Rafał Klimek
Gelo pisze:Jak do Lublina przyjdzie Głuchy problem sam sie rozwiąze - przynajmniej skonczą się oczekiwania bez gwarancji punktów
Jeśli przyjdzie to napewno nie będzie jeździł za czapkę śliwek,a napewno nie zagwarantuje jakichkolwiek punktów.
Ostatnio zmieniony 6 stycznia 2007, o 09:35 przez Regdal, łącznie zmieniany 1 raz.
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
rAdEk23 pisze:Czas najwyższy szukać sponsorów a nie polegać na klubie i własnych finansach .Rafał musi to zrozumieć a raczej jego tato ze nikt nie da mu niewiadomo ile pieniędzy bo on nie jest jakąś super gwiazda.
Cały czas to się dzieje,niestety bezskutecznie,i jeszcze raz ponawiam swoją propozycję,dam 15% od kwoty kontraktu sponsor-zawodnik,jeśli ktoś znajdzie osobę(y) lub firmę(y) która zechce wesprzeć starty Rafała Klimka w sezonie 2007.
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
Regdal pisze:Gelo pisze:Jak do Lublina przyjdzie Głuchy problem sam sie rozwiąze - przynajmniej skonczą się oczekiwania bez gwarancji punktów
Jeśli przyjdzie to napewno nie będzie jeździł za czapkę śliwek,a napewno nie zagwarantuje jakichkolwiek punktów.
Na 100000000% gwarantuje więcej niż IMŚJ 2008.
Cały czas to się dzieje,niestety bezskutecznie,i jeszcze raz ponawiam swoją propozycję,dam 15% od kwoty kontraktu sponsor-zawodnik,jeśli ktoś znajdzie osobę(y) lub firmę(y) która zechce wesprzeć starty Rafała Klimka w sezonie 2007.
Nie wiem jak szukacie sponsora, ale widocznie mało aktywnie. Ja znalazłem sponsora dla siebie w pare dni po swojej 1 walce w dyscyplinie totalnie nie znanej w Polsce i myślę że mniej atrakcyjnej niż żużel.
Wróciłem, podzwoniłem, umówiłem się na spotkania z zainteresowanymi i po 3 dniach spotkań znalazłem sponsora.
Samemu dzwonić do firm umawiać się na spotkania i sukces sam przyjdzie.
Pozdrawiam
Ja mysle jatamn, ze znaczenie maja tez kwoty jakie wchodza w gre. Oczywiscie nie wiem ile wyklada na Ciebie sponsor (nie jest to tak istotne), ale wydaje mi sie ze w Lublinie jest dosyc duza grupa "drobnych" sponsorow gotowych wykladac po pare, parenscie tysiecy rocznie, ale juz na zasponsorowanie calego sezonu dla zawodnika zuzlowego (kilkadziesiat tysiecy) ich nie stac, nie sa zainteresowani. Tak, wiem, odpowiesz, ze skoro nie mozna znalezc 1 dobrego, mozna 5 mniejszych. Z tym, ze znalezienie 5 sponsorow to juz jest dosyc duzy problem.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Obawiam się, że środki finansowe potrzebne do uprawiania Twojej dyscypliny sportu są niewspółmierne z kwotami koniecznymi do śmigania na żużlu.
Z drugiej strony mając na uwadze strasznie agresywny ton wypowiedzi często prezentowany przez Regdala na forum, oraz pamiętając o kilku epizodach z Panem Zdzisławem Klimkiem w roli głównej, wcale się nie dziwię, że przedsiębiorcy nie walą drzwiami i oknami z ofertami sponsorskimi dla Rafała.
Z drugiej strony mając na uwadze strasznie agresywny ton wypowiedzi często prezentowany przez Regdala na forum, oraz pamiętając o kilku epizodach z Panem Zdzisławem Klimkiem w roli głównej, wcale się nie dziwię, że przedsiębiorcy nie walą drzwiami i oknami z ofertami sponsorskimi dla Rafała.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Cooper masz rację, to napewno nie jest kwota która wyposażyłaby żużlowca na cały sezon ale myślę że gdyby własnie złączyć 3-4 takie kwoty to sprzęt na cały sezon spokojnie można zmontować i to nie byle jaki. Kwestia podejścia i determinacji, jak ktoś spoczywa na laurach i myśli że sponsorzy sami powinni przyjść bo on jest gwiazdą to nigdy takowego nie znajdzie, chyba że jest mistrzem świata(Regdal nie chodziło mi o Rafała tylko taki przykład podałem).
Kdsz no tak masz racje ale... jak powiedziałem 3-4 takie kwoty i juniora na poziomie Rafała można spokojnie zaopatrzyć na cały sezon, dodam też że żużel jest dużo bardziej atrakcyjny i ma dużo więcej sympatyków co za tym idzie powinno być większe zainteresowanie sponsorów tą dyscypliną. Ja wychodzę z założenia że jeżdzeli czego się naprawde chce to się to osiąga. Oczywiście chodzi mi o rzeczy osiągalne, bo zaraz mi Mikas napisze że chciałby gwiazdke z nieba
Pozdrawiam
Kdsz no tak masz racje ale... jak powiedziałem 3-4 takie kwoty i juniora na poziomie Rafała można spokojnie zaopatrzyć na cały sezon, dodam też że żużel jest dużo bardziej atrakcyjny i ma dużo więcej sympatyków co za tym idzie powinno być większe zainteresowanie sponsorów tą dyscypliną. Ja wychodzę z założenia że jeżdzeli czego się naprawde chce to się to osiąga. Oczywiście chodzi mi o rzeczy osiągalne, bo zaraz mi Mikas napisze że chciałby gwiazdke z nieba
Pozdrawiam
Cooper pisze:w Lublinie jest dosyc duza grupa "drobnych" sponsorow gotowych wykladac po pare, parenscie tysiecy rocznie, ale juz na zasponsorowanie calego sezonu dla zawodnika zuzlowego (kilkadziesiat tysiecy) ich nie stac (...) znalezienie 5 sponsorow to juz jest dosyc duzy problem.
to w końcu ta grupa jest duża czy nie?
No fakt, moja wypowiedz moze wygladac troche nielogicznie. Chodzilo mi o to, ze ciezko znalezc jest pieciu sponosrow dla jednego zawodnika. A mowiac o tym, ze grupa sponsorow jest spora mailem na mysli wszystkich wykaldajacych kase na jakakolwiek dyscypline sportu w Lublinie.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
-
meridol
A kto powiedział, że sponsor Jatamana zapewnia mu tylko i wyłącznie sprzętmeridol pisze:jataman21 pisze:myślę że gdyby własnie złączyć 3-4 takie kwoty to sprzęt na cały sezon spokojnie można zmontować i to nie byle jaki.
Bez urazy, ale nie wiem czy dres i podkoszulka plus woda mineralna są takie drogie czy sprzęt żużlowy na cały sezon taki tani?
Czy jak - przykładowo - taki Gollob dostaje od sponsora/reklamodawcy 1.000.000 PLN to musi wydać wszystko na sprzęt
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Jeśli papa Klimek rozmawia ze sponsorami tak jak z klubem no to nie ma dziwne że nie może się dogadać ze sponsorami ....
Redgal znam osobiście jednego gościa który chciał dać kase może nie taką jak dają innym zawodnikom ... nie znam szczegółów ale został spławiony ... być może żądał zbyt wiele za kase jaką oferował no ale cóż lepiej nie mieć sponsora nie i próbować ciągnąć od klubu lub płakać w rękaw
ps. jeśli dacie karte zawodniczą Rafała to myśle że poważny sponsor się znajdzie i zapewni odpowiednie przygotowanie do sezonu
Redgal znam osobiście jednego gościa który chciał dać kase może nie taką jak dają innym zawodnikom ... nie znam szczegółów ale został spławiony ... być może żądał zbyt wiele za kase jaką oferował no ale cóż lepiej nie mieć sponsora nie i próbować ciągnąć od klubu lub płakać w rękaw
ps. jeśli dacie karte zawodniczą Rafała to myśle że poważny sponsor się znajdzie i zapewni odpowiednie przygotowanie do sezonu
Ostatnio zmieniony 6 stycznia 2007, o 22:36 przez piotr76, łącznie zmieniany 1 raz.
Bez urazy, ale nie wiem czy dres i podkoszulka plus woda mineralna są takie drogie czy sprzęt żużlowy na cały sezon taki tani?
Nie ma żadnej urazy, ale jak zapytałeś to już tłumaczę:
Trener boksu(3 razy w tygodniu po 3h), trener szachów(2 razy w tygodniu po 1,5h) rękawice przynajmniej 3 pary, wyjazdy na walki najbliższa Los Angeles natępna Berlin, odżywki nie dodaje juz drobnych rzeczy. Same treningi koło 1,5 tyś miesiecznie.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 6 stycznia 2007, o 22:37 przez jataman21, łącznie zmieniany 1 raz.
piotr76 pisze:Jeśli papa Klimek rozmawia ze sponsorami tak jak z klubem no to nie ma dziwne że nie może się dogadać ze sponsorami ....
Najwyraźniej to w sezonie 2006 klub się nie popisał w rozmowach z papą (najpierw obiecał,zapisał w kontrakcie,a potem nici z tego wyszły i Rafał odjechał sezon za niemałe pieniądze papy),więc papa Klimek może miał klub za to głaskać ?
Co do tego tajemniczego gościa to oczekuję kontaktu na PW,ja jego napewno nie spławię.
Zupełnie nie rozumiem o co ci w tym zdaniu chodzi.
Jeśli się znajdzie odpowiedni sponsor,zapewniam ciebie i innych że Rafał nawet na chwilę nie pomyśli o zmianie klubu.
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
Regdal pisze:janek pisze:Ciekawe czy Prezes Siwek dogada siÄ™ z PapÄ… Klimkiem??
Wiele zależy od tego co Prezes Siwek zaproponuje Rafałowi Klimkowi w sezonie 2007.
.
Gdyby wszystko zależało od prezesa Siwka to na pewno zaproponowałby kontrakt Larsa albo Kenetha Hansenów ( pomniejszony tylko o koszty dojazdu do Lublina) ze zmianą imienia i nazwiska na Rafał Klimek.
Bo na kontrakt Kusa to na pewno panowie z zespołu Rafała by się nie zgodzili ( nawet bez pomniejszania o koszty dojazdu).
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Nie porównywałbym zamożniejszych Duńczyków do jednak uboższych Polaków,wiek zawodników też nieco inny,ilość zawodów do odjechania też nieco inna.
Z tego co mi wiadomo,to jak na razie papa Klimek jest wyleczony z ogromu wydatków na jazdę syna sezonem 2006-ym.
Zabrakło choćby minimalnego wsparcia ze strony klubu.
Nie przeczytałeś ze zrozumieniem,gdyby to zależało od Pana Jarka,ale widać nie wszystko od Pana Prezesa zależy.
Z tego co mi wiadomo,to jak na razie papa Klimek jest wyleczony z ogromu wydatków na jazdę syna sezonem 2006-ym.
Zabrakło choćby minimalnego wsparcia ze strony klubu.
no Redgal no to chyba sprawa rozwiązana kontrakt Rafała pewny skoro Jarek obiecał taki sam jak Hansenów ? czy może tym razem okaże się że Rafał musi mieć lepsze warunki niż obiecujący duńczycy ???
Nie przeczytałeś ze zrozumieniem,gdyby to zależało od Pana Jarka,ale widać nie wszystko od Pana Prezesa zależy.
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
Manitou pisze:Sugerujesz, że skoro Polak biedniejszy to powinien dostać więcej za tą samą pracę![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ale się ubawiłem, jutro lecę do szefa i powiem mu, że od jutra chce zarabiać tyle co on, bo jestem biedniejszy
Baw się baw,ale nie zapominaj,że za taką samą pracę wykonywaną w Polsce i w Danii otrzymuje się o wiele różne wynagrodzenia,i to nie jest sugestia tylko fakt.
Dletego taki Hansen może sobie pozwolić na dużo więcej niż np.Klimek,Polak czy Michaluk.
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
- rAdEk23
- Junior
- Kontakt:
Regdal pisze:Manitou pisze:Sugerujesz, że skoro Polak biedniejszy to powinien dostać więcej za tą samą pracę![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ale się ubawiłem, jutro lecę do szefa i powiem mu, że od jutra chce zarabiać tyle co on, bo jestem biedniejszy
Baw się baw,ale nie zapominaj,że za taką samą pracę wykonywaną w Polsce i w Danii otrzymuje się o wiele różne wynagrodzenia,i to nie jest sugestia tylko fakt.
Dletego taki Hansen może sobie pozwolić na dużo więcej niż np.Klimek,Polak czy Michaluk.
tylko ze taki hansen gwarantuje troszke wiecej od karola czy rafał pokazał to na memoriale.
Sipma Lublin