Działalność klubu - kłopotów cd....
- Łoptymista
- Trener
- Łoptymista
- Trener
- Łoptymista
- Trener
Coś o dzisiejszym spotkaniu. Skoro obecni nie chętnie dzielą się informacjami, co konkretnie się dziś działo to chociaż tu coś na ten temat
http://www.przegladzuzlowy.pl/news_lubl ... 1089889721
http://www.przegladzuzlowy.pl/news_lubl ... 1089889721
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Gelo pisze:jataman21 pisze:Który to oprócz Śwista![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dawać go tu!
![]()
![]()
![]()
Niech zgadnę - jeden z Twoich "ulubieńców"? Co do zebrania znowu "pierdu pierdu" a zawodników ubywa z kazdym dniem. Ktos powinien wykonac solidnego baranka o ścianę.
Może niech baranka wykonają Ci, którzy zatrudniali Śwista i jeszcze Ci, którzy uważali go za "profesjonalistę", "wzmocnienie" itp. itd...
Talib pisze:Gelo pisze:jataman21 pisze:Który to oprócz Śwista![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dawać go tu!
![]()
![]()
![]()
Niech zgadnę - jeden z Twoich "ulubieńców"? Co do zebrania znowu "pierdu pierdu" a zawodników ubywa z kazdym dniem. Ktos powinien wykonac solidnego baranka o ścianę.
Może niech baranka wykonają Ci, którzy zatrudniali Śwista i jeszcze Ci, którzy uważali go za "profesjonalistę", "wzmocnienie" itp. itd...
Niech zgadnę - Ty oczywiście już w styczniu wiedzialeś, że Świst nie jest profesjonalistą i będzie cieniował?
Gelo pisze:Talib pisze:Gelo pisze:jataman21 pisze:Który to oprócz Śwista![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dawać go tu!
![]()
![]()
![]()
Niech zgadnę - Ty oczywiście już w styczniu wiedzialeś, że Świst nie jest profesjonalistą i będzie cieniował?
No tak wiedziałem (nie ja jeden) i co z tego? Chyba tylko tyle, że to czy ja wiedziałem lub Ty nie wiedziałeś to rybka. Szkoda, że nie wiedzieli albo wiedząc nie wzięli tego pod uwagę Ci, którzy podpisywali z Twistym kontrakt. Bo skąd teraz wziąć te marne 8 tysięcy (no może troszkę mniej).