Skład 2007 - Piszcz, Klimek, Michaluk i Johnston na koniec

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#251 Postautor: jataman21 » 15 grudnia 2006, o 18:27

9.K.Baran / Grzegorz Knapp - zdecydowany lider

Recę załamuję cżłowieku... jaki zdecydowany lider?? Masz pojęcie o tym sporcie?? Każdy z nich może być średniakiem i 2 linią co najwyżej.
Wpieprzyłeś Tomka Rempałe na rezerwe jak to mógłby być lider drużyny która walczy o utrzymanie... 2 sprawa Rempały już popodpisywały...

ahahahah Śledz "wie jakie błędy zrobił w sezonie 2004" Czyś Ty oszalał?? Jakie błędy zrobił?? i o czym ma wiedzieć ??
Piszcz i Trojanowski w składzie za to Rempała na rezerwie, moje gratulacje.
Pozdrawiam
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
rAdEk23
Junior
Kontakt:

#252 Postautor: rAdEk23 » 15 grudnia 2006, o 18:28

jataman21 pisze:
9.K.Baran / Grzegorz Knapp - zdecydowany lider

Recę załamuję cżłowieku... jaki zdecydowany lider?? Masz pojęcie o tym sporcie?? Każdy z nich może być średniakiem i 2 linią co najwyżej.
Wpieprzyłeś Tomka Rempałe na rezerwe jak to mógłby być lider drużyny która walczy o utrzymanie... 2 sprawa Rempały już popodpisywały...

ahahahah Śledz "wie jakie błędy zrobił w sezonie 2004" Czyś Ty oszalał?? Jakie błędy zrobił?? i o czym ma wiedzieć ??
Piszcz i Trojanowski w składzie za to Rempała na rezerwie, moje gratulacje.
Pozdrawiam

On wstawił Grzeska Rempałe :lol: czytaj troszke :)Ale z tymi liderami to przesadził.A ja wcale sie nie zdziwie jak Piszcz podpisze :roll:
Sipma Lublin :D :D :D

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#253 Postautor: jataman21 » 15 grudnia 2006, o 18:34

Masz racje, moja pomyłka, zapomniałem że ich jest 4 a nie 3 :lol: :lol:
Fakt faktem, że prędzej G. Rempała będzie liderem niżeli Knapp czy Baran...
Piszcz w Lublinie to juz tragedia by była... Lepiej pakować walizki i zacząć budowe drużyny od 2 ligi...
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#254 Postautor: bkapusta » 15 grudnia 2006, o 18:36

Proponuje zeby userom, ktorzy produkuja takie rewolucyjne posty, zalecic dostarczenie zaswiadczenia od lekarza psychiatry. Inaczej ban i zeslanie do Rzeszowa.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#255 Postautor: luCas » 15 grudnia 2006, o 18:47

Inaczej ban i zeslanie do Rzeszowa.

Nieeee coz za okrutna kara. Ja juz wole na Syberie!!! :twisted: Ale generalnie masz racje ;)
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#256 Postautor: mikas » 15 grudnia 2006, o 18:49

jataman21 pisze:Piszcz w Lublinie to juz tragedia by była... Lepiej pakować walizki i zacząć budowe drużyny od 2 ligi...

Ale wtedy akurat Piszcz by nam sie bardzo przydał w 2 lidze :D
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Hans
Trener

#257 Postautor: Hans » 15 grudnia 2006, o 18:57

jataman21 pisze:
Piszcz w Lublinie to juz tragedia by była... Lepiej pakować walizki i zacząć budowe drużyny od 2 ligi...

Ja już lepiej bym zaczął pakować je, nawet w szybkim tempie i jak najlepiej uciekać :wink:
Ale jak wystartujemy rzecz jasna :D

Awatar użytkownika
papi
Trener

#258 Postautor: papi » 15 grudnia 2006, o 19:28

jataman21 pisze:Fakt faktem, że prędzej G. Rempała będzie liderem niżeli Knapp czy Baran...

:roll: naprawdę piszesz takie bzdury, że ręce opadają. G. Rempała to gość po operacji kręgosłupa, jego jazda to wielka niewiadoma, a Ty porównujesz go do Knappa, który choć wybitny nie jest to jednak poniżej pewnego (zaznaczam średniego) poziomu nie schodzi. Więc pisząc takie rzeczy nikogo nie utwierdzasz w przekonaniu jak bardzo nie lubisz Knappa, tylko jak niewielkie masz pojęcie o żużlu.

Awatar użytkownika
Lukas507
Kontakt:

#259 Postautor: Lukas507 » 15 grudnia 2006, o 19:58

nie wiem gdzie mam zamieścić info ale jeśli nie macie zawodników to może zwróćcie uwagę na Michała Rajkowskiego. ten zawodnik niestety nie znajdzie miejsca w Gorzowskim składzie ale ma zostać wypożyczony z Gorzowa do innego klubu może wasi działacze się nim zainteresują.

Chłopak w sumie przegrał sezon przez naszego trenera ale jest on młody i utalentowany i może dużo punktów robić :)

Informacje osobiste: Polska, ur. 17.12.1984r. (w niedziele ma urodziny) :P
OsiÄ…gniÄ™cia: BrÄ…zowy Kask – 2003 (III)
Srebrny Kask – 2004 (IX), 2005 (XVI)
MIMP – 2004 (XIII)
MDMP – 2004 (II)
MMPPK – 2005 (III)
Wychowanek: Stal Gorzów
Kluby Polskie: Gorzów (2001-2007)
Statystyki sezonu 2006: Mecze 15, Biegi 50, Punkty 55, Bonusy 9, Punkty+Bonusy 64, Åšr. Biegowa 1,280
Ostatnio zmieniony 15 grudnia 2006, o 22:08 przez Lukas507, łącznie zmieniany 1 raz.
DMP–7z,11s,3b
MDMP–2z,3s,3b
IMP–6z,7s,10b
MIMP–6z,3s,1b
MPPK–8z,4s, 6b
MMPPK –3z,4s,2b

Awatar użytkownika
SKALOR
Szkółkowicz
Kontakt:

#260 Postautor: SKALOR » 15 grudnia 2006, o 21:35

W pelni sie z Toba zgadzam Papi,a Pokemon to osmieszyl sie tym ostatnim postem,raz ze czytac nie potrafi to dwa ze porownuje Grzeska Rempale do G.Knappa; a jezeli chodzi o Darka Sledzia to sam powiedzial w wywiadzie ze temat Lublina nie jest zamkniety i ze wie jak skonstruowac kontrakt teraz i czego sie spodziewac! powtarzam tez bym chcial Hamilla w Lublinie ale podalem osiągalny skład na dzien dzisiejszy! a co do M.Rajkowskiego to nie,to nie zgadza sie z naszą koncepcja("lubelaki")!
Obrazek

JAG
Senior

#261 Postautor: JAG » 15 grudnia 2006, o 21:57

Skalor pisze:ale podalem osiągalny skład na dzien dzisiejszy!

skÄ…d wiesz co jest dla nas osiagalne? ja to nawet nie wiem czy start w rozgrywkach jest dla nas osiagalny na dzien dzisiejszy.
:),czasami :(

Awatar użytkownika
Jinxsior
Junior
Kontakt:

#262 Postautor: Jinxsior » 15 grudnia 2006, o 22:06

Czy nasz nowy nabytek Hansen, przy ewentualnym wystartowaniu Lublina w II lidze bedzie mial ochote scigac sie w takiej klasie rozgrywek??
Czy zaczynamy znowu od zera??

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#263 Postautor: jataman21 » 15 grudnia 2006, o 22:37

naprawdę piszesz takie bzdury, że ręce opadają. G. Rempała to gość po operacji kręgosłupa, jego jazda to wielka niewiadoma, a Ty porównujesz go do Knappa, który choć wybitny nie jest to jednak poniżej pewnego (zaznaczam średniego) poziomu nie schodzi. Więc pisząc takie rzeczy nikogo nie utwierdzasz w przekonaniu jak bardzo nie lubisz Knappa, tylko jak niewielkie masz pojęcie o żużlu.

Nie chodziło mi o sympatnie czy jej brak a o fakt że ani Baran ani Knapp nie nadają się na lidera i liderami nigdy nie będą. Napewno nie w 1 lidze. Jeśli tego nie rozumiesz to przykro mi ale Twoja wiedza równa się zeru.

W pelni sie z Toba zgadzam Papi,a Pokemon to osmieszyl sie tym ostatnim postem,raz ze czytac nie potrafi to dwa ze porownuje Grzeska Rempale do G.Knappa; a jezeli chodzi o Darka Sledzia to sam powiedzial w wywiadzie ze temat Lublina nie jest zamkniety i ze wie jak skonstruowac kontrakt teraz i czego sie spodziewac! powtarzam tez bym chcial Hamilla w Lublinie ale podalem osiągalny skład na dzien dzisiejszy! a co do M.Rajkowskiego to nie,to nie zgadza sie z naszą koncepcja("lubelaki")!

Skalor weś juz przestań pisać bo nie Pokemon się ośmiesza tylko Ty kolejnym durnym i idiotycznym postem. Człowieku co złego w porównywaniu Rempały do Knappa?? Ja uważam że Rempał jest od niego lepszy i tyle a conajmniej na równym poziomie. Przestań pisać bzdury i do tego pisać że ktoś się ośmiesza jak robisz to od swojego pierwszego postu.

Mikas w 2 lidze jak najbardziej :wink:
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
papi
Trener

#264 Postautor: papi » 15 grudnia 2006, o 22:56

jataman21 pisze:
naprawdę piszesz takie bzdury, że ręce opadają. G. Rempała to gość po operacji kręgosłupa, jego jazda to wielka niewiadoma, a Ty porównujesz go do Knappa, który choć wybitny nie jest to jednak poniżej pewnego (zaznaczam średniego) poziomu nie schodzi. Więc pisząc takie rzeczy nikogo nie utwierdzasz w przekonaniu jak bardzo nie lubisz Knappa, tylko jak niewielkie masz pojęcie o żużlu.

Nie chodziło mi o sympatnie czy jej brak a o fakt że ani Baran ani Knapp nie nadają się na lidera i liderami nigdy nie będą. Napewno nie w 1 lidze. Jeśli tego nie rozumiesz to przykro mi ale Twoja wiedza równa się zeru.

nie odwracaj kota ogonem. Ja nigdzie nie napisałem, że Knapp się nadaje na lidera, a wręcz przeciwnie - napisałem że jest średnim zawodnikiem (polecam czytanie ze zrozumieniem). Tylko nie rozumiem jak gość, po poważnej operacji kręgosłupa, po rocznej przerwie w jeździe na żużlu ma być lepszy od dosyć solidnego Knappa. Możesz mi wytłumaczyć na jakiej podstawie tak sądzisz :?:

Awatar użytkownika
Dobromir
Zawodowiec
Kontakt:

#265 Postautor: Dobromir » 15 grudnia 2006, o 23:14

No z Michałem Rajkowskim to nie byłby głupi pomysł wolałbym go niż np Karola Barana który przez wielu jest wymieniany jako nasze potencjalne wzmocnienie.

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#266 Postautor: jataman21 » 16 grudnia 2006, o 01:14

nie odwracaj kota ogonem. Ja nigdzie nie napisałem, że Knapp się nadaje na lidera, a wręcz przeciwnie - napisałem że jest średnim zawodnikiem (polecam czytanie ze zrozumieniem). Tylko nie rozumiem jak gość, po poważnej operacji kręgosłupa, po rocznej przerwie w jeździe na żużlu ma być lepszy od dosyć solidnego Knappa. Możesz mi wytłumaczyć na jakiej podstawie tak sądzisz

Knapp jest średniakiem i nim zostanei i nie ma możliwości na "liderowanie". Mój post tego miał dowieść i oznaczał że prędzej zostanie liderem Rempała niżeli Knapp. Czego uważam Rempałe za lepszego?? Sezony w e-lidze, doświadczenie, wyniki jakich Knapp nigdy nawet nie "powąchał". Zaraz będą głosy ze się uwziołem na Knappa... jak najbardziej nie, widzę go w skłądzie w obecnej sytuacji i będę się cieszył jak podpisze, w utrzymaniu jest nam jak najbardziej w stanie pomóc, ja bym go nie widział w składzie walczącym o awans. Spójrzmy na skłądy walczące o e-lige... gdzie tam błoby miejsce dla Knappa, może Gdańsk który ma 2 torpedy i 2 linię mocno odstającą, to też musiałby o ten skład mocno zawalczyć.
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#267 Postautor: Gelo » 16 grudnia 2006, o 02:56

Nie stając po żadnej ze stron - oba Grześki to podobna półka. Na korzyść Knappa przemawia znajomość lubelskich dziur, na korzyść Rempały - objeżdżenie wśród najlepszych - krótko ale zawsze. Reasumując żaden nie gwarantuje na wyjazdach (ktore dla mnie są najważniejsze w żużlu) nawet 5 punktów 6 startach.

śliwek

#268 Postautor: Å›liwek » 16 grudnia 2006, o 09:50

Jatamanie jakim cudem rempała miałby być lepszy od knappa po rocznej przerwie i do tego po fatalnej kontuzji??Za to Knapp zna lubelski tor jak własną kieszeń, więc powiedz mi na jakiej podstawie sugerujesz,że rempała byłby lepszy?A jako lidera to już zupełnie go chyba nikt nie widzi. :roll:

Awatar użytkownika
Marcinex
Senior

#269 Postautor: Marcinex » 16 grudnia 2006, o 10:37

jataman21 pisze:Knapp jest średniakiem i nim zostanei i nie ma możliwości na "liderowanie".

G Rempała też jest takim średniakiem bez szans na liderowanie...
Czego uważam Rempałe za lepszego?? Sezony w e-lidze, doświadczenie, wyniki jakich Knapp nigdy nawet nie "powąchał".

Świst, Bajerski, Franek i wielu innych to też doświadczenie i wyniki ekstraligowe a nawet międzynarodowe...
Na chwilę obecną nie ma co porównywać Rempały z Knappem.
Obrazek

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#270 Postautor: kdsz » 16 grudnia 2006, o 12:46

Lukas507 pisze:zwróćcie uwagę na Michała Rajkowskiego.
Niestety Rajkowski akurat na lubelskim torze jeździł zawsze katastrofalnie słabo, więc w meczach "u siebie", najważniejszych w kontekście walki o utrzymanie, raczej by się nie przydał.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#272 Postautor: Gelo » 16 grudnia 2006, o 14:42

Gawrzyk pisze:taka informacja dla fanów Franka - przebywa w Lublinie :wink:

Błagam - tylko nie to

Awatar użytkownika
Marcinex
Senior

#273 Postautor: Marcinex » 16 grudnia 2006, o 14:42

Czyżby znów chciał podpisać z nami kontrakt warszawski, czy chodzi o umorzenie długów :?:
W sumie ja bym go chętnie widział w przyszłorocznym składzie. W końcu jak mało kto zna nasz tor :twisted:
Obrazek

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#274 Postautor: jataman21 » 16 grudnia 2006, o 14:47

Ludzie... ostatni raz powtarzam, że nie chodziło mi o to że Rempała nadaje się na lidera, tylko o to że Knapp tym liderem nigdy nie będzie i nawet nie ma takich perspektyw. Rempała miał swoje przebłyski i chodziło mi o to aby ukazać że on będzie prędzej... więcej zrozumienia postów a zajdziecie dalej...
Śliwek co z tego że zna nasz tor jak własną kieszeń jak na wyjazdach jeżdzi jak przecietny junior ?? U Nas na torze jeżdzi dobrze ale nie rewelacyjnie, nie jest pewniakiem na każdy mecz i nie można stawiać na niego w ciemno. Jeśli walczymy o utrzymanie napewno zawodnicy typu Knapp się przydadzą się nam ale bez lidera typu Hamill (mówie o zawodnikach którzy zostali na rynku) nasze utrzymanie jest mocno wątpliwe. Krosna już nie ma i tak łatwo nie bedzie. Mimo że Poznań i Grudziądz super teamu nie będą mieć to też napewno łatwo skóry nie sprzedadzą.
Pozdrawiam
ObrazekObrazek

Kalhorn
Junior

#275 Postautor: Kalhorn » 16 grudnia 2006, o 15:57

Nie ma co nawet liczyć na to, że na wyjeździe powalczymy. Prawdopodobnie z większości meczy nie wyjdziemy nawet z 30. Punktu bonusowego nie ma, więc nie ma co szarpać się i patrzeć czy jakiś zawodnik jest tylko "naszego toru" czy też powalczy na wyjazdach. Dlatego jeśli wystartujemy w rozgrywkach to powinniśmy brać tylko pod uwagę walkę u nas i to taką walkę aby móc wygrać u nas z każdym. Do tego potrzebny jest odpowiednio przygotowany tor oraz zawodnicy "jednego toru", naszego. Niech sobie cieniują gdzie indziej (bo wyjazdy i tak nie będą miały żadnego znaczenia). Dlatego uważam, że możemy powalczyć o utrzymanie składem z wychowanków i tych którzy znają nasz tor: Piszcz, Jeleniewski, Trumiński, Klimek, Sledź, Stachyra, Knapp. Do tego Hansen. Przydaliby się jacyś obcokrajowcy, którzy nic nie wezmą za podpis i wezmą udziały w treningach/sparingu na naszym torze. Bardzo potrzebny jest też jeszcze jeden junior, aby w razie kontuzji mógł zastąpić Hansena.