Skład 2007 - Piszcz, Klimek, Michaluk i Johnston na koniec
O właśnie! Skoro mamy opierać skład na zawodnikach przyciągających publiczność efektownym stylem jazdy, to Johnstone jest jak najbardziej godny zainteresowania. Fajnie się chłopaka oglądało w transmisjach z Elitserien.Hans pisze:Steve Johnston ( średnia w Elite League 1,617)
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Gelo pisze:boxing pisze:Zdenek nie taka sierota - mozna rzec, ze "jezdziec Grand Prix". Rezerwa toru, punktow nie zdobyl - ale jezdzil? Jezdzil!
Ja pisalem całkiem poważnie - przesledzilem jego wyniki i w Anglii byl lepszy np. od chcianego u nas Aldena. W Czechach jedzil jesczez lepiej - zdobyl najwiecej punktów w lidze
A ja widzialem go kilka razy na zywca i... bardzo dobra technika jazdy, walecznosc i szybki sprzet to takie cechy ktore zauwazylem
Motor 2023: 1.Zmarzlik 2.Hampel 3.Holder 4. Kubera 5. Lindgren 6.Cierniak 7.Banbor 8.Lampart
Gawrzyk pisze:a jego asekurancka jazda doprowadzalaby kibicow do szału...
Ale jest to jakaÅ› propozycja...
Przecież zawsze mozna zakontraktować go na tej zasadzie co Charczenkę zdaje sie ze Simota to jego rówieśnik). A co d oasekuracji - nie wiem nie widzialem. Dla mnie moze sie trząść ze strachu jak galareta podczas jazdy - byle tylko jechał pierwszy:)
Hans pisze:Niewiem dlaczego nikt nie mówi o takich zawodnikach jak:
Dean Barker ( średnia w Elite League 1,840)
Leigh Lanham ( średnia w Elite League 1,646)
Steve Johnston ( średnia w Elite League 1,617)
Shane Parker ( średnia w Allsvenskan League 2,429)
Są jeszcze wolniCzy może o czymś niewiem
![]()
![]()
nie wiesz:)
carpe diem!
jacur78 pisze:A ja widzialem go kilka razy na zywca i... bardzo dobra technika jazdy, walecznosc i szybki sprzet to takie cechy ktore zauwazylem
hej Bracie:) z ta walecznoscia to troche przesadziles ale reszta prawie sie zgadza, ja dodalbym jeszcze rzecz, ktora jest jedna z najwazniejszych umiejetnosci na naszych torach, a ktora posiada Sam, a mianowice moment startowy i dojazd do pierwszego luku. dlatego nie mowimy nie:)
ps. ladna paczka szukuje sie tam u Was w Poole, pozdrawiam i do zobaczenia na jakims meczu w Elite:)
carpe diem!
z obecnie wolnych zawodników żaden poza Czerwińskim nie gwarantuje 8 punktów. Jak Śledź trafi na swój sezon to może robić i po 11, a jak nie to będzie robił po 5. Trzeba próbować różnych rozwiązań, jak ktoś kiedyś napisał - jak nie może być dobrze, to niech przynajmniej będzie śmiesznie. Jeśli nikt nam nie zostanie to niech będzie i Pijper z Sanchezem i Cooperem, grupka najbardziej wytrwałych fanów będzie mogła powspominać złote czasy LKŻu 
$korzen$ pisze:Shane Parker czy Dean Barker, jaka to roznica ? zaden nie gwarantuje nawet 8pkt w meczu.. wiec nawet nie ma o czym rozmawiac. Jakbym juz mial noz na gardle i musial "cos" wybrac, to zdecydowalbym sie na Rory Schleina. Ale to tylko taka skromna sugestia.
spóźniona sugestia - Schlein jest zawodnikiem RKM. A co się dzieje z Lyonsem? Zakończył jazdę? Swego czasu mial znakomite starty
Gelo pisze: A co się dzieje z Lyonsem? Zakończył jazdę? Swego czasu mial znakomite starty
Tez wlasnie na niego zwrocilem uwage. O ile jeszcze bedzie startowal itd. itp. Ja bym bral jego i Shane'a Parkera. Serio.
Gelo pisze:a ja proponuje Gary Coopera
No i do tego jeszcze moze Alice Cooper, wszyscy obowiazkowo ubrani w dzinsy Lee Cooper i jadacy na oponach Cooper Tires i utrzymanie mamy
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
A gdzie Agent Specjalny Dale Cooper z miasteczka bliźniaczych szczytówNo i do tego jeszcze moze Alice Cooper, wszyscy obowiazkowo ubrani w dzinsy Lee Cooper i jadacy na oponach Cooper Tires i utrzymanie mamy
A co słychać u Krzyżaniaka
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
- Łoptymista
- Trener