Zawody amatorów
-
Speedway Fan
- Senior
mikas pisze:Ge(L)o pisze:mikas pisze:A widziałeś jak ten chłopak jeździ że sie wypowiadasz
To ten co wywalił świecę na memoriale ?
Koledzy Ci odpowiedzieli. To jak widziałeś jeszcze ostatnio gdzieś jazde Sebastiana oprócz memoriału że sie wypowidasz
Nie, nie koledzy. Sam byłem i widziałem. Jeden zaliczył dzwona, drugi kręcił kółka na pół gazu nie składając się prawie w łuk (coś a'la Karol), nic dziwnego, że zdobył 5 punktów na hobbystach.
Czytanie ze zrozumieniem też nie jest Twoja mocną stroną, ale mniejsza o to.
Jakos na zawodach amatorów składał sie normalnie w łuki (fakt czasami kłapał gazem,ale to i Dominiczak robił
) i nie miał kłopotów z pokonywniem ich w dosyć płynny sposób a nawet wchodzil pod łokiec rywalom nie bojąc sie zaatakować, a to na zdanie licencji spokojnie wystraczy jeśli chodzi o technike jazdy. Porównujesz go do Karola a przypominam że Karol licencje posiada, więc nie wiem dlaczego sie czepiasz tego że napisałem że jego jazda pozwala juz na to żeby spróbowac swoich sił i przystąpić do egzaminu na licencje.
Akurat podczas memoriału nie zwracałem na szkółkowiczów uwagi to sie nie wypowiadam.
Jakos na zawodach amatorów składał sie normalnie w łuki (fakt czasami kłapał gazem,ale to i Dominiczak robił
Akurat podczas memoriału nie zwracałem na szkółkowiczów uwagi to sie nie wypowiadam.
Ostatnio zmieniony 30 października 2006, o 20:29 przez mikas, łącznie zmieniany 1 raz.
Ge(l)u nie wypowiadaj się o umiejętnościach chłopaka kiedy nie masz o tym zielonego pojęcia.Na ostatnim meczu miał kłopoty ze sprzętem i nerwówkę czy w ogóle pojedzie w następnym biegu.
Poprzedni mecz w Świętochłowicach pokazał, że chłopak potrafi już jeździć.Na komplety przyjdzie jeszcze czas.....
Poprzedni mecz w Świętochłowicach pokazał, że chłopak potrafi już jeździć.Na komplety przyjdzie jeszcze czas.....
Ależ ja nie oczekuję od niego żadnych kompletów (nawet z amatorami). Oparłem się na suchym wyniku z ostatniego meczu przyznaję oraz na obserwacji tego, co chłopak miał nam zaprezentować między biegami memoriałowymi. Jeśli widzieliście go w akcji kiedy indziej i twierdzicie, że umiejętności ma to przecież nie mogę tego zanegować.
-
Smirnek_
- Senior
W klubowej kawiarence w Częstochowie w dniach 13-14 stycznia odbędzie się konferencja na temat organizacji i zasad działania Punktowanej Żużlowej Ligi Amatorów. AKŻ Częstochowa zapraszają wszystkich przedstawicieli klubów amatorskich i osób zainteresowanych o przybycie na spotkanie.
Ktoś z Lublina wybiera się na to spotkanie czy nie będzie zawodów amatorów w następnym sezonie?
- stefanzdzialek
- Senior