Gawrzyk pisze:tylko, że póki co wygląda to bardziej na pisanie palcem po wodzie.
Jesper nie odszedł bez powodu. Facet osiągał tam najlepsze wyniki. Mówił przecież że kocha Gniezno tak jak Gniezno jego itp. Kędziora w trakcie sezonu mówił o pewnych problemach. Jankes również odszedł. Jeden z naszych zawodników ma konkretna propozycje z Gniezna i ... po konsultacjach z wieloma osobami z tamtego środowiska wyrobił sobie zdanie ze nie jest tak wesoło jak widać na pierwszy rzut oka.
Zresztą aby oceniać, potrzeba mieć bardzo dobre informacje, z kilku źródeł. Wiele osób z tego forum nie ma pojęcia co się dzieje w Lublinie a wypowiada się na temat warunków jakie panują w klubie oddalonym o kilkaset kilometrów...
tak to jest ze myszy uciekają z tonącego statku ze każdy ucieka jak się źle dzieje ( patrz szwagrowie, PePe,)
to jeśli chodzi o zawodników ze lecą na kasę.
Dobrze ze niektórzy działacze klubowi tak nie robią ( Komarnicki, i prezes Pilskiej poloni do czasu)
fakt może nie wiem co się dzieje w waszym klubie bo jestem oddalony o kilkaset kilometrów, a nie tylko ja nie wiem ale również miejscowi mało wiedzą i żyją nadziejami na lepsze jutro.
Wiec po co ukrywać takie cos nie lepiej wyłożyć kawę na lawę i walić prosto z mostu ze jest źle i potrzebujecie pomocy od sponsora.
Może i sami kibice zrobią ściepe narodową i uzbierają trochę kasy dla klubu ( jak to zrobili w Bydzi jak Golloby odchodziły )
A klub im się odwdzięczy wystawieniem teamu na nowy sezon, żeby go w miarę pozytywny sposób objechać, a już w trakcie sezony załatwiać umowy ze sponsorami na kolejny sezon żeby znów nie obudzić się z ręką w nocniku !!!!!
POZDRAWIAM