Skład 2007 - Piszcz, Klimek, Michaluk i Johnston na koniec

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
rob7
Senior

#1151 Postautor: rob7 » 10 stycznia 2007, o 15:00

oczywiście że w I-lidze ośmiu ale 6,7,8/14,15,16 juniorzy w tym dwóch z licencją "Ż"
Matej zdawaj licencje "Å»" !!!

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#1152 Postautor: $korzen$ » 10 stycznia 2007, o 16:17

jataman21 pisze:Mnie bardziej interesuje w tym momencie sprawa Stachyry i Åšledzia.

Kolego Jataman, wez mi racjonalnie wytlumacz, na jakiej podstawie czepiles sie tego patalacha Stachyry ? Gosc nie prezentuja soba nic, zero startow, zero walki, zero talentu ! .. Sorry, ale mnie absolutnie nie przekonuje 1 (slownie J-E-D-E-N) udany mecz na naszym torze z Rzeszowem. Tak samo nie robi na mnie wrazenia punktowanie w e-lidze na innych juniorach, w dodatku na wlasnym torze. Co najgorsze, nikt w Lublinie nie da mu sprzetu takiego, jaki posiadal w Rzeszowie w sezonie poprzdnim. Powiedz mi wiec, na jakiej podstawie on cie tak interesuje, bo wyglada mi to na typowe "bo mi sie tak wydaje, ze bedzie dobry"

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#1153 Postautor: jataman21 » 10 stycznia 2007, o 17:17

Kolego Jataman, wez mi racjonalnie wytlumacz, na jakiej podstawie czepiles sie tego patalacha Stachyry ? Gosc nie prezentuja soba nic, zero startow, zero walki, zero talentu !

Niewiele brakowało a dostałby się do kadry juniorów, starty ma słabe?? hmm polemizowałbym. Oglądałeś MPJ z tego roku?? radzę obejrzeć... może wtedy mnie zrozumiesz i spojrzysz na to z innej strony.
OCzywiscie że wolałbym Karlssona Węgrzyka Walaska i Dobruckiego ale prawda jest taka że zanim dostaliśmy licencje zostały nam same odpady i zawodnicy przeciętni i z nich trzeba wybrać. Stachyra nie jest moim idolem, ale z pozostałości na rynku jest w pierwszym rzędzie.
Na naszym torze zawsze dobrze sobie radził, a harry pisał wiele razy że skupiamy się w tym sezonie na meczach w Lublinie. Kolejna sprawa to podaj mi zawodników którzy są pewniakami i gwarantują z góry dobry wynik w naszej drużynie, bo ja takich nie widzę.
Pozdrawiam
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#1154 Postautor: $korzen$ » 10 stycznia 2007, o 17:41

jataman21 pisze:
Niewiele brakowało a dostałby się do kadry juniorów,

Wlasciwie to.. co z tego ? czy to chociaz w minimalny sposob podnioslo by jego mizerna srednia biegowa w lidze ? szczerze watpie.

starty ma słabe?? hmm polemizowałbym.

No to dlaczego w 90% przypadkow przyjezdzal ostatni ? pomijam oczywiscie wyscigi mlodziezowe, ktore obecnie nie sa zadnym wyznacznikiem poziomu czy formy zawodnika, w tym przypadku Dawida.

Oglądałeś MPJ z tego roku?? radzę obejrzeć... może wtedy mnie zrozumiesz i spojrzysz na to z innej strony.

Ale zrozum jedno, Dawid nie jest juz juniorem ! Przytaczanie w tym momencie zawodow mlodziezowych jest nie na miejscu z wiadomych wzgledow. Ja natomiast radze ci obejrzec wystepy ligowe Dawida, moze ty wtedy spojrzysz na to z innej, mojej strony.

Czywiscie że wolałbym Karlssona Węgrzyka Walaska i Dobruckiego ale prawda jest taka że zanim dostaliśmy licencje zostały nam same odpady i zawodnicy przeciętni i z nich trzeba wybrać. Stachyra nie jest moim idolem, ale z pozostałości na rynku jest w pierwszym rzędzie.

Dawid to najwiekszy odpad z odpadow, wole juz dac szanse Klimkowi niz sprowadzac zawodnika z ktorego nic nie bedzie i ktory bedzie mnie tak samo (delikatnie mowiac) denerwowal, jak nie tak dawno temu patalachal z tej samej polki, czyli Pietraszko.

Na naszym torze zawsze dobrze sobie radził,

Ze co :o ? Ja od wielu wielu lat przypominam sobie jego zaledwie jeden dobry wystep, z Rzeszowem i... i niestety tyle. Przytaczenie natomiast jego zwyciestw w biegach mlodziezowych (tych tez za wiele nie bylo, bo prawie zawsze wygrywal Jelen) jest teraz nie na miejscu.

a harry pisał wiele razy że skupiamy się w tym sezonie na meczach w Lublinie. Kolejna sprawa to podaj mi zawodników którzy są pewniakami i gwarantują z góry dobry wynik w naszej drużynie, bo ja takich nie widzę.
Pozdrawiam

Taki wynik gwarantuje (zaznaczam) przypilnowany i z motywacyjnym kontraktem Sledz, czy to sie nam podoba czy nie. Stachyra jedyne co gwarantuje, to ze wyprzedzi juniorow. Nawet Burza, Piszcz czy inne Barany gwarantuja jednak troche wiecej.

Awatar użytkownika
piv
Junior

#1155 Postautor: piv » 10 stycznia 2007, o 19:34

Kolego $korzen$ glupoty gadasz. Mysle ze Dawid by nam sie przydal!(oczywiscie nie za wszelka cene) Jest to mlody zawodnik ktory dawal sobie rade w e-lidze wiec jesli trafi ze sprzetem i forma to wcale nie musi odbiegac od Piszcza Truminskiego czy innych! Nie mowie tez ze bylby rewelacja bo w zuzlu nigdy nic nie wiadomo ale piszac takie slowa:

Dawid to najwiekszy odpad z odpadow
to jest jakies nie porozumienie i chyba te slowa wskazuja na to ze masz jakies problemy emocjonalne. Bo jak bys nazwal siebie ? Siadz na motor i badz mistrzem a nie wyzywaz lepszych od siebie albo zrob to przynajmniej w inny sposob
Troche szacunku a szczegolnie do bylego naszego zawodnika! [/b]

zarfe
Szkółkowicz

#1156 Postautor: zarfe » 10 stycznia 2007, o 19:57

Cytat:Dawid jest najgorszym odpadem z wszystkich odpadów
No skoro wolisz Bajerskiego :lol:

Awatar użytkownika
marcin_lub
Junior

#1157 Postautor: marcin_lub » 10 stycznia 2007, o 20:05

piv pisze:Kolego $korzen$ glupoty gadasz. Mysle ze Dawid by nam sie przydal!(oczywiscie nie za wszelka cene) Jest to mlody zawodnik ktory dawal sobie rade w e-lidze ]

Jeżeli uważasz za sukces dojechanie do mety w e-lidze to faktycznie dawał sobie rade... Dawid jest zawodnikiem, który niczego, kompletnir niczego nie gwarantuje, nawet nie bedzie można powiedzieć że przegrał ale się starała, przegrał po walce, ponieważ on nie ma pojęcia o walce :!: :!: Jego priorytetem podczas tych czterech kółek jest trzymanie się krawężnika i TYLE
Nierozumiem tutaj niektórych ludzi (czytaj Jatamam21), którzy się cieszą że odszedł Knapp, a za wszelką cenę chcą sprowadzić Dawidka... Przecież to są dwie różne bajki z każdej strony patrząc, nie trzeba się znać na żużlu żeby tak podsumować porównanie tych dwóch zawodników :!:

zarfe
Szkółkowicz

#1158 Postautor: zarfe » 10 stycznia 2007, o 20:12

Porównywanie Dawida i Knappa to jak porownanie Bajerskiego z Węgrzykiem

Holly

#1159 Postautor: Holly » 10 stycznia 2007, o 20:23

Ja uważam że Baran albo Burza to lepsze rozwiazanie niż D.Stachyra , ale jak sie domyślam mało realne jest zakontraktowanie właśnie tych dwóch zadowników.
Nieminien nie bedzie jeździł w kazdym meczu wiec trzeba zatrudnić jeszcze conajmieniej czterech polskich seniorów.
Śledź , Piszcz , Trumiński , (Baran albo Burza) i to jest najlepsza opcja.

Metalliczny
Senior
Kontakt:

#1160 Postautor: Metalliczny » 10 stycznia 2007, o 20:28

Weźcie mnie nie dobijajcie ze Staszkiem Burzą. Noż z przeproszeniem kurwicy można dostać jak się czyta, że Staszek Burza będzie wzmocnieniem w przyszłym sezonie. Opamiętajcie się.

PS.Lepszy milion razy będzie... a zresztą już wiecie kto :wink: :D

zarfe
Szkółkowicz

#1161 Postautor: zarfe » 10 stycznia 2007, o 20:32

Metalliczny pisze:Weźcie mnie nie dobijajcie ze Staszkiem Burzą. Noż z przeproszeniem kurwicy można dostać jak się czyta, że Staszek Burza będzie wzmocnieniem w przyszłym sezonie. Opamiętajcie się.

PS.Lepszy milion razy będzie... a zresztą już wiecie kto :wink: :D

Czyżby Chiński Rafał? 8)
Ja dostaje jak czytam o Chińskim. Powiedzmy sobie szczerze- ani jeden ani drugi duzym wzmocnieniem nie bedzie, ale to nie Rafał ma propozycje z Poznania tylko Burza :x

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#1162 Postautor: $korzen$ » 10 stycznia 2007, o 20:41

piv pisze:Kolego $korzen$ glupoty gadasz. Mysle ze Dawid by nam sie przydal!(oczywiscie nie za wszelka cene)

Ja gadam glupoty.. to powiedz mi w czym niby Stachyra ma sie nam przydac ? Ktos ponizej bardzo madrze wspomnial, zawodnikow ktorych celem jest tylko i wylacznie dojechanie do mety nam nie potrzeba. Zaznaczam ze jezeli Dawid jest taki "cool" to podeprzyj to faktami ligowymi, czekam.

Jest to mlody zawodnik ktory dawal sobie rade w e-lidze wiec jesli trafi ze sprzetem i forma to wcale nie musi odbiegac od Piszcza Truminskiego czy innych! Nie mowie tez ze bylby rewelacja bo w zuzlu nigdy nic nie wiadomo ale piszac takie slowa:

CO :o :lol: !? Chlopie, w jakich czasach ty zyjesz, spojrz w statystyki ! Mam ci przytoczyc srednia Dawida z E-Ligi ? Mam ci przytoczyc jego zdobycze punktowe ? prosze bardzo, w 90 % przypadkow wygladalo to tak:

(2,0,0,-,-)

Z czego ta "2" to oczwyiscie wyscig mlodziezowy, wiec powiedz mi gdzie ten Dawidek dawal sobie rade w E-Lidze, bo nie widze.

Dawid to najwiekszy odpad z odpadow to jest jakies nie porozumienie i chyba te slowa wskazuja na to ze masz jakies problemy emocjonalne. Bo jak bys nazwal siebie ? Siadz na motor i badz mistrzem a nie wyzywaz lepszych od siebie albo zrob to przynajmniej w inny sposob
Troche szacunku a szczegolnie do bylego naszego zawodnika! [/b]

Po pierwsze, jezeli mam jakis problem emocjonalny, to tylko i wylacznie wtedy, jak czytam takie opinie jak twoje. Jezeli chodzi o zuzel widzialem bardzo wiele, nie wiem czy wiecej niz ty, ale nie o to tutaj chodzi. Dawid i jego jazda naleza z cala pewnoscia do tej "ciemnej" strony zuzla.

Po drugie, bardzo smiesza mnie teksty typu "wsiadz na motocykl i pokaz cwaniaku".. stary, ja jestem tylko kibicem i moim swietem prawem jest krytykowanie tego, co moze przyniesc oplakane, lub zerowe skutki dla klubu. Takim skutkiem niewatpliwie bedzie zakontraktowanie Dawida.

Po trzecie, mam nadzieje ze Harry pojdzie po rozum do glowy, bo jezeli zakontraktuje Dawidka, to mimo ogromnego szacunku do jego osoby, uznam go za szalenca.

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#1163 Postautor: Cooper » 10 stycznia 2007, o 20:54

A ja tam wcale nie uznalbym harrego za szalenca 8) Choc wiem, ze nim jest bo do kilku lat dyrektoruje temu klubowi :wink: Ale jesli chodzi o Dawidka, to przeciez kontrakt z nim, nie oznacza jego obowiazkowej jazdy w kazdym meczu. Jak podpisze i bedzie wygrywal na treningach z Piszczem i Truminskim, dla mnie OK, niech jedzie w meczu.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
dboryc
Kontakt:

#1164 Postautor: dboryc » 10 stycznia 2007, o 21:03

E-liga

Dawid Stachyra 1,296
Paweł Hlib 1,276
Paweł Miesiąc 1,243- V zawodnik IMŚJ

Wileu mówi ze Hlib jest w stanie wykręcić średnią w I lidze ponad 2pkt. A Stachyra jeżeli ma lepsza średnią w e-lidze??

Awatar użytkownika
piv
Junior

#1165 Postautor: piv » 10 stycznia 2007, o 21:08

CO Surprised Laughing !? Chlopie, w jakich czasach ty zyjesz, spojrz w statystyki ! Mam ci przytoczyc srednia Dawida z E-Ligi ? Mam ci przytoczyc jego zdobycze punktowe ? prosze bardzo, w 90 % przypadkow wygladalo to tak:

(2,0,0,-,-)

No jak juz sie bawimy w statystyki .... ;p
Dariusz Śledź: 1,302
Dawid Stachyra: 1,296
Stanisław Burza: 1,020 :shock:
Paweł Hlib: 1,276
Paweł Miesiąc: 1,243
Ronnie Jamroży: 1,190
Mateusz Szczepaniak: 0,692
Aleksiej Charczenko: 1,271 (1 liga)

Sztos! prawdziwe z niego dno
Wiem ze mozna powiedziec duzo z tej srednie przejechal z juniorami ale co? Taka kolej rzeczy, koniec jazdy jako junior trzeba isc do nizszych lig i tam sie dalej rozwijac jesli nie ma miejsca w e-lidze.
Nie twierdze ze sprawdzi sie u nas w zespole ale nie pisal bym ze jest dnem!

Jeżeli uważasz za sukces dojechanie do mety w e-lidze to faktycznie dawał sobie rade... Dawid jest zawodnikiem, który niczego, kompletnir niczego nie gwarantuje, nawet nie bedzie można powiedzieć że przegrał ale się starała, przegrał po walce, ponieważ on nie ma pojęcia o walce Exclamation Exclamation Jego priorytetem podczas tych czterech kółek jest trzymanie się krawężnika i TYLE

Jakims cudem srednia jest powyzej 0 :shock:

Ale dobra mowcie sobie co chcecie nie mam zamiaru sie sprzeczac, moze sie znacie lepiej ode mnie. Ja tylko uwazam ze lepiej miec wiecej kontraktow, rynek jest juz przebrany a Dawid na 2 linie by sie przydal !

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#1166 Postautor: jataman21 » 10 stycznia 2007, o 21:22

Czyżby Chiński Rafał?
Ja dostaje jak czytam o Chińskim. Powiedzmy sobie szczerze- ani jeden ani drugi duzym wzmocnieniem nie bedzie, ale to nie Rafał ma propozycje z Poznania tylko Burza

Zarfe proszę Cię... to z Chińskim to są jaja szkoda że nie załapałeś... proszę Cie jeszcze raz wyloguj się i juz więcej nie zaloguj, bo jak nawet sprzeczam się z Mikasem, korzeniem czy nawet Cooperem to wiem że posiadają wiedzę na temat tego sportu i wiedzą co piszą, a jak czytam Twoje posty to nie wiem czy się smiać czy płakać i czy Ty napewno wiesz że na tym forum rozmawiamy o dyscyplinie sportowej zwanej żużlem.
Po co piszesz co godzine jedno bezsensowne zdanie, zupełnie nic nie wnoszące do dyskusji?? Przemyśl to i zamilcz :roll:

dboryc bardzo ładnie podsumował to co chciałem niektórym przekazać i myślę że nic dodać nic ująć. Jeszcze się zdziwicie jak się okaże że Dawid będzie mecz w mecz robił 2-cyfrówki.
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#1167 Postautor: $korzen$ » 10 stycznia 2007, o 21:54

piv pisze:No jak juz sie bawimy w statystyki .... ;p
Dariusz Śledź: 1,302
Dawid Stachyra: 1,296
Stanisław Burza: 1,020 :shock:
Paweł Hlib: 1,276
Paweł Miesiąc: 1,243
Ronnie Jamroży: 1,190
Mateusz Szczepaniak: 0,692
Aleksiej Charczenko: 1,271 (1 liga)

Sztos! prawdziwe z niego dno
Wiem ze mozna powiedziec duzo z tej srednie przejechal z juniorami ale co? Taka kolej rzeczy, koniec jazdy jako junior trzeba isc do nizszych lig i tam sie dalej rozwijac jesli nie ma miejsca w e-lidze.
Nie twierdze ze sprawdzi sie u nas w zespole ale nie pisal bym ze jest dnem!

Dokladnie, sam sobie odpowiedziales na pytanie w jakich okolicznosciach wykrecil srednia 1,2.. wiec nadal nie lapiesz o co mi chodzi ? Porownanie do Sledzia nie trafione, jak juz Darek jezdzil, to nie z juniorami, ale z najlepszymi. Hlib podobnie, co 2 mecz w e-lidze przejezdzal startujac jako senior, prezentujac przy tym ogromna walecznosc i jazde na rowni z nalepszymi zawodnikami na swiecie. Miesiac natomiast niejednokrotnie potrafil zdobyc cenne punkty na wyjezdzie, czego o Dawidzie powiedziec nie mozna.

Ale dobra mowcie sobie co chcecie nie mam zamiaru sie sprzeczac, moze sie znacie lepiej ode mnie. Ja tylko uwazam ze lepiej miec wiecej kontraktow, rynek jest juz przebrany a Dawid na 2 linie by sie przydal !

Ja natomiast po stokroc wole ogladac Trumne i Piszcza, anizeli Dawida. Seba z Piszczem przynajmniej powalcza, natomiast co zrobi Dawid ? Zostanie na starcie i jak to ma w zwyczaju przyjedzie o cala prosta za stawka. Takim zawodnikom dziekujemy

Awatar użytkownika
fifiks

#1168 Postautor: fifiks » 10 stycznia 2007, o 21:58

Jataman mi się wydaje, że chyba przesadzasz, prawie każdego na każdym kroku krytukujesz a mówisz jakbyś był prezesem klubu :lol: .

Kolejna rzecz co do Dawida według mnie nie robi znacznych postępów, oczywiście je robi ale to bardzo małymi kroczkami... :cry: można zaryzykować i go zakontraktować, ale ja osobiście nie brał bym go za zawodnika takiego co wiele nawojuje w pierwszym składzie. Powiedzmy to szczerze w dużej mierze w Rzeszowie jeździł lepiej bo tam są pieniądze i był sprzęt, niestety my w Lublinie obecnie tej kasy jakby zadużo nie posiadamy.
Teraz, myślę, że słabiej duzo slabiej w Lublinie jeździł m.i.n bo właśnie niemiał sprzętu, ale chyba to nie główny powód, był jeszcze młodziutki. Pamiętam jak wtedy wszyscy go usprawiedliwiali :? "chłopak młody zrobi ogromne postępy" czy "przygotowywał się do matury i nie miał czasu jeździć" :wink: .

L(o)katy
Szkółkowicz

#1169 Postautor: L(o)katy » 10 stycznia 2007, o 22:04

Przeczytałem ...
Pokemon pisze:Niech będzie jakby co, że mówię za siebie:
Harry- nikt tu cudów nie wymaga. Realizujcie to co zamierzyliście i tak trzymać.
Sytuacja w Klubie jest powszechnie znana.
Przed sezonem (a więc w marcu), jak zwykle obudzi się kilku kolejnych działaczy i może dodatkowych sponsorów, ale niestety pewne sprawy trzeba podomykać już dziś np. popodpisywać kontrakty do końca miesiąca. Tymczasem domyślam się, że zanim to całe SSA wypali itd. to czas biegnie, wkradają się niepotrzebne nerwy, a aby podpisać kontrakt na poziomie, a więc "niewirtualny" zawodnik musi poprostu w wielu kwestiach zaufać Klubowi, lub poprostu osobie p.o. Prezesa, co z kolei wyklucza ściągnięcie niewiadomo jakich zawodników, którzy od razu chcą kasę albo stawiają warunki vide- sprawa Czerwińskiego.
A więc czekamy na te dobre wieści. Trzeba przyspieszyć pewne prace (sprawy). Dopiąć temat trenera. Może jakieś zebranko?
Pozdrawiam 8)

:roll:
... a potem jeszcze raz ...
Pokemon pisze:Niech będzie jakby co, że mówię za siebie:
Harry- nikt tu cudów nie wymaga (...) Może jakieś zebranko?
Pozdrawiam 8)

:D :D :D

...i brnÄ…c dalej ...
Harry, Ty to czytasz więc przestań się opie...ć tylko weź się do roboty, i to "niewirtualnej". Najlepiej teraz choć w marcu będzie lepiej. Zacznij wreszcie dopinać te sprawy, rzeczy, wiadomo jakie. Trzymaj się. Jesteśmy z Tobą!!! :wink: :D

... milczenie jest złotem ... ale nie wytrzymałem :D :D
Obrazek

Awatar użytkownika
dboryc
Kontakt:

#1170 Postautor: dboryc » 10 stycznia 2007, o 22:28

$korzen$ pisze:Miesiac natomiast niejednokrotnie potrafil zdobyc cenne punkty na wyjezdzie, czego o Dawidzie powiedziec nie mozna.

WYJAZD
Dawid Stachyra 1,071
Paweł Miesiąc 0,914

np. na torze praktycznie pierwszoligowego Rybnika
Dawid Stachyra (3,0,1,3)
Paweł Miesiąc (d4,1.3)

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#1171 Postautor: $korzen$ » 10 stycznia 2007, o 23:00

fifiks pisze:" czy "przygotowywał się do matury i nie miał czasu jeździć" :wink: .

Matko Boska, to ilez on sie przygotowywal do tej matury ? Od samego wrzesnia ? :wink:

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

Cześć

#1172 Postautor: GIGI » 10 stycznia 2007, o 23:39

O czym ta rozmowa???

Stachyra - cienki bolek od czasu wypadku zamyka gaz przy wejściu w pierwszy łuk, boi się i już. Z niego żuzlowca już nie będzie. Dawid skończy jak Jeleniewski.

pozdrawiam

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#1173 Postautor: jataman21 » 10 stycznia 2007, o 23:41

Ja natomiast po stokroc wole ogladac Trumne i Piszcza, anizeli Dawida. Seba z Piszczem przynajmniej powalcza, natomiast co zrobi Dawid ? Zostanie na starcie i jak to ma w zwyczaju przyjedzie o cala prosta za stawka. Takim zawodnikom dziekujemy

Korzen nawet nie rób sobie jaj... lepiej przyjrzyj sie dokładniej wynikom Dawida, a Hlibek jeżdził na pozycji juniora cały sezon, bo mieli tylko jego i Zielińskiego. Dawid wg. mnie jest duzo lepszym zawodnikiem w tym momencie od Piszcza i jak ktoś miałby z nich jechał prostą za stawką to jestem przekonany że będzie to Tomek.
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Marcinex
Senior

Re: Cześć

#1174 Postautor: Marcinex » 10 stycznia 2007, o 23:44

GIGI pisze:Z niego żuzlowca już nie będzie. Dawid skończy jak Jeleniewski.

Jeśli będzie jeździł z takim skutkiem jak Daniel, to brał bym go w ciemno...
Obrazek

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

Re: Cześć

#1175 Postautor: GIGI » 10 stycznia 2007, o 23:49

Jeśli będzie jeździł z takim skutkiem jak Daniel, to brał bym go w ciemno...

Każdy może mieć swoje zdanie.
O jakim skutku mówisz?? O tych kilku meczach u siebie ??? A może chodzi Ci o ten jeden przebłysk w Rybniku??
Przy takich pieniądzach możnaby się troszke więcej spodziewać. Na miejscu Czarnego dawno przestałbym kase w Daniela pakować.

pozdrawiam