Podsumowanie sezonu 2003
Ja obstawiam Stal Gorzów. Hans kiedyś tam jeździł i uzyskał średnią, przez którą w kolejnym roku nie mógł w Polsce startować. Coś koło 1.00 na bieg.
A może i Tarnów
A może i Tarnów
Ostatnio zmieniony 25 września 2003, o 11:07 przez RavLit, łącznie zmieniany 1 raz.
- Łoptymista
- Trener
Szymek pisze:Ja obstawiam na Tarnów... wkońcu to z tym przeciwnikiem nie chciał przyjechać i jakoś mi się wydaje ze tutaj. Ale z drugiej strony jak znajdzie gdzies klub w 1 lidze to nie ma sie co martwic. Jak do nas przyjedzie go bedzie na kogo gwizdac, a i tak wiecej niz 2 pkt to nie zrobi
Też pasowałby mi Tarnów.
Czyżby chłopina z kraju Hamleta zagrał nam na nosie i myślał, że w zamian dostanie żużlowe złote góry - czyli kontrakt w Polsce? Jeśli taka była cena niechęci H.A. na przyjazd na mecz do Lublina to znaczy, że facet ma we łbie szambo zamiast mózgu. Teraz zobaczymy kto jest naiwniejszy - HA, bo uwierzył, czy też działacze, bo podpiszą kontrakt z niepoważnym kolesiem.
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Eh nei chcialo mi sie czytac calego tego felietonu ale widze ze ktos mial natchnienie zeby tyle pisac.przeczytalem tlyko koncowke falietonu i zaciekawilo mnie to ze ktos te nazwiska wymienial z propozycji na naszym forum a nie sadze ze wszystkie te nazwiska padly w klubie.I jestem jeszcze jednej rzeczy pewien.Max nie bedzie w przyszlym orku jezdzil z TÅ»-cie jesli tak to zgole glowe na lyso
Pozdro Apocalips
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
mam pytanie do Piotrka czy w tej ankiecie specialnie nie dales hansa andersena czy zapomniales o nim
Czym jest zapalniczka wobec potęgi nieskończoności... poza tym nie mogę jej znaleźć
3% alkocholu we krwi - to brzmi dumnie
http://www.zuzelnews.com <-- Zapraszam na ogólnopolskie forum żuzlowe !!!
3% alkocholu we krwi - to brzmi dumnie
http://www.zuzelnews.com <-- Zapraszam na ogólnopolskie forum żuzlowe !!!
-
Piotrbaz