Skład 2007 - Piszcz, Klimek, Michaluk i Johnston na koniec
-
Speedway Fan
- Senior
Smirnek_ pisze:Tak się rozglądałem za ciekawymi zawodnikami za granicą i oto lista zawodników godnych zastanowienia:
Zdenek Simota
Richard Hall
Niklas Aspgren
Henrik Gustafsson
Daniel Davidsson
Stanisław Burza
Kim Nilson
Dodaj do nich jeszcze Martina Dugarda, w końcu wygral turniej i turniej par z Lubosem Tomickiem.
Mam nadzieje że kontrakt z Hansenem to dobry kierunek w dobra stronę i zobacze Lubelskich Koziołków w akcji w nowym roku.
Smirnek_ napisał:
Tak się rozglądałem za ciekawymi zawodnikami za granicą i oto lista zawodników godnych zastanowienia:
Zdenek Simota
Richard Hall
Niklas Aspgren
Henrik Gustafsson
Daniel Davidsson
Stanisław Burza
Kim Nilson
Dodaj do nich jeszcze Martina Dugarda, w końcu wygral turniej i turniej par z Lubosem Tomickiem.
Mam nadzieje że kontrakt z Hansenem to dobry kierunek w dobra stronę i zobacze Lubelskich Koziołków w akcji w nowym roku.
Jeszcze Macieja Jądera i Sławka Dudka! Luuudzie jesteśmy w 1 lidze a nie 2, patrząc realnie z takim składem nie mamy czego szukać w 1 lidze. Jedynym zawodnikiem na którego bym postawił z tej grupki w większści kompletnych amatorów to Staszek Burza.
Pozdrawiam
... co Ty z tym Burzą, przecież on się z Tarnowa nie ruszy tym bardziej że z ma szanse "łapać się" do składu Unii...
realnie patrząc jeśli oczywiście są szanse na sponsoring i możliwości finansowe pozwolą to zakontraktować można;
"klan" Rempałów, D.Śledzia,G.Knappa, K.Barana? P.Śwista? (jeśli mają zamiar jeździć na poważnie w przyszłym sezonie), Klimka {musi mieć lepszy sprzęt niż w ub.roku) "powalczyć" o Hamilla jeszcze nigdzie nie podpisał do tego Jeleniewski? Piszcz? i nastawić się na wygrywanie u siebie (tor musi być naszym atutem) a 3 000 do 5 000 ludzi będzie przychodzić jeśli będą zwycięstwa u przynajmniej u siebie
realnie patrząc jeśli oczywiście są szanse na sponsoring i możliwości finansowe pozwolą to zakontraktować można;
"klan" Rempałów, D.Śledzia,G.Knappa, K.Barana? P.Śwista? (jeśli mają zamiar jeździć na poważnie w przyszłym sezonie), Klimka {musi mieć lepszy sprzęt niż w ub.roku) "powalczyć" o Hamilla jeszcze nigdzie nie podpisał do tego Jeleniewski? Piszcz? i nastawić się na wygrywanie u siebie (tor musi być naszym atutem) a 3 000 do 5 000 ludzi będzie przychodzić jeśli będą zwycięstwa u przynajmniej u siebie
-
Mateusz111
- Junior
Masz propozycję startów z polskich klubów? Jeśli tak to jakie to kluby?
- Aktualnie dostałem ofertę startów z Lublina, Zielonej Góry i Grudziądza.(rozmowa przeprowadzona przed podpisaniem przez zawodnika kontraktu z ekipą z Lublina)
Mnie ciekawi tylko co kierowało nim (oprócz inteligiencji
Mateusz111 pisze:Masz propozycję startów z polskich klubów? Jeśli tak to jakie to kluby?
- Aktualnie dostałem ofertę startów z Lublina, Zielonej Góry i Grudziądza.(rozmowa przeprowadzona przed podpisaniem przez zawodnika kontraktu z ekipą z Lublina)
Mnie ciekawi tylko co kierowało nim (oprócz inteligiencji), że wybrał niepewny Lublin jak miał oferty z Grudziądza i Zielonej Góry???
to że wystartował w Memoriale i spodobała mu sie jazda na naszym torze
dawno nie pisałem na forum ale wlasnie przeczytalem wypowiedz swista w lubelskim sport eskpresie i mnie szlag trafil. nie ma zamiaru podpisac ugody bo klub mu jest winien 8 tysiecyzlotych. ugody, czyli rozlozenia na raty, przesuniecia terminu splaty na pozniej czy cos w tym stylu, nie mylic z umozeniem. ciekaw jest ile swist zarobil w calym sezonie i ile % stanowi te 8 tysiecy. mowilo sie o tym ze swist za kontrakt wzial kolo 100 tysiecy a jego punkt kosztowal ponad 1000 zl. policzylem na szybko. 100 tyś + punktowka za 35 oczek (choc pewnie mial drabinke punktowa skoro awanturowal sie z kasinskim ze ten go wycofywalz biegow). wychodzi na to ze w tym roku zarobil na TZ jakies 115-125 tyś. Jesli ktos mowi ze swist to nie komornik i chetnie widzialby go w lublnie to ja polecam wizyte u psychiatry. no i do kosztow zatrudnienia tego swista trzeba doliczyc kase za transfer.
wpadl mi jeszcze do glowy jeden pomysl. swist mowi ze dostaje kaske na konto izapomina o sprawie i juz tu sie wiecej nie pokaze. nie mozna przegapic takiej okazji. moze by pomoc klubowi i zrobic jakas ściepe narodowa (kibice z torunia tak zrobili. grudziadz w zzeszlym roku tez) i pozbyć sie go raz na zawsze? zaluzmy ze na forum udziela sie aktywnie ze 200 osob. daje to po 40 zl na leb. pewnie z poza forum tez znalozloby sie paru antyswistow. ja na dobry poczatek deklaruje 100 zł. niech sie wypcha.
wpadl mi jeszcze do glowy jeden pomysl. swist mowi ze dostaje kaske na konto izapomina o sprawie i juz tu sie wiecej nie pokaze. nie mozna przegapic takiej okazji. moze by pomoc klubowi i zrobic jakas ściepe narodowa (kibice z torunia tak zrobili. grudziadz w zzeszlym roku tez) i pozbyć sie go raz na zawsze? zaluzmy ze na forum udziela sie aktywnie ze 200 osob. daje to po 40 zl na leb. pewnie z poza forum tez znalozloby sie paru antyswistow. ja na dobry poczatek deklaruje 100 zł. niech sie wypcha.
Większość idzie na ugody, a on nie chce, ach to Żyd
Tu dam linki do filmików, w większości są niezłej jakości, jest w którym np. ten słynny pierwszy łuk kiedy to franek wszystkich wypchnął i wszyscy leżeli
http://bawej.free.fr/video/tz_teledysk.mpg
http://bawej.free.fr/video/tz_teledysk2.mpg
http://bawej.free.fr/video/tz_teledysk3.mpg
Brawo dla tego co je zrobił, dobra robota
Tu dam linki do filmików, w większości są niezłej jakości, jest w którym np. ten słynny pierwszy łuk kiedy to franek wszystkich wypchnął i wszyscy leżeli
http://bawej.free.fr/video/tz_teledysk.mpg
http://bawej.free.fr/video/tz_teledysk2.mpg
http://bawej.free.fr/video/tz_teledysk3.mpg
Brawo dla tego co je zrobił, dobra robota
mowilo sie o tym ze swist za kontrakt wzial kolo 100 tysiecy a jego punkt kosztowal ponad 1000 zl. policzylem na szybko. 100 tyÅ› + punktowka za 35 oczek (choc pewnie mial drabinke punktowa skoro awanturowal sie z kasinskim ze ten go wycofywalz biegow). wychodzi na to ze w tym roku zarobil na TZ jakies 115-125 tyÅ›. Jesli ktos mowi ze swist to nie komornik i chetnie widzialby go w lublnie to ja polecam wizyte u psychiatry.
Pretensje do garbatego, że ma proste dzieci. A kto podpisał z nim taki kontrakt się pytam?
Pamięć mam nienajlepszą ale Franka "pociągło" w meczu z Józkami a nie z Wybrzeżem. Ta akcja, o której tu piszesz to raczej Knapp, Mordel, Pecyna i jeszcze ktoś (nie pamiętam gdyżHans pisze:ten słynny pierwszy łuk kiedy to franek wszystkich wypchnął i wszyscy leżeli![]()
![]()
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
- Łoptymista
- Trener
Nie, Tu jechał na bank Franek(od krawężnika) z piszczem
http://video.google.pl/videoplay?docid=1757247629361514457&q=Lublin
Druga akcja teledysku
http://video.google.pl/videoplay?docid=1757247629361514457&q=Lublin
Druga akcja teledysku
Tutaj tak, ale w żadnym z trzech teledysków, do których linki wrzuciłeś wcześniej tego nie ma
Więc nie rób z nas wariatów 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Poplawski to juz nawet zmienil klub i gra teraz w TKKF w druzynie Megatechu
Wczoraj zloili nam tylki 4:0
Sorry za OT.
A zeby bylo na temat, to ja bym bral Franka
W Gdansku cos za bardzo go nie chca, a jak do tego dolozymy Trumne, to powalczymy na wybrzezu 
Sorry za OT.
A zeby bylo na temat, to ja bym bral Franka
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]