Ja w swojej magicznej kuli widzę, że PK prędzej sam zakończy karierę niż zacznie cieniować na potegę.
PS A nie ma tez Magnusa Karlssona?
Holly pisze:mogę gwarantować, że Peter Karlsson będzie w trójce najlepszych zawodników I ligi.
wkoncu musi kiedyś nadejść ten sezon w którym wiekowy już Peter bedzie powoli usuwał sie z czołówki jeźdźców , myśle ze bedzie to sezon 2007 i ide o zakład ze nie bedzie w trójce najlepiej punktujących zawodników ligi.

postawienie na mlodych,glodnych sukcesu i pokazania sie w polsce jest dobrym pomyslem.emeryci z nazwiskami mieli juz swoje 5 minut.
Gelo pisze:postawienie na mlodych,glodnych sukcesu i pokazania sie w polsce jest dobrym pomyslem.emeryci z nazwiskami mieli juz swoje 5 minut.
Zobaczymy czy dobrym na koniec sezonu. Ja mam wątpliwości. Na razie nie mamy żadnego zawodnika, ktory gwarantowałby chociaż 3 punkty w meczu u siebie. A i ci którzy zostali do wzięcia nie gwarantują utrzymania się w lidze.
KM_OSTRÓW pisze:PS Myślę, że warto aby wasi działacze zainteresowali się Danielem Davidssonem
Åoptymista pisze:Baran niech spada na szczaw. Pomijam juz fakt, ze dwa arzy nas oszukal. Niech robi kariere w Krosnie...

Gelo pisze:Nie jest źle, młodziez jest dobra a reszty nie ma wcale - jeszcze.
Może mlodzież jest dobra w szkole ale nie na żużlu - jak sie ma Crumpa w skladzie moża sobie szastać poglądami na lewo i prawo.
Holly pisze:Mysle ze z Darkiem to jest sprawa priorytetowa
Najlepszy do wziecia jest Baran bez dwóch zdań , potem Rybka - czekam na oficjalne info Baran i Śledż w Lublinie ! ... )