A noi Piszczyka koniecznie
Myślę, że teraz się odrodzi i będzie kozak
Hans pisze:Wiesz, to że podpisali z zawodnikiem, któremu nie płacą przed sezonem to o niczym nie świadczy, z Polskimi zawodnikami w większości problemem jest to, że chcą za podpisanie umowy kasę![]()
![]()
![]()
A noi Piszczyka koniecznie![]()
Myślę, że teraz się odrodzi i będzie kozak
pewnie, wszyscy oprócz ciebie piszą bzdury...
Wymień 10.
Oczywiście, że Piszcz jest lepszy od Stachyry, nie rozumiem wogóle co tutaj jest do dyskusjii .
Powiedzcie mi w takim razie, dlaczego wszyscy widzą Trumińskiego w podstawowym składzie a Piszcza tylko na rezerwe?
Jaką rezerwę ? Przecież Piszcz jeździłbym w podstawowym..
Elo Elo Lublinianie
No cienko jak narazie z tym wszym składem
Jakby wrocil do was Stachyra , Śledź no to by byscie mogli powalczyc o lepsze miejsce niz tylko utrzymanie
jataman21 pisze:Oczywiście, że Piszcz jest lepszy od Stachyry, nie rozumiem wogóle co tutaj jest do dyskusjii .
Pewnie wszyscy tacy przekonani... co z tego że Piszcz przegrywa z Jąderami i Książkami i jeżdzi w podrzędnych ligach, a co tam! Pewnie jest lepszy o 10 klas od jednego z najlepszych juniorów w Polsce ubiegłego roku, robiącego postępy z roku na rok. Macie racje nie ma zupełnie co do czego porównywać.
Mądre słowa kogoś zza miedzy,
jataman21 pisze:Bierz stary liste PL i 2 ligi i znajdziesz więcej niż 10.

sting126 pisze:Nie no przed Santejem to juz pewnie wszyscy u nas w klubie trzesa portkami...