Skład 2007 - Piszcz, Klimek, Michaluk i Johnston na koniec
sting126 pisze:W tym roku juz bede grzecznyzeby sie udalo - jade samochodem
No to jednak Ci nie sprzedam samochodu przed pierwszym meczem
Zawsze musi sie ktoś znaleźć kto sie wyłamuje z wyjazdu autokarowego na rzecz samochodu mimo że tak naprawde nie robi mu środek transportu żadnej róznicy i potem są problemy zeby ten autokar zapełnic
meesha pisze:JAG pisze:Grzesiek bo jeszcze ktos wezmie to na serio
No i słusznie. A co w tym widzisz śmiesznego, żeby wyjazd organizować![]()
w organizacji wyjazdu nic ale w tym zeby juz teraz sie tym zajmowac. wiesz jak mozna na slowie polegac,no chyba ze kase zamierzasz Meesha od razu zbierac,i nie oddawac w razie rezygnacji.
JAG, ale o co Ty walczysz? Czy ktos napisal, ze chce zbierac kase? Zapisy tez oczywiscie nie beda na razie prowadzone, ale nic nie szkodzi, jesli ludzie beda wiedziec juz teraz ze wyjazd bedzie, beda mogli przemyslec ta wkestie, a nawet wstepnie zdeklarowac sie na forum. Toz grzesiecek z meesha przeprowadzili klasyczna kampanie marketingowa, wypuscili niejako zwiastun organizacji wyjazdu
, ewntualnie nagrali singiel promujacy wyjazd 
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Cooper ja o nic nie walczę.przecież fanklub zawsze
stara sie organizowac wyjazd to dla mnie normalne ze do Grudziadza tez bedzie organizowal-tym bardziej ze to 1-szy mecz w sezonie.
jesli naprawde zalezy wam na nic nie znaczacych wpisach typu: ja jade,i ja tez to dla mnie nie ma sprawy niech sie wpisuja.
jesli naprawde zalezy wam na nic nie znaczacych wpisach typu: ja jade,i ja tez to dla mnie nie ma sprawy niech sie wpisuja.
Cooper pisze:Gawrzyk za przekroczenie kazdego 1000 nabitych postow placi 100 zeta. Ma to od reklamodawcow.
Coooo?!? Dawac moje 100 zeta. OSZUKALI MNIE BANDA DECYDENTOW!
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Hamill by się na pewno przydał byłby znacznym liderem zespołu co ciekawe niepodpisał jeszcze kontraktu więc to że u nas podpisze...jakaś nadzieja jest bo przecież takie drużyny jak Gorzów czy Ostrów mają już trzon obcokrajowców więc czego ten doświadczony zawodnik nie mógł by nam pomóc w utrzymaniu się w lidze
. Jestem za jego przyjściem do Lublina
.
-
śliwek
Nie jestem pewny,ale chyba na portalach pojawił sie jakiś miesiąc temu news,że alden.hammil i ktoś jeszcze podpisali w ZG.Przy obecnym rynku wolnych zawodników,to oprócz wychowanków,można by spojrzeć w stronę elite-league tam jest dużo niezauważanych zawodników przez większość forum.Jeśli krosno nie wystartuje to koniecznie brać bębna 
śliwek pisze:Jeśli krosno nie wystartuje to koniecznie brać bębna
i koniecznie Trygara ze Ślączką. A poważnie to nie wierzę w Hamilla. Raz że jest drogi, 2 że jego poziom z roku na rok spada coraz bardziej, wiem że mimo to jest jednym z czołowych wolnych żużlowców, ale nie byłbym pewny czy spełniłby pokładane w nim nadzieję (ale jakby podpisał to bym nie rozpaczał). Ja bym zaryzykowal zaciąg rybnicki - Czerwiński i Povazhny + Śledź, Trumna i na dokładke Piszcz, Burza, Stachyra, Jeleń i w miarę przyzwoicie. Chciałoby się zobaczyć Staszka, ale chyba wszyscy mamy w pamięci naszą sytuacje sprzed 2-3 tygodni i życze GTŻ-owi żeby wystartował.
papi pisze:śliwek pisze:Jeśli krosno nie wystartuje to koniecznie brać bębna
i koniecznie Trygara ze Ślączką. A poważnie to nie wierzę w Hamilla. Raz że jest drogi, 2 że jego poziom z roku na rok spada coraz bardziej, wiem że mimo to jest jednym z czołowych wolnych żużlowców, ale nie byłbym pewny czy spełniłby pokładane w nim nadzieję (ale jakby podpisał to bym nie rozpaczał). Ja bym zaryzykowal zaciąg rybnicki - Czerwiński i Povazhny + Śledź, Trumna i na dokładke Piszcz, Burza, Stachyra, Jeleń i w miarę przyzwoicie. Chciałoby się zobaczyć Staszka, ale chyba wszyscy mamy w pamięci naszą sytuacje sprzed 2-3 tygodni i życze GTŻ-owi żeby wystartował.
Slączka mógłby zostać trenerem
Ostatnio zmieniony 6 stycznia 2007, o 23:26 przez fifiks, łącznie zmieniany 2 razy.