Skład 2007 - Piszcz, Klimek, Michaluk i Johnston na koniec
Gawrzyk pisze:Fin Kauko Nieminen podpisał kontrakt z tż Sipma lublin.
jakies slabe to wesele bylo skoro tak szybko go puscilo... z drugiej strony pewnie chcial zdazyc na pozostale 2 konkursy Turnieju IV Skoczni. jak sie sprezy to do "pietnastki" moze wejsc, ot taka ogolnorozwojowka przed ciezkim zuzlowym sezonem...
carpe diem!
Znów sipma?Gawrzyk pisze:Fin Kauko Nieminen podpisał kontrakt z tż Sipma lublin.
Co do kontraktów to nie ma co narzekać na razie. Trzon zespołu to oczywiście nie jest, mam nadzieje, że poważne kotrakty posypią się za kilka dni po otrzymaniu licencji. Jako optymista liczę na jakiś hit, może Shields się da namówić? Może jakiś krajowiec z e-ligi pójdzie na wypożyczenie?
Toz ja sie nabijam nie z transferu Nieminena, tylko raczej z nazwisk typu wlasnie Topinka (sorry boxing, jestes na forum autrytetem odkad "odkryles" Shieldsa
, ale z Topinka to juz przesada).
Bardziej powaznie, to mi sie podobaja nazwiska Parker i Nermark. No, ale moze i lepiej wykopac jakis ambitnych rzeźników.
Bardziej powaznie, to mi sie podobaja nazwiska Parker i Nermark. No, ale moze i lepiej wykopac jakis ambitnych rzeźników.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
To tez wiem i ja, i kolega boxing tez wie. Ale jedank podal to nazwisko nieazleznie, gdy jeszcze oficjalnie nic nie bylo wiadomo. Zreszta, niewazne. Oby Nieminen okazal sie takim odkryciem jak Shields.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]