Skład 2007 - Piszcz, Klimek, Michaluk i Johnston na koniec
czyżby Stachyrowie wracali do Lublina, Rzeszów jedzie bez trenera tak jak my w tym roku;
http://www.sportowefakty.pl/?dysc_id=4& ... _id=163750
PS.
skład na obronę I ligi, choćby w barażach to jeszcze można zmontować ("kopa" i kilku "walczaków") tym bardziej że w 2007 bedzie system play-off,
http://www.sportowefakty.pl/?dysc_id=4& ... _id=163750
PS.
skład na obronę I ligi, choćby w barażach to jeszcze można zmontować ("kopa" i kilku "walczaków") tym bardziej że w 2007 bedzie system play-off,
- Łoptymista
- Trener
Sponsorzy duporzy. Widzial ktos jakiegos solidnego sponosora w TZ na przyszly sezon??
Gdansk ze sponsorem z prawdziwego zdarzenia nie mial obaw przed przeniesieniem sie do II ligi. W czasie zimy klub zostal ulozony jak trzeba i w czasie sezonu prowadzono go wzorcowo, tak, ze niektorzy zuzlowcy byli wprost zachwyceni.
Stingu nawet jak bedzie licencja itp itd to kogo wyslesz na tor, zeby walczyl o utrzymanie. Jesli TR i JR nie beda jezdzic w Lublinie, jesli normalni obco sa juz zajeci od tygodni? Znowu zostanie sklecona paka tak jak dwa lata temu z Pietraszkow, Piszczów i Frankowow a jedyna nasza nadzieja bedzie to, ze moze wreszcie zaczna punktowac, bo przeciez maja papiery na jazde i 6 lat temu zrobili 13 punktow w jednym wyjazdowym spotkaniu?
Gdansk ze sponsorem z prawdziwego zdarzenia nie mial obaw przed przeniesieniem sie do II ligi. W czasie zimy klub zostal ulozony jak trzeba i w czasie sezonu prowadzono go wzorcowo, tak, ze niektorzy zuzlowcy byli wprost zachwyceni.
Stingu nawet jak bedzie licencja itp itd to kogo wyslesz na tor, zeby walczyl o utrzymanie. Jesli TR i JR nie beda jezdzic w Lublinie, jesli normalni obco sa juz zajeci od tygodni? Znowu zostanie sklecona paka tak jak dwa lata temu z Pietraszkow, Piszczów i Frankowow a jedyna nasza nadzieja bedzie to, ze moze wreszcie zaczna punktowac, bo przeciez maja papiery na jazde i 6 lat temu zrobili 13 punktow w jednym wyjazdowym spotkaniu?
- Łoptymista
- Trener
1 Jestem wyluzowany
2 Nie obrazam sponsorow. Nie wiem nawet czy sa jacys czy nie. Bardziej irytuje mnie gadanie o woli sponosrow, ktorzy chca dawac kase tylko na I lige, a na razie jakos nic nie powiedziano o tym, abysmy mieli podpisana jakas umowe. W innych klubach takie fakty sianaglasniane...
3. To Sting jest prezesem TZ Sipma Lublin, ze jego zdanie jest ostateczne?
Finanse i dlugi to sprawa najwazniejsza, ale kogo chcesz/ mozesz wstawic do skladu. Wypiszesz 7-10 zawodnikow, ktorzy nie podpisali jeszcze kontraktow a gwarantuja jakies wyniki w I lidze?
Gdzie ja juz slyszalem takie teksty??
2 Nie obrazam sponsorow. Nie wiem nawet czy sa jacys czy nie. Bardziej irytuje mnie gadanie o woli sponosrow, ktorzy chca dawac kase tylko na I lige, a na razie jakos nic nie powiedziano o tym, abysmy mieli podpisana jakas umowe. W innych klubach takie fakty sianaglasniane...
3. To Sting jest prezesem TZ Sipma Lublin, ze jego zdanie jest ostateczne?
Skład daje się zmontować, choć nie o nazwiska teraz chodzi, lecz o jakąś wypłacalność.
Finanse i dlugi to sprawa najwazniejsza, ale kogo chcesz/ mozesz wstawic do skladu. Wypiszesz 7-10 zawodnikow, ktorzy nie podpisali jeszcze kontraktow a gwarantuja jakies wyniki w I lidze?
Wyłóż kasę za nich, będziemy cię szanować.
Gdzie ja juz slyszalem takie teksty??
- Łoptymista
- Trener
W kurierze pisało że skład bedzie budowany z wychowanków i tych co znaja lubelski tor czyli Knapp i paru zagranicznych.Podam wam link tego tekstu
http://www.kurier.lublin.pl/index.php?n ... &sid=33150
kuper pisze:W kurierze pisało że skład bedzie budowany z wychowanków i tych co znaja lubelski tor czyli Knapp i paru zagranicznych.Podam wam link tego tekstu
z wychowanków (Piszcz, Trumiński, Jeleniewski) to możesz zbudować skład na środek II-ligi a z zagranicznych zawodników którzy jeszcze w Polsce nie podpisali to nie wiem czy nawet na II-ligę no oczywiście jest jeszcze Hamill ale o niego to bije się pół e-ligi
PS.
z wychowanków do jazdy w I-lidze to Śledź i Klimek mają jakieś predyspozycje
Moim zdaniem skład z tego sezonu był bardzo dobry. Do tego dodać Śledzia. Hansen juz jest. Caly czas jestem za tym aby przekonac Śwista do jazdy u nas. Nie ma juz Kasińskiego więc p. Piotr dałby sie przekonać bo chyba właśnie do niego jest sceptycznie nastawiony. Jest jeszcze Jacek Rempała.
1. Åšwist
2. Rempała
3. Knapp
4. Jeleniewski
5. Śledź
6. Klimek
7. Hansen
Skład wyglada dobrze i utrzymanie gwarantuje.(oczywiście moim zdaniem
)
1. Åšwist
2. Rempała
3. Knapp
4. Jeleniewski
5. Śledź
6. Klimek
7. Hansen
Skład wyglada dobrze i utrzymanie gwarantuje.(oczywiście moim zdaniem
Ostatnio zmieniony 13 grudnia 2006, o 15:18 przez dboryc, łącznie zmieniany 1 raz.