Skład 2007 - Piszcz, Klimek, Michaluk i Johnston na koniec

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#101 Postautor: Regdal » 12 grudnia 2006, o 18:07

jataman21 pisze:Stingu oby oby, mam nadzieje że zawodników typu Piszcz nie zobaczymy u Nas w drużynie... bo to już byłby smiech na sali takie odpady kontraktować... :roll:

A ja myślałem,że odpadem jest inny zawodnik,który najpierw odpad z Gorzowa,potem odpad z Zielonej.No cóż odpady w tej dyscyplinie sportu się zdarzają.Nawet są odpady z Anglii czy Danii.
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański

www.wolinski.com.pl

Awatar użytkownika
kezman
Kontakt:

#102 Postautor: kezman » 12 grudnia 2006, o 19:13

Gelo pisze:jeżeli nie Gdańsk to co - pisz mi tu natychmiast józku zafajdany :D

Juz ktos to miasto wymienil kozo zafajdana :D

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#103 Postautor: Gelo » 12 grudnia 2006, o 19:15

tylko, że ten odpad nawet bez formy i na hulajnodze zdubluje wiecznie niespełnionego odpada z lkż i dobrze rokującego juniora
ps. czy józki to muszą mieć problemy także z refleksem?

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#104 Postautor: jataman21 » 12 grudnia 2006, o 19:52

Dokładnie... mimo słabej formy Śwista to Piszczowi daaaaaaleeeeeko do niego. Mimo że nie lubię Śwista to mam jakies takie głupie przeczucie, że w tym sezonie będzie wymiatał... :roll:
ObrazekObrazek

Klusek

#105 Postautor: Klusek » 12 grudnia 2006, o 21:13

sting126 pisze:
Tego pierwszego na 99% nie zobaczymy juz w Lublinie...

a czy jest możliwość ujawnienia czegoś wiecej w tym temacie? dlaczego? czy chodzi o nie występowanie konkretnie w Lublinie czy w polskiej lidze? dzieki

Awatar użytkownika
Markoni

#106 Postautor: Markoni » 12 grudnia 2006, o 22:02

jataman21 pisze:Dokładnie... mimo słabej formy Śwista to Piszczowi daaaaaaleeeeeko do niego. Mimo że nie lubię Śwista to mam jakies takie głupie przeczucie, że w tym sezonie będzie wymiatał... :roll:

Chyba ptasie piórka i odchody z gołębnika :)
Z żużla powstałeś i w żużel się obrócisz

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#107 Postautor: grzesieck » 12 grudnia 2006, o 22:50

Klusek pisze:
sting126 pisze:
Tego pierwszego na 99% nie zobaczymy juz w Lublinie...

a czy jest możliwość ujawnienia czegoś wiecej w tym temacie? dlaczego? czy chodzi o nie występowanie konkretnie w Lublinie czy w polskiej lidze? dzieki

jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o... ;>
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#109 Postautor: Cooper » 12 grudnia 2006, o 23:31

jataman21 pisze:Dokładnie... mimo słabej formy Śwista to Piszczowi daaaaaaleeeeeko do niego. Mimo że nie lubię Śwista to mam jakies takie głupie przeczucie, że w tym sezonie będzie wymiatał... :roll:

Ja mam przeczucie, ze Franek bedzie wymiatal. Zawsze tak jest jak mnie łupie w lewej nodze.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#110 Postautor: jataman21 » 12 grudnia 2006, o 23:39

Cooper ale mówmy o rzeczach realnych 8)
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#113 Postautor: Gelo » 13 grudnia 2006, o 09:57

Gawrzyk pisze:a co w tym dziwnego?
dziwna to jest nasza pierwsza liga i to że zawodnicy którzy w innych krajach jeżdżą w najwyzszych klasach rozgrywkowych u nas bujają się niżej...

Ale przecież nie ma obowiązku jechania 4 obcokrajowcami w skladzie. Skoro wszystko co dobre zostało zagospodarowane - trzeba montować skład z krajowych średniaków - przynajmniej w miarę pewnych a nie zawracać sobie głowy jakimiś miernotami z zachodu. W tym kontekście żałuję, że TR nie trafi do nas. Oprócz tego, że to chyba byłby niezły krok to jeszcze prztyczek w nos naszym "ukochanym sąsiadom" zza miedzy.

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#115 Postautor: Łoptymista » 13 grudnia 2006, o 10:45

Tylko na razie wychodzi na to, ze jedyni niezabepzieczeni to my i moze Łódź...
Dlatego coraz bardziej opowiadałbym sie za przeniesiem TZ do II ligi. W pierwszej, nawet jesli wystartujemy, to nie mamy czego szukac. Przy dobrych wiatrach bedzie nas stac na wygranie dwoch spotkan u siebie. I tyle. Reszta w dupsko i to na maksa. W II lidze byloby ciekawiej i przynajmniej istanialaby jakas szansa na walke o czolowe miejsca.

Awatar użytkownika
Dobromir
Zawodowiec
Kontakt:

#117 Postautor: Dobromir » 13 grudnia 2006, o 11:33

Ja bym się nie zdziwił jakby Brhel przebierał w ofertach.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#118 Postautor: Gelo » 13 grudnia 2006, o 11:42

Dobromir pisze:Ja bym się nie zdziwił jakby Brhel przebierał w ofertach.

chyba sanatoryjnych

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#119 Postautor: Łoptymista » 13 grudnia 2006, o 11:50

Pokemon pisze:A gdybyśmy awansowali do e-ligi (której tak w Lublinie wszyscy ponoć pragną), gdyby kondycja finansowa była OK, utrzymalibyśmy dotychczasowy skład a nawet wzmocnili, to uważasz, że wygralibysmy więcej meczy niż założyłeś?

A gdyby tu było przedszkole w przyszłości...
Pokemon listości. Skąd weźmiesz wzmocnienia? Nie ma juz ludzi nadających sie do zbudowania skladu do walki o utrzymanie. Twoj awans do eligi mozna miedzy bajki wlozyc. Nawet z wielomilionowym budzetem nic sie nie zyska, bo nie ma komu jezdzic i wygrywac. A w drugiej lidze byloby pewno latwiej o sukcesy. No i na wyjazdy do Łodz, Krosna i Pragi pewno by sie pojechalo.

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#120 Postautor: Cooper » 13 grudnia 2006, o 11:55

Wbrew pozorom to nie takie proste, gdzie wystartowac. Bo co lepsze: zwyciestwa w II lidze, czy baty w I-szej?
Zwlaszcza ze specyfika lubelskich kibicow jest inna niz np. gdanskich.
U nas sa kibice sukcesu, tak jakby Motor byla jakims niesamowicie utytulowanym klubem. Tak, czy siak, moje najwieksze obawy budzi przyszly sezon wlasnie pod wzgledem finanoswym (czy przypadkiem nie pograzymy sie jeszcze bardziej?) I nie ma na to za bardzo lekarstwa, bo wiadomo, ze ciezko by 5 tys. ludzi w Lublinie pasjonowalo sie walka o utrzymanie. Natomiast trudno tez powiedziec czy pasionowaliby sie walka o awans z II ligi i powrot do punktu wyjscia. Nie wiem natomiast jak wyglada roznica kosztow jesli chodzi o start w tych dwoch ligach.

Wydaje mi sie jednak, ze sa to tylko teoretyczne rozwiazania, bo haryy kilkakrotnie powtarzal, ze nawet o II lidze nie mysli.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#121 Postautor: Łoptymista » 13 grudnia 2006, o 12:00

Cooper pisze:Wydaje mi sie jednak, ze sa to tylko teoretyczne rozwiazania, bo haryy kilkakrotnie powtarzal, ze nawet o II lidze nie mysli.

To moze warto?

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#123 Postautor: Łoptymista » 13 grudnia 2006, o 12:07

Może, albo Ty napisales nie to co miales na mysli.

Awatar użytkownika
papi
Trener

#124 Postautor: papi » 13 grudnia 2006, o 12:11

a pamiętacie mecz z Gwardią w 2 lidze :?: Jeśli będzie mocna drużyna to pojawią się "kibice sukcesu". Ich niewiele obchodzi czy u przeciwników zobaczą Ferjana, Szczepaniaka czy Ślączke. Drużyna ma wygrywać, a przy obecnej sytuacji jest to możliwe chyba tylko w 2 lidze. Poza tym, bliższe wyjazdy, tańsze kontrakty i szansa na unormowanie sytuacji, założenie prawdziwej szkółki i powołanie SSA, przy udziale sponsorów, którzy są gotowi do długofalowej współpracy i postawią sobie za cel extralige w ciągu np. 4 lat.
Byłem, jestem i będę za tym by klub wystartował w 2 lidze, bo łatwiej samemu spaść na dno i odrazu się odbić, niż zostać zdegradowanym i całkowicie zniechęcić ludzi do żużla. Są chętni do powołania SSA, fajnie. A niech ktoś się zastanowi czy po spadku i meczach z 800-osobową widownią, znajdą się ludzie, którzy wpakują pieniądze "w bagno" :?: