Tomka, sam zawodnik również wydaje mi się sympatyczny i mam do niego jakiś sentyment, ale patrze realistycznie, a nie przez jakiś pryzmat nie wiadomo czego... JA zyczę mu jak najlepiej niech przywozi jak najwięcej punktów, nawet i 20 niech ma średnią minimum 2,0 jak to ktoś tutaj napisał, ale czy takie bujanie w obłokach ma sens ??
Pozdrawiam
- SKALOR
- Szkółkowicz
- Kontakt:
Jest dobrze!
Dopoki pan Jarek Siwek bedzie za sterami zarzadu ( a nie jakis B.Kasinski co nie ma pojecia o trudnej dzialalnosci w klubie żużlowym) to bede spał spokojnie! Zwyczajnie ma o tym pojecie,uczy sie na własnych błędach do ktorych sie przyznał i zna lubelskie realia!
Teraz tylko Rybka,Burzynski,Rafałek Klimek i koniecznie trener - Jerzy Głogowski,a szkółka Ryszard Bielecki i jedziemy o utrzymanie!!
Dopoki pan Jarek Siwek bedzie za sterami zarzadu ( a nie jakis B.Kasinski co nie ma pojecia o trudnej dzialalnosci w klubie żużlowym) to bede spał spokojnie! Zwyczajnie ma o tym pojecie,uczy sie na własnych błędach do ktorych sie przyznał i zna lubelskie realia!
Teraz tylko Rybka,Burzynski,Rafałek Klimek i koniecznie trener - Jerzy Głogowski,a szkółka Ryszard Bielecki i jedziemy o utrzymanie!!