Skład 2007 - Piszcz, Klimek, Michaluk i Johnston na koniec
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
Gelo pisze:Zlitujcie się. Jaki z Jasia trener a Dawida żużlowiec? Jedyne co przemawia za Jasiem to nieprawdopodobne wręcz szczęście. Za Dawidem oprócz sprzętu jaki dostał w Rzeszowie nie przemawia absolutnie nic - tyle tylko, że jeszcze jest wolny.
Normalnie,Janusz najpierw jako trener awansował z drużyną do ekstraligi,a następnie prowadził tę drużynę w ekstralidze,Dawid jest żużlowcem jak wielu innych,posiada wciąż aktualną licencję "Ż".
Średnia w sezonie 2006 - 1,29 (u siebie 1,53,na wyjeździe 1,07.
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
Zlitujcie się. Jaki z Jasia trener a Dawida żużlowiec? Jedyne co przemawia za Jasiem to nieprawdopodobne wręcz szczęście. Za Dawidem oprócz sprzętu jaki dostał w Rzeszowie nie przemawia absolutnie nic - tyle tylko, że jeszcze jest wolny.
Ooooo widzisz Gelu a to teraz jest najważniejsze
Jasio doprowadził Nas do baraży, średnim składem a Rzeszów wprowadził, gdzie Rzeszów też nie był faworytem... albo ma farta albo jest w tym dobry. Dawid rewelacją nie jest, ale z zawodników którzy zostali na rynku jest na pierwszej półce.
- Łoptymista
- Trener
-
Danio
Jataman21 napisał:
Jataman o Świście w Lublinie temat skończony- zapamiętaj i nie pisz już więcej o nim, natomiast Bajerek zawsze dotychczas mało kasy nie żądał a efekt widoczny- żaden!Nawet w Grudziądzu nie potrafił zaistnieć. Podałem tak na szybko kandydaturę Dyma ponieważ sugerowałem się czynnikami finansowymi- z pewnością budżet TŻ stac byłoby na niego a i zawodnik bez konfliktowy. Z pewnością na walkę o utrzymanie w I lidze wystarczający
Danio... o Świscie i Bajerskim nie chcesz nawet rozmawiać a podajesz kandydaturę Dyma ?? Nie bądzmy smieszni... Ci dwaj w najgorszej formie z Dymem sobie poradzą...
Jataman o Świście w Lublinie temat skończony- zapamiętaj i nie pisz już więcej o nim, natomiast Bajerek zawsze dotychczas mało kasy nie żądał a efekt widoczny- żaden!Nawet w Grudziądzu nie potrafił zaistnieć. Podałem tak na szybko kandydaturę Dyma ponieważ sugerowałem się czynnikami finansowymi- z pewnością budżet TŻ stac byłoby na niego a i zawodnik bez konfliktowy. Z pewnością na walkę o utrzymanie w I lidze wystarczający
-
Danio
a może by tak wyciągnąć z Rybnika Czerwińskiego- zdaje sie że na siłę jego nie będą trzymać. Można spróbować wypożyczyć z Wrocławia Świderskiego czy Słabonia! Tylko czy zechcą jeździć w Lublinie? jeżeli tam dojdzie Jędrzejak to o miejsce w składzie będzie duża konkurencja!!
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
-
Danio
Pokemon pisze:Ja też nie śledzę wszystkiego dokładnie i na bieżąco, ale z tego co czytałem na innych forach to:
Słaboń podpisał. Czerwiński? Piszą, że nie chcą, ale Szombierskiego.
Klecha podobno dogadany w Gdańsku. A Karger dawno zajął się mechaniką a nie ściganiem :wink:
Nie macie ciekawszych propozycji? Może zamiast z krajowych, lepiej poszukać paru zagranicznych jeźdźców? :roll:
z zagranicznych zawodników to w zasadzie wszyscy gdzieś w Polsce podpisali, bez podpisu to jest Hamill i chyba Stefan Andersson ( średnia 1,6 w Szwecji, podobną mieli Max, Ferjan, Klingberg) natomiast McGowan średnia 1,26 (61/68) nigdy w Polsce nie startował więc raczej odpada...
jeśli dzisiaj sponsorzy zadecydują że wykładają kasę to warto rozmawiać z tymi dwoma zawodnikami.
to że ktoś jest gdzieś dogadany nie ma znaczenia jeśli nie podpisał odpowiednia liczba euro/zl w kontrakcie załatwia temat...
no i jeszcze jest instytucja wypożyczenia zawodnika jeśli nawet podpisał np. we Wrocławiu Słaboń
-
Danio