Stadion

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#751 Postautor: bkapusta » 5 listopada 2006, o 13:35

Scpn pisze:
bkapusta pisze:
Scpn pisze:
Moim zdaniem, to Ty marnie sie orientujesz w rozumieniu czytanego tekstu.

Sformulowanie "w Lublinie mamy jednego żuzlowca" odnosilo sie do poziomu prezentowanego przez reszte.

Raczej autor tekstu marnie sie orientuje w pisaniu tekstow tak zeby byly zrozumiale.

Jakimś cudem ja załapałem odrazu.

Jak jestes taki domyslny to jeszcze mi wytlumacz o co chodzi z "poziomu prezentowanego przez reszte" - reszte czego? Wychowankow - tu Jelen chyba nie jest jedyny. Zawodnikow TZ AD 2006 - a Brhel? Rempala? Knapp? Zawodnikow TZ AD 2007 - tu sie Jelen chyba nie olapie, co nie?:)) Wiec w jakim to metafizycznym kontekscie Jelen jest jedynym zuzlowcem zwlaszcza biorac pod uwage poziom innych?:)))
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Koper
Trener
Kontakt:

#752 Postautor: Koper » 5 listopada 2006, o 14:05

Stwierdzenie jakie w swoim artykule zastosował Mariusz Giezek, że "w Lublinie mamy tylko jednego żużlowca a nazywa się Daniel Jeleniewski" jest na tym samym poziomie na którym Twoj komentarz mojego postu:
Scpn pisze:Moim zdaniem, to Ty marnie sie orientujesz w rozumieniu czytanego tekstu.

"Orientować się w rozumieniu" :lol: "czytanego tekstu" :lol:

Może rzeczywiscie prawdą jest co zasugerował Cz@rek, że to Ty jestes autorem tego tekstu :lol:

Potwierdzeniem byłoby też to, że Ty również, podobnie jak Mariusz Giezek, marnie orientujesz sie w lubelskim żużlu bo idąc Twoim tokiem rozumowania:
Scpn pisze:Sformulowanie "w Lublinie mamy jednego żuzlowca" odnosilo sie do poziomu prezentowanego przez reszte.

skoro nie chodziło o wychowanków tylko o poziom prezentowany przez lubelskich zawodników, to znaczy, że Daniel Jeleniewski swoim poziomem bije na głowe pozostałych reprezentatów naszego klubu z tego sezonu jak np. Jacek Rempała (finalista IMP 2006) :lol:

No naprawdÄ™ ciekawe jest to Twoje Scpn "orientowanie siÄ™ w rozumieniu tekstu czytanego" autorstwa Mariusza Giezka z Lubelskiego Sport Expressu :lol:

Do meeshy: Co do tych "wyjątków" np. Lublinianin (mieszkaniec Lubelskiego) pisane z dużej litery to zaczerpnąłem ze Słownika ortograficznego PWN (wydanie siódme), ale tez prawdą jest że powszechnie stosowane określenie lublinianin stosuje się do mieszkańców miasta Lublina i wówczas bezwzglednie (zgodnie z zasadami ortografii :wink: ) pisane jest mała litera podobnie jak przymiotnik lubelski pisany jest mała literą (z zgodnie z tymi samymi zasadami :wink: ) z wyjątkami nazw własnych o czym napisałes :)

Scpn

#753 Postautor: Scpn » 5 listopada 2006, o 16:17

bkapusta pisze:
Scpn pisze:
bkapusta pisze:
Scpn pisze:
Moim zdaniem, to Ty marnie sie orientujesz w rozumieniu czytanego tekstu.

Sformulowanie "w Lublinie mamy jednego żuzlowca" odnosilo sie do poziomu prezentowanego przez reszte.

Raczej autor tekstu marnie sie orientuje w pisaniu tekstow tak zeby byly zrozumiale.

Jakimś cudem ja załapałem odrazu.

Jak jestes taki domyslny to jeszcze mi wytlumacz o co chodzi z "poziomu prezentowanego przez reszte" - reszte czego? Wychowankow - tu Jelen chyba nie jest jedyny. Zawodnikow TZ AD 2006 - a Brhel? Rempala? Knapp? Zawodnikow TZ AD 2007 - tu sie Jelen chyba nie olapie, co nie?:)) Wiec w jakim to metafizycznym kontekscie Jelen jest jedynym zuzlowcem zwlaszcza biorac pod uwage poziom innych?:)))

skoro nie chodziło o wychowanków tylko o poziom prezentowany przez lubelskich zawodników, to znaczy, że Daniel Jeleniewski swoim poziomem bije na głowe pozostałych reprezentatów naszego klubu z tego sezonu jak np. Jacek Rempała (finalista IMP 2006)

No to jest juz subiektywna opinia piszÄ…cego ten tekst i nie mam zamiaru jej bronic, szczegolnie ze - jak juz zdazyliscie zapewne zauwazyc - gowno sie znam na zuzlu i nawet calkiem mi z tym dobrze 8) .

Zirytowało mnie jedynie, że wjeżdżacie na kolesia, tylko dlatego że negatywnie odniósł się do poziomu prezentowanego przez wasz klub (ktory to poziom za wysoki, z tego co wiem nie jest).

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#754 Postautor: bkapusta » 5 listopada 2006, o 16:31

Scpn pisze:
No to jest juz subiektywna opinia piszÄ…cego ten tekst i nie mam zamiaru jej bronic, szczegolnie ze - jak juz zdazyliscie zapewne zauwazyc - gowno sie znam na zuzlu i nawet calkiem mi z tym dobrze 8) .

Zirytowało mnie jedynie, że wjeżdżacie na kolesia, tylko dlatego że negatywnie odniósł się do poziomu prezentowanego przez wasz klub (ktory to poziom za wysoki, z tego co wiem nie jest).

Gowno sie znasz, ktos napisal glupote a Ty jeszcze dokonujesz fachowej interpretacji tej glupoty w oparciu o... ? I zarzucasz komus nierozumienie tekstu w temacie, ktorego nie znasz? Rownie dobrze moglbys sie wbic na japonskie forum i nawrzucac japonczykom, ze nie potrafia czytac po japonsku.

Nie wiem czemu sie irytujesz, ze jedziemy po kolesiu. Jakbys opanowal trudna sztuke logicznego myslenia zauwazylbys, ze nie chodzi o obrone klubu i jego miernego wyniku sportowego tylko o wytkniecie pwoaznego bledu dziennikarzowi, ktory powinien byc profesjonalista.

Ciezko jest drobic teorie do stwierdzenia, ze w Lublinie mamy tylko jednego zuzlowca i jest nim Daniel Jeleniweski. Bo to poprostu jest blad merytoryczny. Daniel nie jest ani jedynym wychowankiem, ani najlepszym wychowankiem, nie byl tez najlepszym zawodnikiem w 2006.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

Scpn

#755 Postautor: Scpn » 5 listopada 2006, o 18:33

bkapusta pisze:
Scpn pisze:

Gowno sie znasz, ktos napisal glupote a Ty jeszcze dokonujesz fachowej interpretacji tej glupoty w oparciu o... ? I zarzucasz komus nierozumienie tekstu w temacie, ktorego nie znasz? Rownie dobrze moglbys sie wbic na japonskie forum i nawrzucac japonczykom, ze nie potrafia czytac po japonsku.

Nie wiem czemu sie irytujesz, ze jedziemy po kolesiu. Jakbys opanowal trudna sztuke logicznego myslenia zauwazylbys, ze nie chodzi o obrone klubu i jego miernego wyniku sportowego tylko o wytkniecie pwoaznego bledu dziennikarzowi, ktory powinien byc profesjonalista.

Ciezko jest drobic teorie do stwierdzenia, ze w Lublinie mamy tylko jednego zuzlowca i jest nim Daniel Jeleniweski. Bo to poprostu jest blad merytoryczny. Daniel nie jest ani jedynym wychowankiem, ani najlepszym wychowankiem, nie byl tez najlepszym zawodnikiem w 2006.

Wybacz - nie chce mi sie wierzyc, ze dziennikarz ktory pisze bardzo sensownie popelnia taki blad przez swoja niewiedze czy brak kompetencji. Jak dla mnie to bylo to jawne odwolanie do slow J. Tomaszewskiego, ze "w reprezentacji mamy Dudka i 10 koszulek".

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#756 Postautor: bkapusta » 5 listopada 2006, o 19:10

Mozna jak Ty opierac sie na wierze w dziennikarza lub na faktach. Fakty sa takie, ze porownanie sytuacji "Tz + Jelen" do sytuacji "Dudek + reprezentacja" jest conajmniej glupie :) Jelen nie jest zadnym symbolem, zdanym liderem, zadna gwiazda. Jest cienki, nawet jak na warunki lubelskie [bo byli lepsi: Brhel, Rempala].
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,

Koper
Trener
Kontakt:

#757 Postautor: Koper » 5 listopada 2006, o 20:48

Scpn pisze:Zirytowało mnie jedynie, że wjeżdżacie na kolesia, tylko dlatego że negatywnie odniósł się do poziomu prezentowanego przez wasz klub (ktory to poziom za wysoki, z tego co wiem nie jest).
A kto wjeżdża :shock: .

Po prostu wyrazilismy zdziwienie głupim zdaniem jakie napisał redaktor LSE, a że chodziło mu o poziom prezentowany przez zawodników to jest tylko Twoja interpretacja, która też jest moim skromnym zdaniem bezsensowna bo nawet gdyby ten koleś, jak określasz Mariusza Giezka, chciał napisać coś o poziomie to mógł to zrobić wprost, a jesli uczynił to tak jak Ty to zinterpetowałes podając przyklad Daniela Jeleniewskiego, to strzelił przysłowiową kulą w płot.

A skoro już samokrytycznie stwierdzasz ze "gówno wiesz o żużlu" to nie zaczynaj swojej wypowiedzi w temacie oceniając znajomość innych tego sportu :roll: Mogles kulturalnie napisac jak zinterpretowałes co autor w Lubelskim Sport Expressie, a forumowicze najprawdopodobniej po prostu kulturalnie nie zgodziliby sie z Tobą, bo jak widać Twoje argumenty są tak samo mało sensowne jak mało sensowne jest zdanie, ze w Lublinie jest tylko jeden zuzlowiec...

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#758 Postautor: mikas » 29 listopada 2006, o 12:50

Taka ciekawostka. Na lata 2006-2009 w budżecie jest na modernizacje stadionu przeznaczone 50,5 mln. zł. W tym roku kupiono bande i dosypano (jeszcze nie do konca chyba :? ) sjenit. Myśle że na pewno nie przekroczyły te wydatki granicy 500tys.zł. Tak wiec mamy na stadion 50 mln.zł.
W Kielcach kosztował ok. 40mln. Reszte sobie niech każdy dopowie...
Co niestety juz w ogole jest niepocieszające to to, że w 2007 na stadion jest przeznaczone tylko 1,5mln, więc tak naprawde jakieś poważne prace ruszą dopiero w 2008.

Żródło informacji:
http://www.lublin.eu/pl/serwis/zalaczni ... 104155.xls
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Koper
Trener
Kontakt:

#759 Postautor: Koper » 3 grudnia 2006, o 02:39

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#760 Postautor: Torsen » 3 grudnia 2006, o 11:37

Bezsensowna rozrzutność i głupota. Po co w 160-tysięcznym mieście ogromny stadion (mowa o Rzeszowie)? We wszystkich polskich żużlowych miastach nie da się zorganizować GP.
Ale to nie nasz problem. Mam tylko nadzieję, że u nas nikt nie wpadnie na pomysł budowy czegoś takiego.

Awatar użytkownika
Monter_77

#761 Postautor: Monter_77 » 3 grudnia 2006, o 20:53

Torsen pisze:Bezsensowna rozrzutność i głupota. Po co w 160-tysięcznym mieście ogromny stadion (mowa o Rzeszowie)? We wszystkich polskich żużlowych miastach nie da się zorganizować GP.
Ale to nie nasz problem. Mam tylko nadzieję, że u nas nikt nie wpadnie na pomysł budowy czegoś takiego.

Jak rozrzutnosc skoro 80% kosztow ma byc pozyskana z UE.
Jesli ten projekt doszedlby do skutku (zadaszony i podgrzewany tor) to w porownaniu z dosyc siermieznymi obiektami we Wrocku i Bydgoszczy ma ogrome szanse na GP, zwlaszcze ze jest tam lotnisko.
U nas za to za 50 milionow zafundujemy sobie reranimacje trupa na Al. Zygmuntowskich z 11 tysieczna widownia. Chociaz licze na to ze Wasilewski nie bedzie kontunuowal poronionych pomyslow Pruszona i jego komandy.
Nie pojdziemy dzis do kina, nie pojdziemy do kosciola, nie pojdziemy do burdelu, serce nas na Montex wola...
Obrazek

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#762 Postautor: Torsen » 3 grudnia 2006, o 21:45

Monter_77 pisze:Jak rozrzutnosc skoro 80% kosztow ma byc pozyskana z UE.

Po pierwsze, jest to rozrzutność środków unijnych przysługujących województwu podkarpackiemu, które mogłyby być wykorzystane w sposób bardziej pożyteczny. Po drugie i ważniejsze, środki unijne zostaną przeznaczone tylko na budowę stadionu. A co dalej, kto go utrzyma i za co? Poczytaj o tym, co się dzieje w Atenach po Olimpiadzie. Wszystko niszczeje, bo nie ma jak utrzymać obiektów. Rzeszów też nie utrzyma dużego obiektu, bo nawet jak by udało się im zorganizować tam GP i średnio co roku jeden wielki koncert, to są to tylko 2 dni w roku, kiedy duży stadion będzie pełny.
U nas za to za 50 milionow zafundujemy sobie reranimacje trupa na Al. Zygmuntowskich z 11 tysieczna widownia.

Kosztom na pewno trzeba się przyjrzeć, ale nie pojemności. To miasto nie ma szans na sport ustabilizowany na najwyższym poziomie w perspektywie wieeeeeeelu lat, a tylko taki przyciąga na stadion tłumy.

Koper
Trener
Kontakt:

#763 Postautor: Koper » 3 grudnia 2006, o 22:10

Monter_77 pisze:U nas za to za 50 milionow zafundujemy sobie reranimacje trupa na Al. Zygmuntowskich z 11 tysieczna widownia. Chociaz licze na to ze Wasilewski nie bedzie kontunuowal poronionych pomyslow Pruszona i jego komandy.

Adam Wasilewski pisze:Stadion powinien spełniać wymagania międzynarodowych organizacji
sportowych odnośnie spotkań międzypaństwowych. Myślę, że pojemność
stadionu powinna wynosić ok. 15000 miejsc. Podoba mi się projekt kielecki.

Tyle tylko, że projekt kielecki nie uwzglednia toru żuzlowego... :roll:

Koper
Trener
Kontakt:

#765 Postautor: Koper » 3 grudnia 2006, o 22:45

sting126 pisze:Wiec tymbardziej trzeba wykorzystac szanse teraz. Poza tym nie uwazam zeby koszty utrzymania stadionu na 20 tys. byly duzo wyzsze niz takiego na 11...
Dajmy juz spokoj z tymi 11 tysiacami bo wiadomo ze nawet ten stary projekt jest przerabiany na minimum 15 tysiecy. 11 tysiecy w miescie wielkosci Lublina jest po prostu smieszne i tu nie trzeba sie nad tym rozwodzic moim zdaniem.

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#766 Postautor: Torsen » 3 grudnia 2006, o 22:47

sting126 pisze:
Torsen pisze:To miasto nie ma szans na sport ustabilizowany na najwyższym poziomie w perspektywie wieeeeeeelu lat, a tylko taki przyciąga na stadion tłumy.

A skad ta pewnosc?

Rozejrzyj się dookoła. Stąd.
Nie powiedziałem, że nie jest możliwy awans żużlowców, czy piłkarzy, tylko że w mojej ocenie nie ma u nas szans na sport ustabilizowany na wysokim poziomie. Innymi słowy, nawet jak w końcu psim swędem wejdą, to wkrótce potem spadną, ponieważ pewny byt ekstraligowy jest pewnie wielokrotnie droższy niż awans do ekstraligi. U nas tymczasem nie ma ani możliwości zorganizowania odpowiednich pieniędzy, ani zapotrzebowania na sport na najwyższym poziomie, ponieważ ludzie są biedni i nie zapłacą za bilet tyle, ile trzeba by było za niego żądać. Pisałem już o tym, po prostu lokalny sport jest funkcją lokalnej gospodarki w każdym jej aspekcie. Nie chodzi tylko o sponsorów, których być może można - CHOĆ W LUBLINIE PRZENIGDY SIĘ TO NIE UDAŁO W ŻADNEJ DYSCYPLINIE SPORTU - pozyskać gdzieś dalej, ale o wszystko. O klasę średnią, która ma kasę i chce chodzić na sport i inne widowiska, które będą potrzebne, by utrzymać obiekt, na którym ten sport będzie funkcjonował. Rozwój musi być harmonijny. Biednego społeczeństwa nie stać na drogi sport, a bogatego na gówniany.
Sytuacja moze sie zmienic w mgnieniu oka.

Sytuacja nie może się zmienić w dającej się przewidzieć przyszłości, niestety. Dobrobyt w Lublinie nie pojawi się pewnie wcześniej niż za jakieś 15-20 lat.
A jesli teraz powstanie stadion na 11 tysiecy to na dzis wystarczy, ale kolejny bedzie mial szanse powstac za ok. 40 lat i w dodatku bedzie trzeba go sfinansowac w calosci ze srodkow wlasnych, UE juz nie da kasy.

Ale na co on ma być, dla kogo? Zobacz, ile przyszło osób na nieźle obsadzony turniej, na który można było wejść za darmo. Z drugiej strony, zobacz ile osób przychodzi na mecze piłkarskiej ekstraklasy w pobliskiej Łęcznej. Pytam się: dla kogo w Lublinie ma być 20 tysięcy miesc?
Poza tym nie uwazam zeby koszty utrzymania stadionu na 20 tys. byly duzo wyzsze niz takiego na 11...

To już trzeba by zapytać w Atenach. A tam toną w poolimpijskich długach.

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#768 Postautor: Torsen » 3 grudnia 2006, o 23:57

sting126 pisze:
Torsen pisze:Sytuacja nie może się zmienić w dającej się przewidzieć przyszłości, niestety. Dobrobyt w Lublinie nie pojawi się pewnie wcześniej niż za jakieś 15-20 lat.

No wlasnie. I co wtedy?

:lol: Wtedy? Pewnie siądziemy i będziemy płakać ;)
Wiesz, z tymi 15-20 laty to nie jest żadna kalkulacja, tylko taki strzał. Równie dobrze może to nastąpić za 30 lat, 50, albo na świętego dygdy.
Nikt nie planuje rozwoju w tak długim okresie czasu. Lokowanie fortuny w obiekcie, który *może* *kiedyś* będzie potrzebny raczej nie jest rozsądne z punktu widzenia zarządzania miastem. Zwłaszcza biednym.
Wtedy UE nie da kasy zeby przebudowac (ulepszyc) stadion...

Wtedy miasto sobie wybuduje lepszy z palcem w czterech literach, tak jak Europa sobie pobudowała, o Ameryce nie wspominając. Bo tam największe obiekty budują przedsiębiorstwa w zamian za nazwę. Będzie dobrobyt, będą przedsiębiorstwa, będzie zapotrzebowanie na wypasiony sport, będzie wypasiony sport - znajdą się chętni na budowanie stadionów. Dziś są ważniejsze wydatki - takie, które właśnie zadecydują, kiedy i czy w ogóle dobrobyt na tym zadupiu uda się zbudować.
Skonczmy z tym minimalizmem i nie zamykajmy sobie drogi juz na samym poczatku.

Ja za minimalizm uważam właśnie przejadanie pieniędzy zamiast ich inwestowania. Wpieprzenie ich w nikomu niepotrzebny stadion, bo może kiedyś się do czegoś przyda, to głupota. Średnia frekwencja na meczach TŻ od awansu pewnie nie przekracza 3 tysięcy ludzi. O piłkarzach nie wiem, bo nie chodzę, ale zdarza mi się być w Łęcznej, rzut beretem od Lublina i widzę, że tam 6-7 tys czy ile tam tych miejsc mają, w zupełności wystarczy.
W Atenach sa duzo wieksze stadiony - to raz. Dwa - wiekszosc to stadiony czysto lekkoatletyczne

Większość to stadiony lekkoatletyczne, jesteś pewien? :shock:
No i nie ma na nich regularnie zawodow ligowych (w przypadku Lublina - dwoch zespolow).

Zawodów lekkoatletycznych jest od cholery. Tych z najwyższej półki, czyli Golden League jest pewnie nie mniej niż żużlowych Grands Prix, a ponieważ lekkoatletów jest na świecie jakieś 32546 razy więcej niż żużlowców, zawody lekkoatletyczne można urządzać co tydzień. Tylko nie wiem, po co o tym rozmawiamy :)

rob7
Senior

#769 Postautor: rob7 » 9 grudnia 2006, o 09:50

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#770 Postautor: mikas » 9 grudnia 2006, o 10:22

Dziwnie sie to wszystko zmienia, jeszcze na początku tygodnia plany były takie:

Będzie kontynuowana modernizacja stadionu przy Al. Zygmuntowskich, wartość tej inwestycji ma się zamknąć do 2009 r. kwotą 50,5 mln zł.
– Zależy nam raczej na budowie nowego stadionu. JeÅ›li siÄ™ nie uda znaleźć dogodnej dla niego nowej lokalizacji, to obecny obiekt przy Zygmuntowskich zostanie rozebrany, a w jego miejsce powstanie od podstaw caÅ‚kowicie nowy stadion – zapowiedziaÅ‚ Dariusz PiÄ…tek, przewodniczÄ…cy klubu Platformy Obywatelskiej.

http://www.kurier.lublin.pl/modules.php ... &sid=33007
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#771 Postautor: Cz@rek » 9 grudnia 2006, o 11:42

Jestem bardzo ciekawy tego projektu na 20 tys.
Do tej pory władze miejske i wszelkiej maści fachowcy lansowały tezę:"nie da się "A już napewno nie na Zygmuntowskich.
Konserwator tez nie wyrażał zgody na wysokie trybuny.
Budynek Startu za blisko rzeka za blisko i itd.
PS:Mam też nadzieję że Gazeta tylko przez przypadek pomineła
wymagania FIM i PZM :roll:

Awatar użytkownika
Lukas507
Kontakt:

#772 Postautor: Lukas507 » 9 grudnia 2006, o 21:47

szkoda ze nie ma zadnego projektu no moze nie zauwazylem odpowiedniego linka ale jak maja wydac 50 mil zł to musi byc cos konkretnego.
W GW przygotowuja sie do przepudowy toru Jancarza koszt okolo 30 mil zl i projekcik juz jest tylko szkoda ze powstal przed wyborami bo cos nie chce mi sie wiezyc ze cos takiego w grodzie nad Warta powstanie.
Choc pierwsze prace maja ruszyc przed koncem sezony 2007 jak bedziemy juz prawie pewni awansu heh http://www.stalgorzow.pl/infopage.php?id=90
DMP–7z,11s,3b
MDMP–2z,3s,3b
IMP–6z,7s,10b
MIMP–6z,3s,1b
MPPK–8z,4s, 6b
MMPPK –3z,4s,2b

Koper
Trener
Kontakt:

#773 Postautor: Koper » 10 grudnia 2006, o 01:18

Cz@rek pisze:PS:Mam też nadzieję że Gazeta tylko przez przypadek pomineła
wymagania FIM i PZM :roll:
Jeszcze tego brakuje ze po przesunieciu kasy z lotniska miedzynarodowego, wybudowano w Lublinie stadion pilkarski (czyt. bez toru żuzlowego) :roll:

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#774 Postautor: Cz@rek » 10 grudnia 2006, o 10:44

Przy obecnych władzach wcale bym się nie ździwił :?
Wasilewski mówił wyraźnie ze podoba mu się projekt"kielecki" :evil:

Awatar użytkownika
boxing
Trener

#775 Postautor: boxing » 10 grudnia 2006, o 21:12

Ale mówił też o konsultacjach/referendach, wiec oczekuje, ze zanim wydane zostana kolejne publiczne pieniadze (tym razem na przeprojektowanie) ktos z nowych wladz zaprosi kluby i kibicow na rozmowy i prezentacje pomyslow.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!