A tu jakaÅ› Ostryga
Skład 2007 - Piszcz, Klimek, Michaluk i Johnston na koniec
Ja tam się domyślałem, że nie Krzyżaniak, ale kompinowałem
sobie, że jakiś typ gdzieś z Torunia czy Grudziądza
A tu jakaÅ› Ostryga
A tu jakaÅ› Ostryga
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
-
Danio
Cooper pisze:Ehh, tez sie nabralem, no ale moze w obliczu problemow ktore spotykaja klub jest to jakas metoda, zeby walczyc dalej o zuzel.
raczej dobra metoda na to żeby odwrócić uwagę kibica i powstrzymać go od zadania pytania "a na ch*j mi las?", podobnie jak największe afro w Z.Dziurze czyli Stefan Żeromski II

- Drabol
- Szkółkowicz
- Kontakt:
Ostrich to jeden z lepszych rezerowowych (a takowi jezdza po 6-7 biegów) EL 2006. Mistrza z Panterami jakby nie było ma. Moim zdaniem i tego mu zycze to najlepszy z "wynalazków" (jak to ładnie nazywacie nowego zawodnika) jakie macie.
Troche szacunku panie niejaki wynalazku Danio.
Troche szacunku panie niejaki wynalazku Danio.
Er det mine chrome hearts? Den prestige jeg har?
der gør du ser på mig, som det genere dig.
Er det hvor jeg fra, der gør det så bizart?
Hans Andersen Racing Official Webiste -> http://www.Hans-Andersen.pl
jeszcze jakby Gawrzyk napisał w jakim celu podpisał? idziemy na ilość jak nie można na jakość?
do Drabol, zdecydowanie wole Śledzia, Staszka, Piszcza niż najlepszegon jak piszesz rezerwowego EL
do Drabol, zdecydowanie wole Śledzia, Staszka, Piszcza niż najlepszegon jak piszesz rezerwowego EL
Ostatnio zmieniony 18 stycznia 2007, o 12:12 przez rob7, łącznie zmieniany 2 razy.
- Łoptymista
- Trener
nie jest to jakis super grajek ale skoro trzymaja tÄ… ostryge w panterach to chyba potrafi skrecac w lewo. jak dlugi tor jest w peterborough?
ze statystyk:
62. ostergard
66. Alden
67. tomicek
gdyby podpisali u nas Alden albo Tomicek to pewnie forum pialoby z zachwytow. ja rozumiem ze niewiedza jest przyczyna wielu lekow, ale poczekajmy. zreszta, pewnie i tak nie pojedzie jesli dobrze spisywac sie beda polacy. widzial ktos go w akcji w ogole?
ze statystyk:
62. ostergard
66. Alden
67. tomicek
gdyby podpisali u nas Alden albo Tomicek to pewnie forum pialoby z zachwytow. ja rozumiem ze niewiedza jest przyczyna wielu lekow, ale poczekajmy. zreszta, pewnie i tak nie pojedzie jesli dobrze spisywac sie beda polacy. widzial ktos go w akcji w ogole?
- Drabol
- Szkółkowicz
- Kontakt:
rob7 pisze:jeszcze jakby Gawrzyk napisał w jakim celu podpisał? idziemy na ilość jak nie można na jakość?
To nie powód żeby nazywać kogoś który potrafił robić po 12 punktów w EL "jakimś śmiesznym wynalazkiem" - mimo wszystko w tej chwili Piszcz czy Staszek mogliby mu w EL czyścić buty co nie znaczy że w Polsce nie bedzie na odwrót - tyle że jeszcze nigdy nie widzieliście go na oczy a już nazywacie wynalazkiem którym nie jest niby Nieminen - po jego zakontraktowaniu takich wpisów nie widziałem - ja wymiękam...
Er det mine chrome hearts? Den prestige jeg har?
A oto i nasz nowy bohater o jakże wiele mówiącym nazwisku "Wschodnia Farma"
Ps. No i zaczynają się spełniać marzenia Harrego o siedmiu Duńczykach

Ps. No i zaczynają się spełniać marzenia Harrego o siedmiu Duńczykach
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
z tego co pamietam harry mowil kiedys o 10 Dunczykach
Ooojaaacieee
No cóż, trzeba się będzie i z tym pogodzić
a może zrobić tak jak Cieślak z Siterą i wysłać Mateja na egzamin na licencje "Ż"
http://www.sportowefakty.pl/?dysc_id=4& ... _id=170171
PS.
Drabol z tym czyszczeniem butów to troche przesadziłeś, chłopak jeździł
z 6,7 wiec i przeciwników miał na swoim poziomie a tory polskie to inna bajka w ub sezonie nawet Ch.L nie zachwycił mimo że w EL znacznie częściej przywoził 12 pkt. a często i więcej
http://www.sportowefakty.pl/?dysc_id=4& ... _id=170171
PS.
Drabol z tym czyszczeniem butów to troche przesadziłeś, chłopak jeździł
z 6,7 wiec i przeciwników miał na swoim poziomie a tory polskie to inna bajka w ub sezonie nawet Ch.L nie zachwycił mimo że w EL znacznie częściej przywoził 12 pkt. a często i więcej
Ostatnio zmieniony 18 stycznia 2007, o 14:03 przez rob7, łącznie zmieniany 1 raz.
widzialem go wiele razy w akcji na torach w anglii i sie niezle prezentowal, stad ten pomysl. pozatym duny maja ciag na mistrza... vide peterborough:) wiec im wiecej dunow tym latwiej sie utrzymac. poki co z ocenami Ulricha bym sie powstrzymal, bo to bedzie jego debiut w Polskiej lidze. w ub. roku zalapal kontuzje po ktorej juz nie byl taki agresywny ale do rozpoczecia naszego sezonu mysle, ze sie pozbiera. tor w pete ma dlugosc 335 metrow, pozdrawiam!
carpe diem!
Coś mam wrażenie, że niektórzy odnieśli wypowiedź Stinga do "Ostrygi" a niektórzy do wysyłania obcokrajowców na polską licencję
No i niezły galimatias z tego powstał 
Gawrzyk pisze:hm. ale na podstawie czego tak mowisz?
Ja pisalem o pseudopatencie Cieslaka i rob7 też.
Ale Bartosz zaczął bronić Ulricha więc wygladało to tak jakby chciał się odnieść do Twojej wypowiedzi, że to jeden z najchu***ch pomysłów (znaczy zakontraktowanie go)*. Jakby Sting zacytował tę część wypowiedzi Rob'a do której się odnosi to by było wszystko jasne - bana mu
*Ja tak zrozumiałem Twój wpis, chociaż to trochę bez sensu, żebyś tak pisał o Ulrichu