meesha pisze:Przecież ja wiem dobrze o co mu chodziło...
zmyliłeś mnie tym Gorzowem i Zieloną w poprzednim poscie,dlatego Cię nie zrozumiałam własciwie
meesha pisze:Przecież ja wiem dobrze o co mu chodziło... Mnie za to chodziło o to, że o ile w sezonie 2006 bardzo sensowne było ściągnięcie Pana Piotra, któren to walnął był lekką rączką komplety w Gorzowie i Zielonce o tyle nie widzę sensu ściągania zawodnika, który umie jeździć tylko w Rzeszowie, z którym to spotkac się możemy jedynie w barażu![]()
A całkiem inna sprawa
- 86,7% żużlowców ma lepsza średnią "u siebie" niż "na wyjeździe"
- 72,4% żużlowców nie jeżdzi na co dzień na torze na którym sie wychowali
No i jakie na tej podstwaie można wyciągać wnioski![]()
![]()
*dane procentowe przyjęte na oko (-3,5 dioptrii)
Holly pisze:Doszły do mnie słuchy ze jeżeli uda sie wystartować w sezonie 2007 do do Jacka Rempały dołšczy jego brat Tomasz , info w miare wiarygodne.
rAdEk23 pisze:Holly pisze:Doszły do mnie słuchy ze jeżeli uda sie wystartować w sezonie 2007 do do Jacka Rempały dołšczy jego brat Tomasz , info w miare wiarygodne.
To mielibysmy ciekawy skład bo mnie doszły wiadomosci o tym ze Sebastian Trumiński,Dawid Stachyra i Janusz Stachyra(trener) tez w miare wiarygodne ale sie zobaczy
pav pisze:http://www.sportowefakty.pl/?dysc_id=4& ... _id=161393
robimy zrzutkę?... z tego co wiem, to ten zawodnik ma w lublinie wielu wiernych fanów
Już w najbliższy poniedziałek odbędzie się walne zebranie członków lubelskiego Towarzystwa Żużlowego. Tematem numer jeden w Lublinie jest nie przyznanie przez Zarząd Główny PZM licencji na starty TŻ Lublin w pierwszej lidze w sezonie 2007. Powodem są zaległości finansowe klubu wobec Urzędu Skarbowego, ZUS oraz zawodników. Lubelski klub wysłał odwołanie od tej decyzji, które miało być rozpatrywane 24 listopada. Ostatecznie w tym dniu rozpatrzono jedynie odwołanie WTS Wrocław, które otrzymało licecnję na starty w extralidze. Pozostałe kluby: Lublin, Poznań, Krosno i Rawicz otrzymały dodatkowy czas na uzupełnienie dokumentów, które mają byc przesłane do PZM w dniach 15-20 grudnia.
W czasie walnego zebrania można się spodziewać że, obok działań zmierzających do uzyskania licecnji na sezon 2007, zostanie wybrany nowy dyrektor lubelskiego klubu. Zastąpiłby on Bogusława Kasińskiego, który w minionym sezonie pełnił tą funkcję w TŻ Lublin. Z kolei prezes honorowy TŻ Lublin, Zbigniew Wojciechowski zapowiedział, że jego starania będą zmierzały do powołania w Lublinie Sportowej Spółki Akcyjnej. W tej sprawie również wiele może się wyjaśnić w czasie najbliższego walnego zebrania.
'SerGio pisze:SPEEDWAY.info.plJuż w najbliższy poniedziałek odbędzie się walne zebranie członków lubelskiego Towarzystwa Żużlowego. Tematem numer jeden w Lublinie jest nie przyznanie przez Zarząd Główny PZM licencji na starty TŻ Lublin w pierwszej lidze w sezonie 2007. Powodem są zaległości finansowe klubu wobec Urzędu Skarbowego, ZUS oraz zawodników. Lubelski klub wysłał odwołanie od tej decyzji, które miało być rozpatrywane 24 listopada. Ostatecznie w tym dniu rozpatrzono jedynie odwołanie WTS Wrocław, które otrzymało licecnję na starty w extralidze. Pozostałe kluby: Lublin, Poznań, Krosno i Rawicz otrzymały dodatkowy czas na uzupełnienie dokumentów, które mają byc przesłane do PZM w dniach 15-20 grudnia.
W czasie walnego zebrania można się spodziewać że, obok działań zmierzających do uzyskania licecnji na sezon 2007, zostanie wybrany nowy dyrektor lubelskiego klubu. Zastąpiłby on Bogusława Kasińskiego, który w minionym sezonie pełnił tą funkcję w TŻ Lublin. Z kolei prezes honorowy TŻ Lublin, Zbigniew Wojciechowski zapowiedział, że jego starania będą zmierzały do powołania w Lublinie Sportowej Spółki Akcyjnej. W tej sprawie również wiele może się wyjaśnić w czasie najbliższego walnego zebrania.
jaras pisze:Tylko nie wiadomo czy Jacek Rempała nie wali ściemy.Mówił niedawno że chciałby się ścigać w klubie z ekstraligi,ale kasy pewnie nie dostał i może ścieme walić że poczeka co sie wydaży żeby kase dostać.A u nas raczej nie powalczy o ekstralige
Tym bardziej ze podobnie jak dwaj inni seniorzy Darek Śledź i Karol Baran nie załapał sie do szerokiej kadry Stali Rzeszów na sezon 2007.Holly pisze:Doszły do mnie słuchy ze jeżeli uda sie wystartować w sezonie 2007 do do Jacka Rempały dołšczy jego brat Tomasz , info w miare wiarygodne.