Grzegorz Knapp
Jakoś nie dostrzegam rozpaczy po stracie Grzecha. Ja mam mieszane uczucia. Z jednej strony szkoda tych 8 punktów u siebie, ale z drugiej szykuje się nam najbardziej lubelski skład w historii TŻ. Moim zdaniem nie będzie to miało przełożenia na frekwencję, a tym bardziej na wyniki, ale jak się nie ma co się lubi, itd.
- ahuramazda
- Łoptymista
- Trener
- Łoptymista
- Trener
Åoptymista pisze:Komu chlupie, temu chlupie.
Na miejscu Gela napisałbym o tym do W-wy. A wtedy, zegnaj licencjo.![]()
Jestem jak Rempała - nawet nikt nie zaproponował mi ugody. Mógłbym teoretycznie zadowolić sie zielonym, a nawet czerwonym jasiem wędrowniczkiem. Rozumiem, że w klubie się nie przelewa i nie stać na niebieskiego. Żebym to jeszcze ja tę stawkę zaproponoewał...
a zaklad podtrzymuje. przegranemu chyba nie bardzo bedzie zal jesli przegra i bedzie musal wybecelowac z wlasnej kieszeni stowke
Tylko, że człowiek zakłada sie po to żeby wygrać. Dlatego jak postawię, że spadniemy (bo tak podpowiada rozsądek) - będę zmuszony kibicowaćnaszym rywalom. A tego nie chcę - bo tak podpowiada chęć emocji i sentyment do naszej drużyny. Po drugie jak spadniemy - i tak nie zapłacisz
- Łoptymista
- Trener
-
Mateusz111
- Junior
Gelo pisze:Gdyby nie to, że taki zakład uznaję za głupi (jaką motywację będzie miała strona ktora uważa że spadniemy) chętnie bym sie założył. Ale żeby wygrać stówę mam się modlić o to żebyśmy wszystko przegrywali?To byłoby trochę nielogiczne.
Gelu ale czy ja napisałem że chce żeby TŻ spadł? Chodzę na każdy mecz (no chyba że naprawdę nie mogę bo wyjeżdżam) i cały czas jestem z drużyną. Ja jestem poprostu realistą i to że się założyłem z Gawrzykiem to wcale nie oznacza że nie będę kibicował "swojej" drużynie i tylko czekał aż się Poznań wzmocni. Poprostu uważam że w takiej sytuacji raczej nie ma szans na utrzymanie (obym się mylił).
Po prostu nie zazdroszczę Ci kibicowania z mieszanymi uczuciami. Dałeś sie Gawrzykowi podpuścić
Założyłeś sie nielogicznie - skoro o stówę, to znaczy, że zamierzasz ją dostać gdy TŻ spadnie. Więc albo kibicujesz drużynie albo swojej wygranej. Chyba, że będziesz kibicował żużlowcom, a świadome przegrywanie i strata kasy to Twoja pasja - w to już nie wnikam.
Ostatnio zmieniony 28 grudnia 2006, o 17:40 przez Gelo, łącznie zmieniany 1 raz.
- Łoptymista
- Trener
Bez sensu sa takie "bratobojcze" zaklady. Jak potrzebujecie hazardu, to STS, albo zakladajcie sie z Jozkami. Pomijajac juz fakt, ze sklad nie jest znany, a np. strata/lub pozyskanie Sledzia (ło matko, co ja wypisuje) moze duzo przesadzic o tym, czy sie utrzymamy czy nie. Wiekszosc byla np. przekonana, ze bedzie Knapp, a tu podpisal w Gdansku. Kto wie jak bedzie ze Sledziem, a nawet jesli ktos wie, to jest to Gawrzyk, majacy w ten sposob przewage w zakladzie 
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
a oto piękne zdjęcia z konferencji prasowej w Gdańsku
http://www.sportowefakty.pl/galeria/ind ... &p=5&g=308
http://www.sportowefakty.pl/galeria/ind ... &p=5&g=308